_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Οι τράπεζες δεν πουλάνε Premium λογαριασμούς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα Γίνετε να αγοράσω από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ prenium account χωρίς να είμαι 18???...ταυτότητα έχω. Απο την Τραπεζα παιρνεις καρτα προπληρωμενη που σημαινει οτι ξοδευεις αν εχεις απο πριν καταθεσει οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα απο την ηλικια. Με επιφυλαξη βεβαια..
BloodRider Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δηλαδή μπορώ αύριο το πρωί να πάρω μία προπληρωμένη κάρτα και να τους πω να μου βάλουν μέσα λέμε τώρα 20$ και μετά μέσω από αυτής μπορώ να πάρω αγοράσω το account???...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΌΜΩΣ http://www.narpax.gr/rapidshare/extend_account.php
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) 5 ημερησίως. Τελευταία που δεν πολυκατεβάζω, παρατήρησα πως το "Traffic left" φτάνει τα 25GB, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το εξαντλήσεις σε μια μέρα. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2009 από _BASSstarlet_
infected Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Όπως παλιά παιδιά...5gb/την ημέρα με όριο τα 25gb.
infected Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Αν πας λίγο πιο παλιά από τα παλιά,θα δεις πως έτσι το είχαν.Προφανώς κατάλαβαν ότι κάνουν βλακείες τόσο καιρό και το ξαναγύρισαν στα παλιά γνώριμα.. +ότι έχω την εντύπωση πως το παλικάρι ρωτάει για το τωρινό όριο,οπότε το 2,67 είναι άκυρο.
MasterX Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Απ'οτι εχω δει τα τελευταια χρόνια, ολο το ιδιο πραγμα γίνεται... Κανουν κάποια βελτίωση και μας γλυκαίνουν, αλλα κάποια στιγμη καταλαβαίνουν οτι δεν το αντεχει το δίκτυο τους, οπότε το περιορίζουν πάλι.. Οι χρηστες παραπονιούνται έντονα, κάποιοι φεύγουν, αλλα η επόμενη βελτίωση γίνεται μόνο οταν έχουν τη δυνατότητα..
freedubus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Κατεβάζει ΠΑΡΑ πολύ αργά και με κολλήματα σε free users τελευταία, ή έχει πρόβλημα το λάπτοπ μου;
accipio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Από το μεσημέρι και μετά και έως αργά το βράδυ στους free users σέρνεται (τουλάχιστον στην περιοχή μου). Δικαιολογείται από την απελευθέρωση των περιορισμών στο downloading για τους premium users, που πάντα έχουν προτεραιότητα, αλλά και από την υπερφόρτωση του δικτύου αυτό το διάστημα.
Land_Of_Banania Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Πρώτη φορά είδα τώρα μήνυμα πως δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή free slots για free users και θα το ελέγξει ξανά σε 2 λεπτά. Καινούριος περιορισμός είναι αυτός?
accipio Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Θυμάμαι ότι τον έχω ξαναδεί, αλλά εδώ και πολύ καιρό. Πριν από 2-3 ώρες έβγαλε και σε μένα αυτό το μήνυμα. Όλοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν... στον πρίμιουμ λογαριασμό! (Αλλά και με free κάποιος άνετα τη δουλειά του, αρκεί να έχει υπομονή και το ... JDownloader).
freak27 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Εχω ενα προβλημα!!! Ανανεωσα για ενα μηνα το λογαριασμο μου, μεσω rapidpoints, οι ποντοι καταναλωθηκαν (10.000 ηταν), αλλα ο ενας μηνας επιπλεον δεν προστεθηκε. Μηπως θελει καποιο χρονο το request? Στο FAQ διαβασα οτι γινεται αμεσως και αυτοματα η μετατροπη. Εστειλα και στο support, ελπιζω να μην αγνοησουν το e-mail μου. Αν ξερει καποιος, κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα