~mxls~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μπέρδεψες ηλικίες με τον Λεμπρον coyote. Ο Λέοναρντ έχει μια δεκαετία μπροστά του. Αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα είναι όταν επιστρέψει.
coyote2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Στις 27/2/2018 στις 8:20 ΜΜ, dhmak είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ευχαριστώ πολύ, μου χρειαζoτανε μία ανανέωση στην ένδυση μου. Σήμερα παρέλαβα. Απίστευτη προσφορά, παρήγγειλα 10 κομμάτια για να έχω και τζάμπα μεταφορικά. Πρίν την παραγγελία πέρασα απο mango στην ερμού για να δοκιμάσω και να δώ πια νούμερα μου κάνουνε. Αν έχουμε και άλλη καλή προσφορα για παπούτσια, κοστούμια, θα ήταν τέλεια. 1 ώρα πριν, Captain Falafel είπε Για τον λεοναρντ τον σπερς μιλαμε παντα ετσι...........γιατι αυτος ειναι 26 Coyote είμαι, μη περιμένεις και καμία έκρηξη ευφυΐας 1
~mxls~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Οριστικά off ο Love για το game 7. Επίσης απόψε χωρίς CP3 δεν ξέρω τι μπορούν οι Ροκετς. Μου κάνει για blowout το ματς. 1
Liakos10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Ναι, λογικά σούπα θα 'ναι το ματς. Μακάρι να επιστρέψει στο επόμενο, υποστηρίζω GSW αλλά κάτι τέτοια με χαλάνε.
Liakos10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Άργησε αλλά δεν αποφεύχθηκε η σούπα στο Όκλαντ. Με 6 παίχτες έπαιζαν οι Ρόκετς και χωρίς chris paul, και τόσο που το κράτησαν ντέρμπι πολύ ήταν. Δυστυχώς και στο 7ο μάλλον θα λείπει ο Πολ, και αν παίξει θα παίζει με το ζόρι, σύμφωνα με όσα λένε για τον τραυματισμό του. In other news, από το 79' έχει να παιχτεί 7ο παιχνίδι και στους δύο τελικούς περιφέρειας. Μακάρι να δούμε ματσάρες.
Weiss Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Ξενύχτι για χάρη του LeBron σήμερα. Ίσως αποδειχτεί και ιστορικό παιχνίδι - το τελευταίο του με τους Cavs
~mxls~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 32 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Ώρα Ελλάδος το σημερινό παιχνίδι; Τρεις και μισή. 1
Liakos10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 48 ολόκληρα λεπτά μέσα ο Lebron, δεν αλλάχτηκε καθόλου σε όλο το παιχνίδι, μια ομάδα μόνος του. Άντε να δούμε πόσο θα αντέξει στον τελικό. 1
~mxls~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δεν θυμάμαι αν έκατσε καν στον πάγκο ο Λεμπρον, πρέπει να έχει παίξει 48 λεπτά, παρά την λυσσαλέα άμυνα πάνω του. Τρομερό μπλοκ στον Ροζίερ. Απ'τους ελάχιστους παίχτες στην λιγκα που μπορώ να πω "ηγέτης",και φάνηκε ξανά σε do or die ματς. Κάπου εκεί που ήταν +12 μπροστά και σκεφτομενος ότι είναι ανίκητοι εντός έδρας, λέω πάει για blowout, αλλά στο πιο κρίσιμο 4ο δωδεκάλεπτο οι Σελτικς δεν άντεξαν το βάρος. Ίσως έφταιξε και η κούραση, γιατί ο Στιβενς έπαιξε με 6-7 παίχτες όλο το ματς. Ο Ροζίερ χαντακωσε όλη την ομάδα, γραφω εδώ και μέρες μην παριστάνει τον σούπερ σταρ γιατί βγαίνει σε κακό του συνόλου , αλλά ειδικά απόψε ήταν τραγικός. Και κάπως έτσι οι Καβς τελικό ενώ πριν από κάθε σειρά δεν επειθαν πιστεύω κανέναν. Η λογική λέει ξανά CAVS - GSW. Εκτός αν ο μούσιας κάνει εμφάνιση MVP και ηγηθεί των Rockets.
Rabican Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Κρίμα ... Με βάσει τις απουσίες κι εδώ που φτάσαμε ήταν υπερβαση. Μια ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει ενα παίχτη σε σειρά 7αγωνων.. τραγικό αν το σκεφτεί κανείς. Πολλά μπράβο στο σύνολο του coach Stevens. Πολλά μπράβο στους μικρούς. Ο λεπρος είναι αυτός που είναι. Απέναντι σε πιο έμπειρο σύνολο δε νομίζω οτι θα τα καταφέρει. Είναι αστείο να μιλάμε για ομάδα cavaliers, είναι γελοιοτητα να μιλάμε για προπονητή lue .. Αισχρό μπασκετ απο πλευράς Cavs. Η μπάλα στον λεπρο και οτι βρέξει ας κατεβάσει. Αυτό δεν είναι ομαδικό αθλημα. Πολύ πρικλητικος ο λεπρος στην τάπα στο Rozier, δεν κατέβηκε καν στην επίθεση μετά. Έλεος .. Ο Rozier έπρεπε να έχει τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι του, όχι πάνω απο αυτό. Τσαμπουκαλης, θέλει πολλή δουλειά ακόμη όμως. Α απουσία της εμπειρίας του Kyrie φάνηκε εκεί που έκαιγε η μπάλα ..
~mxls~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, Rabican είπε Κρίμα ... Είναι αστείο να μιλάμε για ομάδα cavaliers, είναι γελοιοτητα να μιλάμε για προπονητή lue .. Α απουσία της εμπειρίας του Kyrie φάνηκε εκεί που έκαιγε η μπάλα .. Και όμως ο Λου τριτη φορά σε τελικους ως head coach. Με την αξία του, lol Και ακριβώς στο σημείο που "κόλλησαν" οι δικοί σου, εκεί χρειάζεται ένα μεγάλο σουτ για να αλλάξει το μομεντουμ. Όσο έβλεπαν ότι πλησιάζει αποκλεισμός, άρχισαν να τρέμουν τα χέρια και να ρίχνουν πολλά τούβλα. Τώρα που έριξα μια ματιά στο box score, είχαν 56 άστοχα εντός πεδιάς, way too much. Ο Τειτουμ έχει όλο το ταλέντο να ηγηθεί της Βοστόνης στα επόμενα χρόνια. 1
Weiss Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Συμφωνώ ότι ο έχει μεγάλο potential για το μέλλον και είναι μόλις 20 χρονών. Συγχαρητήρια στους Cavs έχουν ήδη κάνει την υπέρβαση, ότι και να γίνει στους τελικούς έχουν κάνει την υπέρβαση με 2 breaks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα