Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το ξαναπω αλλα δικαιουται και ο γιαννης να κανει μερικα ασχημα παιχνιδια. Χανεις μαθαινεις πεισμωνεις. Τωρα παλι εχουν μια σειρα απο πιο χαλαρα παιχνιδια οποτε θα επανελθουν.

ΕΠιτυχια θα ειναι για τους μπακς να πανε τελικο..........το θεωρω αδυνατο να παρουν μια απο τις 2 ομαδεσ του LA σε σειρα αγωνων.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, krakozia είπε

Θα το ξαναπω αλλα δικαιουται και ο γιαννης να κανει μερικα ασχημα παιχνιδια. Χανεις μαθαινεις πεισμωνεις. Τωρα παλι εχουν μια σειρα απο πιο χαλαρα παιχνιδια οποτε θα επανελθουν.

ΕΠιτυχια θα ειναι για τους μπακς να πανε τελικο..........το θεωρω αδυνατο να παρουν μια απο τις 2 ομαδεσ του LA σε σειρα αγωνων.

Να δούμε βέβαια και πως θα διαμορφωθούν τα ρόστερ με τα trade που θα γίνουν σιγά σιγά.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, krakozia είπε

Λογικά μποστον και φετινούς ραπτορς τους έχουν. Κλιπερς επίσης είναι κακό ματσαπ στους μπακς. Πριν δέκα μέρες 40 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο με καβαι και Τζορτζ έφαγαν. Θα μου πεις ρεγκιουλαρ.... Εγώ Λεικερς φοβάμαι τους βλέπω σοβαρούς και όσο περνάει δένονται και γίνονται καλύτεροι 

Δημοσ.

ΝΟμιζω οτι οι clippers απεδειξαν οτι οι lakers εχουν αδυναμιες. Εγω θεωρω τους clippers ποιο δυνατους μιας και ακομα δεν εχουν πιασει ουτε το 70% απο αυτο που μπορουν και ειναι λογικο μιας και δεν εκαναν σωστη προετοιμασια και εχουν παιξει καμια 15 παιχνιδια πληρεις.

Οτι και να λεμε για τους μπακς χωρις δευτερο πρωτοκλασσατο παικτη ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα γιατι και ο γιαννης ειναι λογικο να κανει καποια ασχημα παιχνιδια και τα τριποντα στα PO που κρεμονται πανω σου δεν μπαινουν το ιδιο ευκολα. Το κακο με αυτους ειναι οτι δεν μπορουν να φερουν αλλο και αναγκαζονται να χρυσοπληρωνουν παικτη σαν τον middleton που ειναι καλος μεν αλλα δεν ειναι απο το πανω ραφι.

Δημοσ.

4η σερί νίκη για ταπ νεσιον, τέταρτη!!! τααααπστερς yyyeeeehhh

Η ανατροπή της χρονιάς στη τελευταία περίοδο. Σημάδι για πλευοφφς; Μπορεί! Εξποζντ απάτη τέβιν πούκερ.

Δημοσ.

θα δέσουν και οι υπόλοιποι

Πιστεύω ότι ειναι σημαντικό να παίζουν οι ομάδες χωρίς τα αστέρια τους ώστε να βγαίνει και μία ομαδικότητα για τις στιγμές που θα τους κάνουν αλλαγή τους αστέρες ή θα βγουν με φάουλ εκτός

Δημοσ.
On 28/12/2019 at 21:56, kostasgr78 said:

Τους Lakers πώς τούς βλέπουμε αν μείνει για μερικά μάτς εκτός ο Λεμπρον;

οι lakers θυμιζουν μπαρτσα και φενερ στην ευρωλιγκα,

πολλοι αστερες και πολυ χρημα,

αλλα ευκολα μπορει να καταρρευσουν,

σαν τραπουλοχαρτο

Δημοσ.

Εγώ την έχω για πρώτο φαβορί, έχει πολύ ταλέντο. Κι είναι πρώτοι με πλέι μέικερ το Χάνγκα. Κάτσε να γυρίσουν κι οι άλλοι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...