Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1578

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1045

41.21.1

Χθες ήταν μια ιστορική μέρα με δύο γίγαντες του μπάσκετ να παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι μπροστά στο κοινό που τόσο τους αγάπησε. Τεράστια η εκδήλωση για τον Dirk με τους Mavs να φέρνουν Bird, Pippen, Barkley, Kemp και Schrempf για να τιμήσουν το Γερμανό. Τεράστια και η δήλωση/δέσμευση του τρελοCuban ότι για χάρη του Dirk θα φτιάξει το μεγαλύτερο άγαλμα που έχει φτιαχτεί ποτέ για παίκτη.

Κατά τ' άλλα παραιτήθηκε ο Magic από τους Lakers, φαίνεται δεν την πάλεψε άλλο γιατί οι δηλώσεις του ήταν αν μη τι άλλο περίεργες. Ή ο οργανισμός είναι υπό διάλυση ή ετοιμάζουν εκ βάθρων αλλαγές με πολύ συγκεκριμένο πλάνο.

Περιμένουμε τώρα και τα σημερινά παιχνίδια για να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των playoff που ξεκινάνε το Σάββατο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Στα άρθρα σου γράφει επί λέξη τα παρακάτω. Ουσιαστικά όλοι παραδέχονται το φάουλ εκτός από τους παίχτες του Auburn. Το πρόβλημα ήταν άλλα σφυρίγματα νωρίτερα όπως το double-dribble του Jerome.

---------------------------

A collection of prestigious coaches -- Jim Calhoun, Matt Painter, John Beilein, Tubby Smith and Bo Ryan among them -- added their two cents after the game, too.

"It was a foul because he jumped into him," one coach said.

Added another: "Yes, that's a foul."

-----------------------

Guy was fouled when Doughty made contact with his right leg and was sent to the line with 0.6 seconds remaining to shoot three free throws with Virginia trailing 62-60. 

------------------------

Down by two points with 1.5 seconds left, Virginia inbounded the ball to Guy in the corner, and he turned and missed a 3-pointer but was bumped by Doughty, who had jumped toward him and made contact with his torso.

-------------------------

16 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Παντως ο τριποντερ εκανε φοβερο παιχνιδι στον τελικο. Πιθανον να τον δουμε Ευρωπη αυτον και τον  Ty Jerome, γιατι δε φαινεται να εχουν τα φυσικα προσοντα για NBA, αλλα ειναι καλα παικτακια.

O Jerome αναμένεται να πάει πρώτο γύρο ντραφτ, άρα θα πάρει εγγυημένο συμβόλαιο 2+1+1 όπως π.χ. ο Παπαγιάννης και για τουλάχιστον 2-3 χρόνια πολύ δύσκολο να περάσει ωκεανό. O Guy έχει ένα χρόνο κολέγιο ακόμα και δεδομένου ότι δεν αναμένεται να πάει τόσο ψηλά στο ντραφτ πιθανό να μείνει και του χρόνου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φάουλ ήταν πεντακάθαρο, υπάρχουν λήψεις όπου φαίνεται ότι ο αμυντικός βάζει το σώμα του εντός της κατακόρυφου του σουτέρ συνεπώς δεν του επιτρέπει να προσγειωθεί όπως πρέπει (μεταξύ άλλων αυτό μπορεί να προκαλέσει και σοβαρό τραυματισμό αν ο επιτιθέμενος πέσει πάνω στο πόδι του αντιπάλου).

foul.jpg

Στο Contra.gr γράφτηκε ότι:

Αναφορά σε κείμενο

Ο Σπύρος Γκόντας, διαιτητής Euroleague, που είδε το κολεγιακό ματς, είχε να λέει: "Δεν χωράει αμφιβολία ότι στο τέλος υπήρξε φάουλ. Σύμφωνα με τους δικούς μας κανονισμούς, μάλιστα, μπορεί να θεωρηθεί και αντιαθλητικό, γιατί ο επιτιθέμενος κινδυνεύει να μην πατήσει σωστά στο παρκέ και να τραυματιστεί σοβαρά."

Το πρόβλημα κυρίως ήταν οι φάσεις που προηγήθηκαν του φάουλ. Η μεγάλη διαφορά όμως των Αμερικάνων σε σχέση με εμάς είναι ότι βάζουν το παιχνίδι πάνω από οτιδήποτε άλλο και κάποια στιγμή σταματάνε επιτέλους να ασχολούνται με την παραφιλολογία. Ή τελοσπάντων αυτή είναι η γραμμή που περνάνε τα media και δεν παρεκκλίνουν ούτε χιλιοστό από δαύτη.

Τουναντίον εδώ θα μιλούσαμε για non-calls, χούντα κομισάριου, στημένες διαιτησίες, σάπια πρωταθλήματα, γύψους στο χέρι και λοιπά όμορφα μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Γιατί δεν μας ενδιαφέρει το μπάσκετ, δεν είμαστε πρώτα μπασκετικοί, μετά η ομάδα της γειτονιάς μας και μετά η ομαδάρα που τα σαρώνει όλα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εδώ μας ενδιαφέρει μόνο να νικάει ο Θρύλος, ο Βάζελος, ο Δικέφαλος κλπ, πάντα και παντού, σε οποιοδήποτε άθλημα.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, nzeppos είπε

Για τη διακοπή χρειάζεται να τους στείλεις ένα email και να τους πεις ότι θέλεις να ακυρωθεί η συνδρομή (πρακτικά να μη γίνει αυτόματη ανανέωση δηλαδή) . 

Καλύτερα πλήρωσε με καμιά προπληρωμένη κάρτα. Είχα πολλά χρόνια συνδρομή στο Slam και τους είπα είτε να μου κάνουν καλύτερη τιμή ανανέωσης (έδιναν 20 τευχη με 46$ σε νέους συνδρομητές και με 75$ για ανανέωση της συνδρομής μου) είτε να μου ακυρώσουν. Με αγνόησαν σε 3 mail που τους έστειλα. Τους είπα να ακυρώσουν και με αγνόησαν. Ευτυχώς είχε λήξει η κάρτα και μου έστειλαν μήνυμα να τους δώσω καινούρια κάρτα γιατί δε μπόρεσαν να ανανεώσουν. Θεωρώ ότι το ΝΒΑ είναι πιο σοβαρός οργανισμός αλλά καλύτερα να είσαι καλυμένος.

Επεξ/σία από NickTheQuick
  • Like 1

• Super Moderators
43 minutes ago, nzeppos said:

Κατά τ' άλλα παραιτήθηκε ο Magic από τους Lakers, φαίνεται δεν την πάλεψε άλλο γιατί οι δηλώσεις του ήταν αν μη τι άλλο περίεργες

56764333_2838514369507105_47354582828843

Θα συμφωνήσω. Γι' αυτό και ανέφερα ρητά την περίπτωση του email γιατί δεν θέλει και πολύ για να μείνεις εκτεθειμένος. Μπορείς να πληρώσεις με prepaid κάρτα που να μην έχει επαρκές ποσό για ανανέωση, μπορείς να βάλεις Paypal και να κόψεις την αυτόματη recurring πληρωμή κλπ.

Για τις ετήσιες συνδρομές πάντως αν θυμάμαι καλά προς το τέλος της σεζόν ενεργοποιείται επιλογή στις ρυθμίσεις χρήστη που σου επιτρέπει να μην ανανεώσεις αυτόματα για τον επόμενο χρόνο. Δεν ξέρω όμως αν αυτό ισχύει και για τις μηνιαίες.

WTF?

Υποθετω πως ο Magic δεν εχει τον χαρακτηρα για να ειναι σε τετοια θεση,θυμαμαι πως ηταν προπονητητης και τα παρατησε μετα απο κανα μηνα.Για να γινεις καλος προπονητης και προεδρος πρεπει να ερθεις σε συγκρουση με διαφορους και να παρεις σκληρες αποφασεις και ο Magic δεν ειναι για αυτα.

Απο την αλλη ο Bird καταφερε να ειναι απο τους καλυτερους παιχτες ολων των εποχων  να ειναι προπονητης της χρονιας και να παει στους τελικους με τους Pacers και ηταν και προεδρος των Pacers για 10+ χρονια και GM της χρονιας.

7 ώρες πριν, NickTheQuick είπε

Στα άρθρα σου γράφει επί λέξη τα παρακάτω. Ουσιαστικά όλοι παραδέχονται το φάουλ εκτός από τους παίχτες του Auburn. Το πρόβλημα ήταν άλλα σφυρίγματα νωρίτερα όπως το double-dribble του Jerome.

Τα εχω διαβασει τα αρθρα και προσωπικα ειπα οτι θεωρω οτι το φαουλ ειναι ξεκαθαρο, αλλα οι τιτλοι των αρθρων αφηνουν σαφεστατα υπονοιες για το φαουλ συγκεκριμενα και ενα απο αυτα ηταν το κυριο αρθρο του ESPN μετα τον αγωνα(το πρωτο νομιζω), γι` αυτο και μου εκανε εντυπωση.

1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Ο Magic έχει αντέξει 30 χρόνια HIV αλλά δεν την πάλεψε ούτε 1 χρόνο με τον LeBron. 😛

Ελα μωρε τωρα με το Σπαλιαρα του nba. Παιχταρας, δε λεω, αλλα απο κει και περα λιγο πιο πανω απο Σακιλ και Τσαρλς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nevyn είπε

Υποθετω πως ο Magic δεν εχει τον χαρακτηρα για να ειναι σε τετοια θεση,θυμαμαι πως ηταν προπονητητης και τα παρατησε μετα απο κανα μηνα.Για να γινεις καλος προπονητης και προεδρος πρεπει να ερθεις σε συγκρουση με διαφορους και να παρεις σκληρες αποφασεις και ο Magic δεν ειναι για αυτα.

Απο την αλλη ο Bird καταφερε να ειναι απο τους καλυτερους παιχτες ολων των εποχων  να ειναι προπονητης της χρονιας και να παει στους τελικους με τους Pacers και ηταν και προεδρος των Pacers για 10+ χρονια και GM της χρονιας.

Κάπου είχα γράψει μια πολύ χαρακτηριστική ιστορία που δείχνει τη διαφορά προσέγγισης των δύο από το πόστο του πάγκου.

http://nasos.gr/2012/11/nba2k13-association-game-23/

Αναφορά σε κείμενο

Ο Magic πρόλαβε να κολλήσει τον ιό του HIV, να πάρει Ολυμπιακό μετάλλιο, να ξαναγυρίσει στο ΝΒΑ, να γιατρευτεί, να διακωμωδηθεί περιτράνως  ως προπονητής* των Lakers  [...]

* η Jackie MacMullan έγραψε στο καταπληκτικό "When the Game was ours" ότι ως coach ο Magic παρακάλεσε τους παίκτες του να έρθουν νωρίτερα στην προπόνηση, ώστε να δουλέψουν πάνω στα σουτ τους. Ξύπνησε λοιπόν μέσα στα άγρια χαράματα, φόρεσε το αιώνιο χαμόγελό του και πήγε πρώτος απ' όλους στο γυμναστήριο. Γρήγορα διαπίστωσε ότι πιάστηκε μέγα κορόιδο, γιατί τελικά δεν πάτησε κανένας παίκτης!

Τουναντίον όταν ο Bird κλήθηκε να γίνει head coach των Pacers, σήκωσε το τηλέφωνο και εξήγησε πλήρως στον GM της ομάδας το τριετές πλάνο που θα εκπονούσε ώστε να φτάσουν στους τελικούς. Στη συνέχεια δήλωσε ότι θα παραιτηθεί ό,τι και να γίνει. Ο Larry λοιπόν επέβαλλε σιδηρά πειθαρχία (παράδειγμα: αν ένας παίκτης αργούσε έστω και ελάχιστα λεπτά στο αεροδρόμιο, του απαγορευόταν να μπει στο αεροπλάνο), οδήγησε τους Pacers στο καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας τους από την πρώτη κιόλας σεζόν (58-24) και ψηφίστηκε coach της χρονιάς (θυμηθείτε ότι ο τύπος δεν είχε ξαναπροπονήσει ποτέ!)

Νίκησε τη Central division τις δύο επόμενες χρονιές και, όπως είχε υποσχεθεί, το 2000 πήγε τελικό ΝΒΑ (που όμως ήταν πρακτικά αδύνατον να υπερισχύσει των Shaq-Kobe). Στο τέλος της τρίτης χρονιάς παραιτήθηκε, όπως ακριβώς είχε προβλέψει...

Επεξ/σία από nzeppos

7 ώρες πριν, NickTheQuick είπε

Καλύτερα πλήρωσε με καμιά προπληρωμένη κάρτα. Είχα πολλά χρόνια συνδρομή στο Slam και τους είπα είτε να μου κάνουν καλύτερη τιμή ανανέωσης (έδιναν 20 τευχη με 46$ σε νέους συνδρομητές και με 75$ για ανανέωση της συνδρομής μου) είτε να μου ακυρώσουν. Με αγνόησαν σε 3 mail που τους έστειλα. Τους είπα να ακυρώσουν και με αγνόησαν. Ευτυχώς είχε λήξει η κάρτα και μου έστειλαν μήνυμα να τους δώσω καινούρια κάρτα γιατί δε μπόρεσαν να ανανεώσουν. Θεωρώ ότι το ΝΒΑ είναι πιο σοβαρός οργανισμός αλλά καλύτερα να είσαι καλυμένος.

Paypal και κάνεις cancel αμέσως το automatic subscription.

Όποιος δεν υποστηρίζει paypal απλά τον ξερνάει η αγορά.

Δεν είμαστε παππούδες 80 χρονών να μην ξέρουμε να χρησιμοποιούμε ένα paypal.

Ειδικά εγώ είμαι επαγγελματίας προγραμματιστής, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω καν αριθμό κάρτας.

Paypal μόνο και όποιος γουστάρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες επειδη ειμαι εντλως ασχετος απο nba στις ποσες νικες χρειαζεσαι στα playoff για προκριση;

Edit Το βρηκα ο ασχετος

Επεξ/σία από cumulus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρε κάποιος χαμπάρι ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο έπαιξε 2 παιχνίδια με το Dallas πρίν καμιά 20ρια μέρες; Αν παίξει και ο Άλεξ νομίζω θα είναι η μόνη οικογένεια με 4 επαγγελματίες αδερφούς. Διόρθωση: O γκούγκλης λέει επίσης "Caldwell, Charles, Major and Wil Jones"

image.png.4c59bf61b7b11dc6e5194f031f4f97aa.png

Επεξ/σία από NickTheQuick

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...