Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 5.000 free και 5.000 premium rapidpoints για να τα κάνεις rapids. Αν έχεις λιγότερα, δεν γίνεται! Αυτό τουλάχιστον βλέπω από τις διαθέσιμες επιλογές στο Convert RapidPoints. Ευχαριστω.Οταν παταω το convert μου βγαζει οτι...... Τι σημαινει αυτο ? Εχω Free RapidPoints:33 432Premium RapidPoints:11 497
ahristos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω.Οταν παταω το convert μου βγαζει οτι...... Τι σημαινει αυτο ? Εχω Free RapidPoints:33 432Premium RapidPoints:11 497 Τους τελευταίους μήνες το είχαν κάνει έτσι, ώστε με 5000+5000 να αγοράζεις ένα μήνα με 5GB τη μέρα κατέβασμα. Στην τωρινή τιμολόγηση, αυτό αντιστοιχεί στην ταρίφα των 20 Rapids ανά μέρα, οπότε σου δίνουν το αντίστοιχο ποσό των 600 Rapids. Τα Premium RapidPoints μετατρέπονται σε Free RapidPoints αλλά όχι το αντίθετο. Εσύ αγοράζεις με τους πόντους σου 1200 Rapids ή 2 μήνες με το παλιό σύστημα. Κάνε τώρα τη μετατροπή μήπως και ξεχαστείς μέχρι τις 6 του μηνός που σταματάνε όλα αυτά. Απ' ότι βλέπω άρχισαν να διαφημίζουν το HappyHour οπότε τουλάχιστο αυτό θα μας μείνει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Τους τελευταίους μήνες το είχαν κάνει έτσι, ώστε με 5000+5000 να αγοράζεις ένα μήνα με 5GB τη μέρα κατέβασμα.Στην τωρινή τιμολόγηση, αυτό αντιστοιχεί στην ταρίφα των 20 Rapids ανά μέρα, οπότε σου δίνουν το αντίστοιχο ποσό των 600 Rapids. Τα Premium RapidPoints μετατρέπονται σε Free RapidPoints αλλά όχι το αντίθετο. Εσύ αγοράζεις με τους πόντους σου 1200 Rapids ή 2 μήνες με το παλιό σύστημα. Κάνε τώρα τη μετατροπή μήπως και ξεχαστείς μέχρι τις 6 του μηνός που σταματάνε όλα αυτά. Απ' ότι βλέπω άρχισαν να διαφημίζουν το HappyHour οπότε τουλάχιστο αυτό θα μας μείνει... Ευχαριστω.Το εκανα και μου εδωσε 600 rapids ή ενα μηνα στο δευτερο πακετο.
mynam3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα βρηκα επιτελους τροπο να ανοιγω τα αρχεια .ccf http://ContainerEx.info Απλα το κανετε εγκατασταση, τρεξτε το, με open το .ccf βλεπετε τα links και ολα οκ
kastel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 ...Απ' ότι βλέπω άρχισαν να διαφημίζουν το HappyHour οπότε τουλάχιστο αυτό θα μας μείνει... Συγγνώμη παιδιά τί είναι το "Happy hour"; Που το βρίσκεις; Πως δουλεύει;
accipio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Happy hours = οι ώρες 03:00-11:00 π.μ., κατά τις οποίες μόνο το 1/10 των δεδομένων που κατεβάζεις υπολογίζονται, αν π.χ. κατεβάσεις 1GB θα "πιαστεί" για 100ΜΒ περίπου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα βρηκα επιτελους τροπο να ανοιγω τα αρχεια .ccf http://ContainerEx.info Απλα το κανετε εγκατασταση, τρεξτε το, με open το .ccf βλεπετε τα links και ολα οκ Ενδιαφερον.Ελεγα οτι δεν υπαρχει τροπος.
kastel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Happy hours = οι ώρες 03:00-11:00 π.μ., κατά τις οποίες μόνο το 1/10 των δεδομένων που κατεβάζεις υπολογίζονται, αν π.χ. κατεβάσεις 1GB θα "πιαστεί" για 100ΜΒ περίπου. Αυτό ισχύει για όλες τις μέρες χωρίς εξαιρέσεις (για premium accounts φυσικά);
kastel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις accipio. Υπάρχει κάποια σελίδα στο Rapidshare που να περιγράφει ή να "προμοτάρει" τη λειτουργία του "happy hour"; Γιατί όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάτι. Το αναφέρω γιατί ο Γιάννης Platano παραπάνω είπε ότι το διαφημίζουν.
ahristos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις accipio.Υπάρχει κάποια σελίδα στο Rapidshare που να περιγράφει ή να "προμοτάρει" τη λειτουργία του "happy hour"; Γιατί όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάτι. Το αναφέρω γιατί ο Γιάννης Platano παραπάνω είπε ότι το διαφημίζουν. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, απλώς πέρσι στα νέα τους είχαν κάνει αυτήν την ανακοίνωση: HappyHours for Premium customers March 19, 2009 We will now implement HappyHours for our Premium customers, so you can use our infrastructure in the best possible way. Currently, the HappyHours will be active from 2 a.m. until 10 a.m. Central European Time since that is the only time during which there is unused bandwidth left. During that time, only 10% of the data volume you download will be charged to your traffic balance. So if you download 300 Megabytes during HappyHours, only 30 Megabytes will be accounted. This applies also if you use RapidPoints or TrafficShare for your downloads. Και από τότε ισχύει χωρίς διακοπή. Την ώρα που είπα ότι το διαφήμιζαν είχε ένα Banner για το HappyHour μόλις έμπαινες στο λογαριασμό σου, αλλά τώρα δεν το βλέπω.
kastel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Σ' ευχαριστώ ahristos (που μόνο ahristos δεν είσαι).
mynam3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ενδιαφερον.Ελεγα οτι δεν υπαρχει τροπος. Και εγω αλλα το βρηκα τυχαια, κατι αλλο εψαχνα Δουλευει μια χαρα ετσι;
fabiawrc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 δηλαδη θες να κατεβασεις μια ταινια 6gb.την κατεβαζεις και απο rapidsmall σε παει στο rapidbig σωστα?αφου κατεβασεις την ταινια πρεπει να παε ΕΣΥ χειροκινητα να το βαλεις παλι σε small? γιατι δεν ηξερα οτι αλαζεις χειροκινητα το package...και πριν 4 μερες που κατεβασα τα 7gb και με πηγε στο big περασαν 4 μερες και δεν κατεβασα τιποτα.οποτε καθε μερα που το κοιταγα μου ελεγε οτι εχω το big και μου ετρωγε 78 rapids τσαμπα!και τωρα το γυρισα στο small..
fabiawrc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 δηλαδη θες να κατεβασεις μια ταινια 6gb.την κατεβαζεις και απο rapidsmall σε παει στο rapidbig σωστα?αφου κατεβασεις την ταινια πρεπει να παε ΕΣΥ χειροκινητα να το βαλεις παλι σε small? γιατι δεν ηξερα οτι αλαζεις χειροκινητα το package...και πριν 4 μερες που κατεβασα τα 7gb και με πηγε στο big περασαν 4 μερες και δεν κατεβασα τιποτα.οποτε καθε μερα που το κοιταγα μου ελεγε οτι εχω το big και μου ετρωγε 78 rapids τσαμπα!και τωρα το γυρισα στο small..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα