vasilis_g Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Πως βάζω τους κωδικούς από το rapidshare στο flashget 2.0..?
accipio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Αυτό ισχύει για την 1.73 (ίσως και για την έκδοση 2, δες το): Στο Flashget θα πας Εργαλεία > Ρυθμίσεις > καρτέλα 'Διαχειριστής τοποθεσιών' > κλικ στο Προσθήκη. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, ως διεύθυνση θα βάλεις το http://rapidshare.com και θα τσεκάρεις το 'Σύνδεση με το διακομιστή'. Στα κουτάκια 'Όνομα' και 'Κωδικός' θα γράψεις αντίστοιχα τα στοιχεία σου από το λογαριασμό στο Rapidshare και στη συνέχεια ΟΚ > ΟΚ.
nrg85 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 καθυστερεί πολύ στο κατέβασμα τώρα τελευταία (free user) ενώ π.χ. μπορεί να λέει ότι υπολείπεται 1 λεπτό ακόμα κάνει τουλάχιστον 10λεπτο να κατέβει.Έχω 8άρα και πρίν αυτά τα νέα κόλπα χτυπούσε μια 400αρα στο κατέβασμα.Τώρα αυτό τι είναι ? Νέα κόλπα και περιορισμοί??
accipio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ναι, δίνει προτεραιότητα στους premium χρήστες. Κάποιες φορες τελευταία σε ώρες αιχμής (βραδινές) έχω παρατηρήσει ότι δεν υπάρχουν ούτε και διαθέσιμες θύρες για free χρήστες. Αν είχες 400 στο κατέβασμα ως free χρήστης είσαι μάλλον από τους τυχερούς.
Sirina Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δε ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ αλλα επειδη εχω απελπιστει ειπα να ερθω απο τα μερη σας να ρωτησω. Εχω το cryptload και το bautec μοντεμ ρουτερ του κον- χ. Πως στο καλο το σεταρω σαν free member για να δουλεψει? Εχω βρει καποια πραγματακια στο ιντερνετ αλλα δε βγαζω ακρη..
wert Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Πως στο καλο το σεταρω σαν free member για να δουλεψει? Σαν free δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παρά μόνο υπομονή.
Sirina Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Το ρουτερ δεν ειναι καταχωρημενο στην λιστα ομως.
bebis4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Αυτό ισχύει για την 1.73 (ίσως και για την έκδοση 2, δες το):Στο Flashget θα πας Εργαλεία > Ρυθμίσεις > καρτέλα 'Διαχειριστής τοποθεσιών' > κλικ στο Προσθήκη. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, ως διεύθυνση θα βάλεις το http://rapidshare.com και θα τσεκάρεις το 'Σύνδεση με το διακομιστή'. Στα κουτάκια 'Όνομα' και 'Κωδικός' θα γράψεις αντίστοιχα τα στοιχεία σου από το λογαριασμό στο Rapidshare και στη συνέχεια ΟΚ > ΟΚ. o flashget 1.73 λειτουργει ακομη με το rapishare για τους premium? υπάρχει καποια ελληνικη εκδοση του flashget που να λειτουργει με premium?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 o flashget 1.73 λειτουργει ακομη με το rapishare για τους premium?υπάρχει καποια ελληνικη εκδοση του flashget που να λειτουργει με premium? Η τελευταια που κυκλοφορει στο internet εχει ελληνικο μενου και υποστηριζει premium αλλα εμενα σε ορισμενα rar κολλαγε στο 99% και δεν ολοκληρωνε το κατεβασμα.Για αυτο εβαλα τον free download manager που ειναι και ελληνικος και πιο ελαφρυς.
bebis4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Η τελευταια που κυκλοφορει στο internet εχει ελληνικο μενου και υποστηριζει premium αλλα εμενα σε ορισμενα rar κολλαγε στο 99% και δεν ολοκληρωνε το κατεβασμα.Για αυτο εβαλα τον free download manager που ειναι και ελληνικος και πιο ελαφρυς. με ποιον τροπο γινεται αυτο στον free download manager? υπαρχει οδηγος? ειναι ταχυς? ειναι ευκολοσ στην χρηση και να κανει copy μαζεμενα url?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 με ποιον τροπο γινεται αυτο στον free download manager? υπαρχει οδηγος? ειναι ταχυς? ειναι ευκολοσ στην χρηση και να κανει copy μαζεμενα url? Υπαρχει επιλογη που βαζεις τα στοιχεια του λογαριασμου και τα κραταει.Οδηγος δεν νομιζω να υπαρχει αν και στην σελιδα του εχει επιλοφη για συχνες ερωτησεις αλλα στα αγγλικα.Ειναι πανευκολος στην χρηση και κανει βαζει μαζικα αρχεια για κατεβασμα. http://www.freedownloadmanager.org/
hstrialanna Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Πάρα πολύ καλύ εξήγηση γι αυτούς που θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο. θα το φυλάξω στα αγαπημένα μου, θα μου χρειαστεί. Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Ο free download manager ήταν ο μονς που καταφερα να κατεβαζω στο max της συνδεσης μου (700-800 ΚΒ) χωρις να παραπονιεται ο γιος μου οτι του λαγκαρουν τα on line παιχνιδια. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=322846&highlight=%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%86%CF%81%CF%85%CF%82+download+manager
talisman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 o flashget 1.73 λειτουργει ακομη με το rapishare για τους premium?υπάρχει καποια ελληνικη εκδοση του flashget που να λειτουργει με premium? Φυσικα και λειτουργει Το εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι ειναι η καλυτερη και πιο σταθερη εκδοση.Δεν χρειαζεται να βαλουμε αλλη.Ακομα και στην πρωτη σελιδα του site flashget την αναφερει σαν την κλασικη εκδοση.Μαλιστα στην πρωτη σελιδα αναφερει αυτη και την 1.9.6 και οχι την 2.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα