ksaplostra Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μιας και θα βγει σε λιγο καιρο η επεκταση του παιγνιδιου,ειπα να το εγκαταστησω ξανα,το ντι ελ σι που εχει να κανει με την οσταγκαρ δουλευει κανονικα η εκδοση που εχει βγει ή οχι;
UpToDate_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια,στον πυργο που παω για να πω στους μαγους να βοηθησουν στις μαχες,που εχει καταλειφθει απο "πνευματα"....τι διαολο κανω στο σημειο που σηκωνοντε αυτοι που ειναι στο πατωμα;Βγενει ενα bossακι και μου μαμαει τα παντα :S ---------- Προσθήκη στις 18:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:23 ---------- Aκυροδεν εχω ιδεα πως την εφαγα.... Τωρα ειναι ακομα πιο παλουκι :/ Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2010 από UpToDate_
Twisted_Wicked Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Βγηκε το awakening στα γνωστα-αγνωστα μερη Αν το εχει περασει κανενας ας πει τι γινεται με τα dlc γτ υπαρχει η φημη οτι δεν δουλευουν πλεον.
>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Βγηκε το awakening στα γνωστα-αγνωστα μερη Αν το εχει περασει κανενας ας πει τι γινεται με τα dlc γτ υπαρχει η φημη οτι δεν δουλευουν πλεον. Σε πληροφόρησαν λάθος.
>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Για το αν βγηκε η για τα dlc; για το 2ο...δοκιμασμένο για μια ώρα(απο τα ξυράφια).
Twisted_Wicked Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Good to know...Αντε αλλες 70+ ωρες gameplay για νεο run
UpToDate_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω,ποτε γινομαι warrior/duelist/templar κλπ ;
DarkKnight Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Υπάρχουν διάφοροι τρόποι 1ον μπορείς να το μάθεις από άλλα μέλη του party 2ον από βιβλία που αγοράζεις 3ον μέσω διαφόρων quest
UpToDate_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Υπάρχουν διάφοροι τρόποι1ον μπορείς να το μάθεις από άλλα μέλη του party 2ον από βιβλία που αγοράζεις 3ον μέσω διαφόρων quest Μαλλον θελω ακομα Τωρα ειμαι παγιδευμενος σε ενα ονειρο απο εναν δαιμονα:S
freedubus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μου έφερε δώρο το Awakening ο θείος μου ο Ξυράφης , αλλά στους διαλόγους μου τρώει το κάτω μέρος του γράμματος "b". Συμβαίνει σε κανέναν άλλο;
DarkKnight Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μαλλον θελω ακομαΤωρα ειμαι παγιδευμενος σε ενα ονειρο απο εναν δαιμονα:S Από τα πιο ωραία quest το fade!
freedubus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Eμένα μου φάνηκε τελείως βαρετό. 'Οταν το ξανάπαιξα για 2η φορά, έβαλα μόντ που παρακάμπτεις το Fade αν θέλεις. 'Οταν συναντάς το δαίμονα υπάρχει διάλογος που τον πείθεις να αυτοκτονήσει.
IoannisMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Αξίζει 37€ η digital deluxe μέσω steam; Αν και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω καθώς με απογοήτευσε πάρα πολύ, καμία σχέση με το κορυφαίο Baldur's Gate, μπορείς να το βρείς στο Amazon.co.uk περίπου 10 ευρώ φθηνότερα http://www.amazon.co.uk/Electronic-Arts-Dragon-Age-Origins/dp/B002BWONIU/ref=pd_sim_vg_h__5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα