Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχίζω και έχω rs αλλά είπα να δοκιμάσω και το megaupload για ένα μήνα και το βρήκα πολύ καλύτερο εκτός από ένα θεματάκι που υπάρχει στο οτι θέλει να ξέρεις που και πως ψάχνεις.

Κατά τ άλλα το routerάκι πήρε φωτιά μια βδομάδα τώρα χωρίς το άχος για πόσα gb's κατέβασα σήμερα κτλπ

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας

Καινουργιος ειμαι εδω, ζητω εξαρχης συγγνωμη αν η απαντηση σε αυτο που εχω ρωτησει εχει δωθει ηδη, μα ειναι πολλες οι σελιδες για να τις διαβασω ολες (εχω και μια αλφα ηλικια πλεον, αν ημουν ακομα πιτσιρικας μπορει να ειχα τα κουραγια να το κανω).

Ειμαι premium user ειχα το RapidShare Manager για xp και ολα καλα μεχρι που αλλαξα internet provider και απο vivodi που ειχα εβαλα forthnet.

Το προγραμμα ανοιγει κανονικα σημειωνει αρχεια ως active μα δεν τα κατεβαζει. Κοιταξα τις ελαχιστες ρυθμισεις που εχει και username k password δεν τα εχει χασει.

Καμια ιδεα τι να κανω; (υποθετω τιποτα με κανενα firewall θα παιζει)

Γιωργος

Δημοσ.

Ποιο πρόγραμμα εννοείς;

Απ ό,τι θυμάμαι στα settings του rapidshare μπορείς να ορίσεις από ποιους servers θες να κατεβάζεις. Μήπως να δοκίμαζες να τ αλλάξεις;

Δημοσ.

Αυτό μου ήρθε σήμερα από το Rapidshare:

Dear Customer,

we hereby inform you of a modification regarding the file inactivity regulations for Collector's accounts. The guaranteed storage time of a file after the last download (or after the upload, if a file has never been downloaded) will be lowered to 60 days on January 1st, 2010.

Please note that Premium accounts whose files use more than 50 GB of storage are subject to the same storage rules as Collector's accounts.

If you do not agree to the Terms of Use, you are entitled to cancel the contractual relationship within a time limit of four weeks as of receipt of this notification. Should you not make use of your right of cancellation, the alterations are presumed to be accepted and become an effective integral part of the contract.

Best regards,

Support Team

Με άλλα λόγια, από το νέο έτος η μέγιστη περίοδος αποθήκευσης ενός ανενεργού αρχείου σε Collector λογαριασμό είναι πλέον 60 μέρες αντί για 90 ως τώρα. Και απ' ό,τι καταλαβαίνω, ένας premium λογαριασμός μπορεί να φιλοξενεί χωρίς χρονικό περιορισμό ως 50 GB αρχείων, ενώ για πάνω από 50 GB θα ισχύει το όριο των 60 ημερών για τα ανενεργά αρχεία.

Δημοσ.

Χεχε, πες το ψέματα. Είναι και η δύναμη της συνήθειας. Η καλύτερη λύση είναι ίσως η... συνεταιρική. Βρίσκετε 3-4 φίλους σας που ενδιαφέρονται και ο καθένας φτιάχνει μια συνδρομή σε διαφορετική εταιρία. Στη συνέχεια μοιράζεστε τα password.

Με αυτόν τον τρόπο έχω ανά πάσα στιγμή κωδικούς για RS, NL, hotfile, storage.to, MU κλπ.

Δημοσ.
Χεχε, πες το ψέματα. Είναι και η δύναμη της συνήθειας. Η καλύτερη λύση είναι ίσως η... συνεταιρική. Βρίσκετε 3-4 φίλους σας που ενδιαφέρονται και ο καθένας φτιάχνει μια συνδρομή σε διαφορετική εταιρία. Στη συνέχεια μοιράζεστε τα password.

Με αυτόν τον τρόπο έχω ανά πάσα στιγμή κωδικούς για RS, NL, hotfile, storage.to, MU κλπ.

Το rapidshare αν δει τον λογαριασμο απο διαφορετικα pc τον μπλοκαρει νομιζω.

Δημοσ.

Μόνο αν το παρακάνεις στο κλειδώνει. Εγώ πχ έχω πάρει μαζί με έναν φίλο Rapid και hotfile και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα.

Στο κλειδώνουν αν το πάρουν π@ρτ00ζα 4-5 άτομα

Δημοσ.

Ε ναι, πρέπει να είναι φίλοι εμπιστοσύνης και να μην το παρακάνουμε με το κατέβασμα. Πόσους εξωτερικούς θα γεμίσουμε πια!

Δημοσ.
Καλά, όλο φεύγουμε από το RS, και όλο εκεί είμαστε.

Προσπάθησα να ανεβάσω αρχεία στο NetLoad, και μου ζάλισε τον έρωτα...

ε. λογικό, βολεύει βλέπεις το "universal" του θέματος,

έχουν/έχουμε μαζευτεί όλοι εκεί κ βολεύει και εμας και τα κονομάνε κι αυτοί :P

Μόνο αν το παρακάνεις στο κλειδώνει. Εγώ πχ έχω πάρει μαζί με έναν φίλο Rapid και hotfile και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα.

Στο κλειδώνουν αν το πάρουν π@ρτ00ζα 4-5 άτομα

κι εγώ κατεβάζω από το σπίτι, αλλά όλο και κάτι θα χρειαστεί να τσιμπήσω κι από την δουλειά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα, δεν μπορούνε να μπλοκάρουνε 2 ip π.χ. για περιπτώσεις σαν την δική μου, τι θα μου πει δηλαδή; άλλαξες ip, δεν σ'αφήνω;

(εντωμεταξύ μπορεί να χω αφήσει ανοικτό το pc του σπιτιού να κατεβάζει και να κατεβάζω και στην δουλειά, τι να λέει αυτό; είμαι παράνομος; δεν νομίζω...)

Δημοσ.

κι εγώ κατεβάζω από το σπίτι, αλλά όλο και κάτι θα χρειαστεί να τσιμπήσω κι από την δουλειά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα, δεν μπορούνε να μπλοκάρουνε 2 ip π.χ. για περιπτώσεις σαν την δική μου, τι θα μου πει δηλαδή; άλλαξες ip, δεν σ'αφήνω;

(εντωμεταξύ μπορεί να χω αφήσει ανοικτό το pc του σπιτιού να κατεβάζει και να κατεβάζω και στην δουλειά, τι να λέει αυτό; είμαι παράνομος; δεν νομίζω...)

δε στο μπλοκάρει με το να κατεβάζεις απο διαφορετικές IP απλά σου στέλνει Mail και σου λέει επειδή προσέξαμε παράξενη δραστηριότητα απο διαφορετικές ΙΡ (εμένα μου στείλαν οτι έμπαινα απο 5 διαφορετικές και όντως ίσχυε, δουλειά, σπίτι, γραφείο) και μου αλλάξαν τον κωδικό (μήπως έπεσα θύμα εξαπάτησης) δε μου μπλοκάραν τίποτα

Πάντως με netload είμαι ευχαριστημένος προς το παρόων, απεριόριστο download και όλα καλά, και upload κανονικότατα

έχεις πάρει σβάρνα τα φόρουμ ρε patrick

Δημοσ.

Αυτό που έχω να πω είναι το παρακάνανε!!!!!Μου έχουν σβήσει τα αρχεία ήδη 2 φορές .Το 2007 και τώρα!!!!!!

Λοιπόν από τους 5 λογαριασμούς που έχω, με 500Gb χώρο, δεν θα μείνει τίποτα.Βρήκα λοιπόν τον Megauploag.com και ησύχασα.(αν κι αυτοί στο μέλλον δεν κάνουν τις ίδιες @@ριες)

Σχεδόν ίδια ταχύτητα με την Rapidshare και περισσότερα πλεονεκτήματα αφού ανεβάζω αρχεία εώς και 1 Gb τα οποί κατεβαίνουνε ελεύθερα από όλους! Την γνώμη μου είπα!!

Μήπως πρέπει να τους γράψουμε στ΄@@@ ? Γιατί το έχουν δει μονοπώλιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...