Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Ναι οκ ο Curry δεν ειναι clutch θα το δεχτουμε και αυτο

Για Βοστωνη που αναφερετε την εχω δει παρα πολυ οπως και Toronto....Αναμεσα στις 2 ομαδες επιλεγω Βοστωνη γιατι στην επιθεση εχει διαρκη κινηση εν αντιθεση με Raptors που ειναι στατικοι και βασιζονται στα κεφια των Lowry DeRozan ενω και ο παγκος τους υστερει

Raptors λογικα θα δωσουν εναν εκ των Patterson Sullinger γιατι αναπληρωματικο 3αρι δεν υπαρχει μετα τη φυγη του Ross οποτε εκει υπαρχει χοντρη τρυπα

Απο την αλλη Βοστωνη με τους καλους ψηλους σουτερ Holford Olynyk Jerebko ανοιγουν το γηπεδο και μπορει ο κοντος να κανει τα δικα του....Μειονεκτημα οτι πολλες φορες με τα κοντα σχηματα που επιλεγουν εχουν προβλημα στο αμυντικο ριμπαουντ...Παντως εχουν εναν κορμο 8-9 παιχτων πολυ καλο..Aν επελεγα παιχτη all star θα ηταν στο 4 και θα εδιναν Amir Johnson Zeller

Απο το Gonzaga ακομα μου αρεσε ο Olynyk πολυ μπασκετικος ψηλος με εξαιρετικο σουτ και low post game αν βελτιωσει λιγο την αμυνα του και γυμνασει καλυτερα το σωμα του θα ειναι κομπλε και PF και Center...Σε διαφορετικη ομαδα που θα ειχε 25-28 λεπτα συμμετοχης τους 15 ποντους 8 ριμπαουντ τα ειχε για πλακα

• Like 1
Δημοσ.

πω τι σφαγη αυτη στο τελος χτες στο Celtics @ Bulls; δε νομιζω οτι ηταν φαουλ πανω στον Butler.. τους το εδωσαν τα κορακια! :P :P :P

• Like 2
Δημοσ.

η κοσμοτε δινει σε συνδρομητες κινητης-σταθερης κωδικους για να δουμε το all star game. Οποιος λοιπον δεν εχει οτε tv και θελει να δει, ας το εχει υποψη.

Δημοσ.

Καλή κίνηση. Το All Star game πάντως σίγουρα θα παίξει σε κανα youtube (ή αλλού) HD, πιθανώς και στα 60 καρέ. Τσεκάρετε reddit και όλο και κάτι θα βρεθεί.

Δημοσ.

Τελειως αδιαφορο πλεον. Το σκορ παει κοντα στους 200 χωρις να υπάρχει ιχνος ανταγωνιστικότητας, ασε και τις διαφημίσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Σωστότατο. Θυμάμαι που έκατσα να δω το προπέρσινο All Star game έστω και σε μαγνητοσκόπηση, χωρίς να ξέρω πόσο έληξε. Ούτε δέκα λεπτά δεν άντεξα να δω. Όποιος έπαιρνε την μπάλα πήγαινε είτε για ελεύθερο κάρφωμα, είτε για ελεύθερο τρίποντο. Όλοι οι υπόλοιποι καθόντουσαν και κοιτούσαν.

Είπαμε, δεν χρειάζεται να παίξουν άμυνες playoff, αλλά όχι και αυτό το χάλι. Φέτος όμως αξίζει ένεκα Γιάννη.

Δημοσ.

Νομιζω αυριο στις 3 είναι τριποντα καρφωματα και μεθαυριο παλι στις 3 το ματς...περσυ τα καρφωματα ηταν ολα τα λεφτα

• Like 2
Δημοσ.

Έχει ένα δίκιο και νομίζω μαζί του θα συμφωνήσει η πλειοψηφία των μπασκετόφιλων (ειδικά αν πιάσουμε τα άκρα και έχουμε ως παραδείγματα αγώνες των 70 και βάλε 3PA).

Από την άλλη όμως ο σύγχρονος τρόπος παιχνιδιού είναι χάρμα οφθαλμών. Από μικρό παιδί θυμάμαι να μου αρέσει το περιφερειακό σουτ και ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω τι χάρη είχε ένας παίκτης που έκανε 20 μπούκες σε έναν αγώνα (εξαιρείται ο Γκάλης αλλά κανένας άλλος). Χίλιες φορές να έβλεπα (ή να έβαζα) ένα τρίποντο παρά τρία drive. Χίλιες φορές Μπάνε από τα οκτώμισι μέτρα παρά... Λιαδέλης από το μισό.

Οπότε τώρα κάθομαι στον καναπέ μου και απολαμβάνω :-D

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: Έλληναςδημοσιογράφος κάνει ρατσιστική ερώτηση για Αντετοκούνμπο σε προπονητή του NBA (video)

Είχα υποψίες ότι οι περισσότεροι Έλληνες αθλητικογράφοι είναι ηλίθιοι. Τώρα σιγουρεύτηκα.
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...