Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό που δε μου αρέσει είναι ότι όταν έχουμε να κάνουμε κάποια μεγάλη ανατροπή στουs GSW τότε ένας παίχτης των αντιπάλων χτυπά ρε γαμώτο 

Δημοσ.

στατιστικά δεν είναι και το καλύτερο αλλά δε σημαίνει και κάτι....

Λες να τρέμουν τα χέρια του, ενώ όταν είναι χαλαρός τα βάζει (?). Μπορεί να μην έχει το τσαγανό όπως πχ το Larry (προφανώς ο Larry το είχε)

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, coyote2 είπε

στατιστικά δεν είναι και το καλύτερο αλλά δε σημαίνει και κάτι....

Στατιστικά απεικονίζεται αυτό που έχει γραφτει εδώ και χρόνια.

Αστοχούν σε μεγάλα σουτ σε ενδεχόμενο ήττας. Και αυτός και ο KD.

• Like 1
Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση που απαντες στο Oakland φαινεται να εχουν πολλη αυτοπεποιθηση. Κανουν πολλα χαζα λαθη στα κρισιμα σημεια των ματς που ειναι αμφιρροπα. Σαφεστατα, εαν δεν τα κανουν αυτα, τα ματς τα εχουν.

Ισως πονταρουν και στο οτι ο CP3 μπορει να χασει καποιο απο τα επομενα 2 ματς.. ποιος ξερει;

Δημοσ.

αλαζονες, μην δινεις σημασια...

τους αξιζει να αποκλειστουν περα για περα..

ωραια δυναστεια... :lol: :lol:  :lol:

εντωμεταξυ τι αμυναρες εβγαλε ο φουστης ο νταντονις ρε;

εσπαγε κοκκαλα! απιστευτο! ποιος; ο νταντονις!

ρε τι γινεται!

Δημοσ.

ο νταντονις ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δε μου γεμισε το ματι ως προπονητης... σορρυ...

Δημοσ.

Spoelstra, Lue, Monty Williams τα αδέρφια van gundy... προπονηταραδες όλοι! Και με δαχτυλίδια κάποιοι από αυτους!!!!

Δημοσ.
18 minutes ago, Rabican said:

ο νταντονις ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δε μου γεμισε το ματι ως προπονητης... σορρυ...

καλα, κατεβασε το χθεσινο ματς και δες το πρωτα και μετα απαντας...

Δημοσ.

Ενα ματς δεν κανει τον προπονητη πιστευω...

αυτη τη στιγμη, βασει υλικου και αποτελεσματων, ο κορυφαιος ειναι Brad Stevens και δεν το λεω επειδη μενω Βοστωνη και υποστηριζω Celtics. Να δω τι θα εκανε ο Νταντονις χωρις Harden...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελα ρε παιδες , που οι μισες επιθεσεις των rokets ειναι isolation. Αισχος για αυτο το επιπεδο. Και κοντα 40 τριποντα στα 3/4 του παιχνιδιου. Οι αλλοι προσπαθουν τουλαχιστον να παιξουν λιγακι, συνεχεις κινηση, pick n roll κτλ. Ετσι οπως εγιναν τ πραγματα με τους warriors ειμαι, αν και τα τελευταια χρονια μου αρεσαν οι ροκετς αλλα ο κατι σαν προπονητης το τερματισε.

Δημοσ.

CP3 out for Game 6...

αυτο θεωρητικα κανει τα πραγματα πιο απλα για το επομενο ματς. νομιζω οτι και αμφιβολος να ηταν, οι Rockets προτιμουν να τον ξεκουρασουν σε ενα ματς που ειναι πολυ πιθανο να χασουν ωστε να τον εχουν πληρως ετοιμο στο τελευταιο στο Houston.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...