Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, NickTheQuick είπε

Πρεμιέρα χοντρού σήμερα. Δε μπορώ να περιμένω...

image.png.4e8efc258ac56ed7640774b7397955e5.png

Πώς τον βλέπεις; Καλύτερος από Άντονι Μπένετ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο 4ο ήταν super  o Zion!! Μακάρι να μην έχει άλλα προβλήματα τραυματισμών.

Επεξ/σία από elio_1
Δημοσ.

Και στην άμυνα τον κοιτούσαν από τα 2 μέτρα λες και είχε γρίπη και δεν τον πλησίαζαν. 

Φυσικά έχουν αρχίσει οι ειδήμονες να λένε ότι θα γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών και όλων των πλανητών 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, james9tito είπε

Και στην άμυνα τον κοιτούσαν από τα 2 μέτρα λες και είχε γρίπη και δεν τον πλησίαζαν. 

Φυσικά έχουν αρχίσει οι ειδήμονες να λένε ότι θα γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών και όλων των πλανητών 

Ένα παιχνίδι ήταν.... άμυνα πάνω του με τα μάτια.... και έπαιξε πολύ λίγο... 

Άμα δείτε και τον αγώνα από την άμυνα στην επίθεση έφτανε τελευταίος, αργός, βαρύς....

Θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να δείξει.... και φυσικά όλα κρίνονται από την υγεία του, τα γόνατα του.. τα κιλά του...

Ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί τέτοιες περιπτώσεις έχουμε δει πολλές φορές..... 

Εύχομαι να είναι υγιής και να δείξει αν πραγματικά αξίζει ή όχι..... η συνέχεια θα δείξει....

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.

Οκ επαιξε σε ενα αγωνα επιδειξης χτες, τον προσεξαν και οι απεναντι , οι γιατροι του εβαζαν μεχρι θερμομετρο σε καθε ταιμ αουτ , στο ημιχρονο του εστιψαν χυμο πορτοκαλι, αλλα οχι μπασκετ δεν επαιξε. 

Ηταν πολυ βαρυς, χωρις εκρηξη, προφανως φυλαγοταν και ο ιδιος αλλα δεν ξερω αν τελικα θα αντεξει το βαρος του Νο1 και το βαρος το δικο του. 

Καταλαβαινω οτι το ΝΒΑ ψαχνει το νεο Λεμπρον , αλλα αν γινει αυτος νεος Λεμπρον τοτε θα μιλαμε για θαυμα. 

Δημοσ.

Καλά μετά από επιστροφή από Μηνίσκο δεν νομίζω να περίμενε κανείς να πάει στο φουλ σε επιταχύνσεις, επιβραδύνσεις και άλματα, και σωματικά να ήταν έτοιμος είναι και το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν πρόκειται ο τραυματισμός να του μειώσει την έκρηξη και αν κάτι είναι που δεν του λείπει είναι το άλμα, η ταχύτητα και η έκρηξη. Τα σωματικά του προσόντα είναι δεδομένα. το ζήτημα είναι να αντέξει χωρίς τραυματισμούς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Kι εγώ έχω την αίσθηση πως πρέπει να χάσει βάρος.

Καλός, δυνατός, αλτικότατος, αλλά δεν νομίζω πως θα αντέξει με τέτοιο σώμα, όσο λάσκα κι αν είναι η regular, δεν παύει να είναι δεκάδες παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορει να γίνει ο Kyle Hines του ΝΒΑ

πενταδα

lonzo , redick , holiday, ingram, williamson

δεν ειναι κακή ....

Επεξ/σία από st2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...