accipio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Εδώ και 3-4 μέρες έχουν ενεργοποιήσει ξανά τη χρονοκαθυστέρηση ανάμεσα στα κατεβάσματα - και ευτυχώς αυτή τη φορά είναι μόνο 15 λεπτά σε σχέση με τις ώρες του παρελθόντος.
louben Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 προβλεπω δυστυχως να επανερχομαστε στην προτερα κατασταση
o_magazatoras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ακόμα καλά είναι.Βάλε (π.χ.) να κατεβαίνει μιά ταινία 700 mb,κομμένη σε 7 χ 100mb rarάκια.Βάλε το τέταρτο ανάμεσα στο καθένα (7 χ 15 min),βάλε και -στην καλύτερη περίπτωση- happy hours,me 2mbit γραμμή έχεις το divxάκι σε 2.5 h. Σαν να σούχουν δώσει πρόσβαση σε private ftp με πολλούς χρήστες. Υ.Γ.Το Βέγγο μου θυμίζω στην ταινία "Θα σε κάνω βασίλισσα".lol Υ.Γ.2.Kάτι θα κάνουνε τα αλάνια του JDownloader ή του U.S.,ή του (E)lephant και θα ενσωματώσουνε (πάλι) τον reconnectrorα,οπότε θα βολευτούμε όλοι οι τρακαδόροι.Μέχρι την καινούργια αναβάθμιση του R.S.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 To RapGet δεν μου κατεβάζει τα links που έχουν μπροστά το "www.anonym.to". Υπάρχει τρόπος να μην κάθομαι να κάνω κλικ ξεχωριστά σε κάθε link?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 To RapGet δεν μου κατεβάζει τα links που έχουν μπροστά το "www.anonym.to".Υπάρχει τρόπος να μην κάθομαι να κάνω κλικ ξεχωριστά σε κάθε link? Κι εγω καθομαι κατα διορθωνω ενα ενα πριν τα κανω αντιγραφη στο rapget.
santiner Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Παιδια υπαρχει καποιος οδηγος για το πως χρησιμοποιουμε το IDM?Το κατεβασα χτες αλλα δεν βρηκα πως να κατεβαζω ομαδικα τα links οπως στι rapidshare manager.
okmlover Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 απο χτες....κάποιος άλλαξε το password στον premium account...δεν υπάρχει άλλος στο σπιτι που να χρησιμοποιει το PC εκτός απο μένα...έστειλα στην rapidshare e-mail για να μοθ πει ποιο είναι το νέο Password...μου το εστειλε...και οταν πήγα να αλλάξω εκ νέου και να βάλω δικό μου ξανά...δεν λειτουργει κανένα password απο ολα τα προηγουμενα...Τι παίζει?? Εννοείται ότι ξαναέστειλα εμαιλ και περιμένω απάντηση..
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Nα αναφερω και γω το προβλημα μου...Εχω vista ultimate 64bit και χρησιμοποιουσα το flashget το οποιο εβαζε οχι απλα additional traffic αλλα χαλουσε και τα rar...Τωρα εχω το RSM (το download manager που μπορεις να κατεβασεις απο την σελιδα του rapidshare) και παλι βγαζει additional traffic αλλα λιγοτερο...Βεβαια εδω περα πρεπει να κανω και το εξης...Αν κατι που 8ελω να κατεβασω ειναι γυρω στα 70 parts πρεπει να το κατεβαζω 10 10 τα parts για να εχω ενα ελαχιστο additional traffic πραγμα που καποιες στιγμες δν ειναι και οτι καλυτερο(οπως τωρα που 8ελω να την κοιμη8ω αλλα πρεπει να κατεβασω κατι!)και βαζω 10 10 τα parts για να μου φτασει το traffic ωστε να το κατεβασω...Eχω γκουγκλαρει (βαρε8ηκα το σιφτ αλτ) το προβλημα μου και βρηκα οτι φταινε τα νταουνλοουντ μανατζερ και ειδικα στα γουιντοους βιστα 64μπιτ! (καλα το μπιτ με ξετρελανε)Καμια ιδεα στο αν μπορω να κανω κατι...?
StaPas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 http://cryptload.info/download/ κατεβαζεις καιμε δωρεαν λογαριασμο και με premium.
mynam3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Στο Flashget, πως θα βαλω το premium account και οταν επιλεγω μια λιστα με π.χ 20 parts να τα πεταει εκει κατευθειαν και οχι ενα ενα?
accipio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Flashget v1.73 - ρύθμιση για Rapidshare: Στο Flashget θα πας Εργαλεία ››› Ρυθμίσεις ››› καρτέλα 'Διαχειριστής τοποθεσιών' ››› κλικ στο Προσθήκη. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, ως διεύθυνση θα βάλεις το http://rapidshare.com και θα τσεκάρεις το 'Σύνδεση με το διακομιστή'. Στα κουτάκια 'Όνομα' και 'Κωδικός' θα γράψεις αντίστοιχα τα στοιχεία σου από το λογαριασμό στο Rapidshare και στη συνέχεια ΟΚ ››› ΟΚ. Επίσης στις Ρυθμίσεις ››› Επιτήρηση θα πρέπει να είναι τσεκαρισμένο το Πρόχειρο ››› Επιτήρηση για να "πιάνει" τα περιεχόμενα του Clipboard το Flashget. Αν χρησιμοποιείς Firefox / Opera δες οδηγίες εδώ. Επίσης, αφού κάνεις login στο Rapidshare θα πας στο Settings και θα τσεκάρεις το Direct-downloads και Save.
mynam3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Σ'ευχαριστω.Εχω ενα προβληματακι με το flashget, το εκανα install ξανα και ξανα, τιποτα. Οταν επιλεξω την Ελληνικη γλωσσα παρολο που σε ολα τα προγραμματα ειναι ΟΚ, στον flashget μου τα βγαζει ακαταλαβιστικα.
accipio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δεν δοκιμάζεις τον Orbit Downloader (δωρεάν) για το Rapidshare; Είναι δωρεάν και δεν θέλει ρυθμίσεις για να δουλέψει.
mynam3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δεν δοκιμάζεις τον Orbit Downloader (δωρεάν) για το Rapidshare; Είναι δωρεάν και δεν θέλει ρυθμίσεις για να δουλέψει. Θα το δοκιμασω, με flashget παντως εδω και κανα χρονο ειμαι απολυτα ικανοποιημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα