Karnov Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Αν σας ξέφυγε, επιτρέψτε μου να σας το παρουσιάσω. 8) «Είπα ψέμματα και εξαπάτησα» Ένοχος για «σεξουαλική ανηθικότητα» δήλωσε ο επικεφαλής των Ευαγγελιστών στις ΗΠΑ H Ένωση Ευαγγελιστών αριθμεί 30 εκατ. μέλη στις ΗΠΑ Η συντηρητική πλατφόρμα του Τεντ Χαγκαρντ αποτέλεσε τη «Βίβλο» της κυβέρνησης Μπους Αλλαγή πλεύσης για τον αιδεσιμότατο Τεντ Χάγκαρντ, τον επικεφαλής των Αμερικανών Ευαγγελιστών. Ο Χάγκαρντ -πολέμιος των γάμων των ατόμων του ιδίου φύλου- παραδέχθηκε ότι όντως πλήρωσε για να έχει σεξουαλικές σχέσεις με έναν άνδρα. «Είμαι ένοχος για σεξουαλική ανηθικότητα. Είπα ψέμματα και εξαπάτησα. Υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής μου, τόσο αποκρουστικό και σκοτεινό, κατά του οποίου αγωνίζομαι ως ενήλικος» δήλωσε. Ο επικεφαλής της Ένωσης Ευαγγελιστών -η οποία αριθμεί 30 εκατ. μέλη- υπέβαλε την παραίτησή του, μετά την αποκάλυψη, ενώ παραιτήθηκε και από την ηγεσία της ισχυρής New Life Church. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μάικ Τζόουνς δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ντένβερ, ότι πληρωνόταν για να κάνει σεξ με τον αιδεσιμότατο, κάθε μήνα επί τρία χρόνια. Ο 49χρονος Τζόουνς είπε ότι οι σκληρές θέσεις του Χάγκαρντ για τους γάμους των ατόμων του ιδίου φύλου τον εξόργισαν: «Πραγματικά θύμωσα που κάποιος μιλά κατά των γάμων αυτών και την ίδια ώρα κάνει πράγματα αντίθετα από τις αξίες που διδάσκει» τόνισε. Ο Τεντ Χάγκαρντ θεωρείται ένας από τους πλέον ισχυρούς ανθρώπους στις ΗΠΑ με διασυνδέσεις εντός του Λευκού Οίκου. Είναι γνωστό ότι η συντηρητική του πλατφόρμα αποτέλεσε ουσιαστικά τη «Βίβλο» της κυβέρνησης Μπους. ηθικό δίδαγμα Οι ''Πρεσβευτές" της ηθικής και οι "Διαμεσολαβητές" της σωτηρίας είναι πραγματικά οι φορείς της ανηθικότητας και της φθοράς. :evil: Ένα ακόμα παράδειγμα "Reverse Symbolism" που θα έλεγε και ο David Icke.
Lomar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Σωστός Karnov. O Διάβολος (που η δουλειά του είναι να διαβάλει) παίρνει ακόμα και την μορφή του Καλού προκειμένου να σαγηνέψει τα θύματά του. (ποιητικά αναφερόμενος στη πολιτική τα λέω αυτά, δεν τα πιστεύω κυριολεκτικά και αυτούσια)
punky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Χμ, μαγκιά θα ήταν να το παραδεχόταν από μόνος του. Η δήλωση του είναι κλασσική δήλωση κωλοτούμπας και προϊόν image maker, μετά από ξεβράκωμα που δεν χωράει αμφιβολία.
Karnov Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Σωστός Karnov. O Διάβολος (που η δουλειά του είναι να διαβάλει) παίρνει ακόμα και την μορφή του Καλού προκειμένου να σαγηνέψει τα θύματά του. (ποιητικά αναφερόμενος στη πολιτική τα λέω αυτά, δεν τα πιστεύω κυριολεκτικά και αυτούσια) Σε ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό. Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις "αδελφές" ψυχές, είναι και αυτές ''ψυχές" με πολλά προβλήματα. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει με τη ζωή του. Φτάνει να μην πειράξει άλλη ζωή. Έρχεται λοιπόν ο Αρχιερέας ο Χριστιανός, ο Πάπας των Ευαγγελιστών, έτερος πυλώνας του Bush, και παρεμβαίνει στη ζωή του κάθε straight αλλά και gay και του επιβάλλει "αδεία θεού" πως πρέπει να ζήσει, να γ@μήσ3ι, να ερωτευθεί. Τη στιγμή που είναι αυτός και πόρνος και gay και junkie (έχετε δει τι πώρωση βγάζει Ευαγγελιστής παπάς σε ομιλία του; ) Πείτε μου; Δεν είναι διπλά εγκληματίας ο κύριος; 1) Απέναντι στο ανθρώπινο είδος ως ψεύτης, ύπουλος, υποκριτής, συκοφάντης, διαστρεβλωτής της αλήθειας και συνυπαίτιος χιλιάδων θανάτων. 2) Απέναντι στη "συνομοταξία" του, με την άρνηση και την καταδίωξη της ίδιας του, της gay φύσης του; Tραγουδάκι αφιερωμένο στο Χάγκαρντ: "Ιt's a sin" PET SHOP BOYS Μeth* υμών ο Θεός *methamphetamine (aka. speed)
godlike Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Βασικά δεν τις γκρεμίζουν τις εκκλησίες να ηρεμήσουν και αυτοί και να κάνουν ότι γουστάρουν να ηρεμήσουμε και εμείς. Όχι ότι είναι κακό αυτό που έκανε, γούστο του και καπέλο του αλλά για μια ακόμα φορά αποδείχνεται η υποκρισία των θρησκόληπτων.
Harkon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 η υποκρισία είναι προϊόν της ανθρώπινης αδυναμίας και καμίας πίστης και θρησκείας!
nmtray2 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ερωτηξις: Περιμενατε το παραπανω γεγονος για να "αποδειχτει" η υποκρισια? Κλιντον - Μονικα το θυμαται κανενας? Κι αυτος, μολις στριμωχτηκε παραδεχτηκε οτι ειπε ψεμματα. Στον Λαρυ Κινγκ, οταν τον ρωτησαν γιατι το εκανε ειπε "επειδη μπορουσα"... ///No comment///
nikoskon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μαγκιά του που το παραδέχτηκε. Δεν μπορούσε να μην το παραδεχτεί.
HaTHoR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Για πολύ γέλιο, η αγαπημένη μου Betty Bowers έχει αναλύσει το θέμα: Ted Haggard's Delicious Disgrace Είναι για όσους ασχολούνται με τη "Jesusland" όσο εγώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Για πολύ γέλιο, η αγαπημένη μου Betty Bowers έχει αναλύσει το θέμα:Ted Haggard's Delicious Disgrace Είναι για όσους ασχολούνται με τη "Jesusland" όσο εγώ. Χεχεχε, εξαιρετικό κείμενο! Και εξαιρετική φωτογράφιση: 1. 2.
^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Αμα ήτανε Ρώσσος θα είχε το τοπκ αυτό τίτλο: "παγκόσμια ξεφτίλα made in Russia" ?
-nick- Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Αμα ήτανε Ρώσσος θα είχε το τοπκ αυτό τίτλο: "παγκόσμια ξεφτίλα made in Russia" ? μπορει και ναι, αν ηταν παρομοιο συμβαν στη ρωσια εκει σκαλωσες??? :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.