Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τι upload εχει η γραμμη σου ??? Εγω ανεβαζω μεχρι 85 ΚΒ που ειναι κοντα στο οριο μου.

1024 είναι η γραμμή μου,στο Upload...

Βαλε το Rapid Uploader ανεβαζει στα ορια της συνδεσης σου.

Θα το τσεκάρω...

Δημοσ.

με 1024 έπρεπε γύρω στο 100 να είναι το upload.

μήπως είσαι σε κάποια απόσταση από το dslam...τότε φυσικό είναι να είναι μικρότερο το upload

Δημοσ.
1024 είναι η γραμμή μου,στο Upload...

Θα το τσεκάρω...

Εχε υποψη σου, οτι ειναι το επισημο ανεβαστηρι του rapid.

Αν δεν σε καλυψει αυτο (εγω με 1024 ανεβαζω με 90 -120) τοτε ψαξου με τη συνδεση σου..

Rapid Uploader 1.2

With RapidUploader all users of RapidShare are able to comfortably upload files to RapidShare. A lot of settings are available to ensure that everybody and anybody can handle the interface.

FAQ

»Is this tool Freeware, does it contain Malware, Adware, etc.?

RapidUploader is an official Tool from RapidShare.com. It's free, guaranteed Adfree and does not contain any malicious software, hidden Ad-Programs or things like that.

»Where will my RapidUploader-Setings be saved?

It's recommended to put the tool into an own folder. Once started, the tool will automaticly save all informations in a settings.ini file in the specific folder. This settings.ini file is updated on every change you do.

»Where can I check if a newer RapidUploader Version is available?

This is not necessary! The tool is looking for the latest version on every startup. In case of there is a update, you'll get a message. For updating you just have to confirm the appearing update-box.

Δημοσ.
με 1024 έπρεπε γύρω στο 100 να είναι το upload.

μήπως είσαι σε κάποια απόσταση από το dslam...τότε φυσικό είναι να είναι μικρότερο το upload

Αν ανεβαζει μεσω http τοτε ειναι (ενταξει) το up.

Με τοσο ανεβαζω κ εγω μεσω browser στο rapid, στην καλυτερη 90kbps.

To Rapid Uploader χρησιμοποιει ftp νομιζω, και για αυτο ειναι πιο γρηγορο..

Δημοσ.

Χτες έληξε ο λόγαριασμος μου στο RS, τον οποιον δεν ανανέωσα ακόμα, μαλλον την αλλη εβδομαδα γιατι θα λειπω..

Σημερα ενεργοποιησα ενα νεο λογαρισμο για ενα φιλο, χρησιμοποιώντας το e-mail μου και το λογαριασμο μου στο Paypal μεσω πιστωτικης..

Μου ηρθε αποψε αυτο το email:

Update Your Rapidshare Account Information !

Rapidshare AG <[email protected]>

Dear Rapidshare Account Holder,

This e-mail is the notification of Different Members Logging in From one rapidshare Account

Please login to your Account And Verify the Email.

Please Take it seriously. It May result in deletion of account from database.

https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi

μουφα ειναι βεβαια αφου έχει ληξει το account μου...

εχει καμια σχεση λετε που έκανα νεο λογαριασμο και αυτο μου ήρθε λιγες ωρες μετα??

Δημοσ.

αφου ειναι αλλο account... ασχετο.. και δεν εχει χρησιμοποιηθει ακομα..

και το δικο μου απλα εχει ληξει.. τωρα το θυμηθηκαν? (2 ατομα τον εχουμε το λογαριασμο, απανια μπαινει και ενας τριτος φιλος..)

EDIT: Μολις ειδα το RapidShare Happy Hours κατεβαζοντας ως free user... Πόσο κρατάει αυτο? οσο δοκιμαζουν το συστημα ασφαλειας με τους χαρακτηρες?

Δημοσ.
Απλά θα κάνεις επέκταση του λογαριασμού σου [extend account] και έτσι θα προστεθούν οι επιπλέον μήνες που θα αγοράσεις.

Δε χάνεται τίποτα. Επίσης με επέκταση για 3 μήνες π.χ σου δίνει 3000 πόντους +8000 που φαντάζομαι έχεις ήδη,

κερδίζεις ένα ακόμα μήνα. Οπότε συμφέρει σε σχέση με τη δημιουργία νέου account.

Δεν νομιζω οτι με επεκταση σου δινουν δωρεαν 1 μηνα

Δημοσ.

EDIT: Μολις ειδα το RapidShare Happy Hours κατεβαζοντας ως free user... Πόσο κρατάει αυτο? οσο δοκιμαζουν το συστημα ασφαλειας με τους χαρακτηρες?

για την ώρα κρατάει όατν δεν έχει κίνηση το δίκτυο

100 % απο 9 το πρωί μέχρι 13:00 το μεσημέρι...αν και έχω την εντύπωση οτί αυτό είναι και όλο το βράδυ! :-)

Δημοσ.

Παιδιά παρατήρησα χθες και προχθές που κατέβαζα με 1.7 η ταχύτητα έπεσε στα 100-200..Τι παίζει..?Έχει κανείς άλλο τέτοιο πρόβλημα..?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...