Armored Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Νομίζω έχει πει αν πάρει πρωτάθλημα φεύγει ετσι; Αν και τον κοβω για κωλοτουμπα τώρα πανω στο κέφι.
tehAllantin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 να φυγει να πάει που; Αφου στο Cleveland έλυνε και έδενε, πόσο μάλλον τώρα.
washcloud Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ...έχοντας στο μυαλό ότι "her" = νίκη, ταιριάζει τέλεια το παρακάτω σαν ατάκα... https://www.youtube.com/watch?v=nUen5b-Cv9k
Armored Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 να φυγει να πάει που; Αφου στο Cleveland έλυνε και έδενε, πόσο μάλλον τώρα. Μαιαμι. Είχε βγει τέτοια είδηση πριν τους τελικούς. Βεβαια τωρα που απεδείχθη οτι εχει προοπτικές το συγκεκριμένο σύνολο, λογικα θα κάτσει κανα χρόνο ακόμα, και αμα φανε τα μούτρα τους θα χαιρετήσει. Δεν ξέρω τι συμβόλαιο έχει tho.
~mxls~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 θα βγει κι ο mxls και θα γράψει πήρε πρωτάθλημα κι ο ντελατετοιος χαχαχαχαχαχα ρε έτοιμος ήμουν. Τι απίθανο άθλημα είναι το μπάσκετ. Βασιλιάς των σπορ. Όσο και αν μου κάθεται στραβά οι Cavaliers τίτλο, ρε ΛεΜπρον, είσαι παλικάρι. Στη θέση του θα αφιέρωνα τον τίτλο στον εαυτό μου. Δεν αλλάζω γνώμη ότι αυτό το κλαμπ είναι ο,τι να'ναι. Και θα πω ότι και στους τελικούς Δύσης για τον KD : αυτοί οι τελικοί είχαν όνομα αποτυχίας για GSW, Κάρι μεγάλη τιτικα ρε αδερφέ. Ανύπαρκτος στα κρισιμα (ξανα). Αν το έπαιρναν οι GSW μόνο ο Γκριν θα άξιζε FMVP. 4
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Επιτέλους.Ένας τελικός που τον ευχαριστήθηκα γιατί πήρε τον τίτλο η ομάδα που υποστήριζα.viva Kavaliers!
jimmy0077 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το σημερινό παιχνίδι έκρινε την legacy του Lebron και του Curry. Του πρώτου εκτοξεύθηκε, του δεύτερου καταποντίστηκε. 2
~mxls~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Σίγουρα Τζιμ, αν και του δεύτερου μόνο καλό θα του κάνει. Τέτοια προβολή ούτε Μεσσίας. Μπας και σταματήσουν οι συγκρίσεις με Τζορνταν. Αυτή τη σεζόν ειδαμε απίθανα ρεκόρ παντως. Στην ίδια χρονιά ρεκόρ νικών, ανατροπή τελικών από 3-1, και βλέπω στο ESPN ο ΛεΜπρον στη σειρά είναι πρώτος σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, μπλοκ. Και στις δυο ομάδες. Δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο. Γενικά πράγματα που βλέπουμε μια φορά σε δεκαετίες. Στο ΝΒΑ HELLAS εντωμεταξυ πέφτει ΤΟ κράξιμο. 1
jimmy0077 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 O Curry που είδαμε στην regular season δεν υπάρχει πλέον. Τον περιμένω καλύτερο από ότι ήταν στα playoffs φέτος, αλλά το επίπεδο προ τραυματισμού δεν το ξαναφτάνει ποτέ. Ούτε ο Lebron κατά πάσα πιθανότητα θα ξανακάνει τα εξωπραγματικά πράγματα που έκανε στους τελικούς. Να εκτιμήσουμε αυτά που είδαμε από τον Steph στην regular και από τον Lebron στους τελικούς, γιατί δεν θα τα ξαναδούμε. Προφανώς αυτά που έκανε ο Lebron στους τελικούς έχουν πολλαπλάσια σημασία. Ο Curry σήμερα έχασε το top 10 ever. Δεν θα πήγαινε αν κέρδιζε, απλά έχασε την ευκαιρία να μπορεί να πάει κάποια στιγμή.
DKNI Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Έτσι οπως ειχε παει η σειρα θα ηταν η ταφόπλακα στον μύθο του ΛεΜπρον η το βάθρο γι να γίνει άγαλμα Τελικά έγινε το 2ο, ο τύπος έκανε απίστευτα dominant τελικούς δηλαδή σε φάση "μάγκες πηγαίνετε ολοι μπροςτα τους εχω μονος μου" Προσωπικά ήμουν ελαφρά με το Κλιβελαντ γιατι σιχαίνομαι το hate που δέχεται ο ΛεΜπρον (οπως και κάθε μεγάλος αθλητής που επειδη δεν μας κάθεται καλα η δεν ειναι αρκετά αλάνι η δεν εχει πάρει όλες τις αποφάσεις που θελουμε τον κραζουμε και ξεχνάμε ποςο καλός αθλητής ειναι πχ Κριστιανο, μπεκαμ κτλ) Και επίσης γιατι ενώ γούσταρα το μπάσκετ του Γκολντεν Στειτ, αυτη η μόδα ρε π... μου λες και οι περισσότεροι γεννήθηκαν με άφησα Μαλιν και ριτσμοντ και αυτη η πρεμούρα να εχει το ρεκόρ της regular μια ομαδα με 1 τίτλο Ε,πάρε τώρα το ρεκόρ να εισαι ο μονος που έχασε τελικό απο το 3-1 για να εχεις 2
~mxls~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ... Τον περιμένω καλύτερο από ότι ήταν στα playoffs φέτος, αλλά το επίπεδο προ τραυματισμού δεν το ξαναφτάνει ποτέ.... Έχει τάση προς τα εκεί. Για μένα δεν χρειάζεται να βγαλει μάτια στην επόμενη RS. Θα μπορούσε για κάποιο διάστημα κιολας να μην παίζει σερι ματς. 1
Inler Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Για Curry συμφωνω απολυτα με Jimmy...Οτι εξωπραγματικο ειδαμε 2 χρονια πιστευω οτι εφτασε στο τελος του..Θα παραμεινει ενας καλος PG με 20 ποντους μ.ο αλλα μεχρι εκει λογικα...Επεστρεψε μια φορα καλυτερος απο τον τραυματισμο δυσκολα να ξαναγινει...Το ελπιζουμε αλλα δεν νομιζω.....Επαιζε τουλαχιστον 40% κατω στα playoffs και νομιζω ηταν ολοφανερο....Αν θυμαμαι καλα ενας απο τους λογους που αποσυρθηκε απο την Εθνικη πριν 10 μερες ηταν οτι θα κανει επεμβαση το καλοκαιρι....Ετσι διαβασα τουλαχιστον.....Ετσι ειναι η καθοδος καποιου ανεβαζει-ανασυρει καποιον αλλο 1
jimmy0077 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Aναλυτικά για Lebron-Steph εδώ: http://11avenue.gr/nba/nba-finals-game-seven-the-legacy-game 1
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Γερο στομαχι να εχει ο Καρυ, δεν ξερω αν εφταιξε ο τραυματισμός του αλλά τώρα θα τον σταυρώσουν. Οσο για τον Λεμπρον, μεγάλη εμφάνιση.. Δεν μπορώ να καταλάβω βεβαια γιατι όλοι μιλάνε γι'αυτον όταν στην ουσία αυτός που κουβάλησε τους Καβς σε 3η κ 4η περιοδο ήταν ο Ιρβινγκ. Ειδικα στην 3η όταν έκανε μονος το -5 +5. Για να μην πω για τα τελευταια 4 λεπτά που ο Λεμπρον εκανε το ενα λαθος ή αστοχο μετά το αλλο και ο Ιρβινγκ στη μοναδική επίθεση που πήρε καθαρισε το ματς.. Ναι λογικά ηταν mvp των τελικών αλλά και ο Ιρβινγκ σταθηκε πολύ κοντά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα