isay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, gatos_spirounatos είπε Γεια σας παιδια! Εχω λαβει ενα ποσο στο paypal...υπαρχει χρεωση αν το μεταφερω στην τραπεζα (revolut) απο πλευρας paypal? Ναι, χρεωση εμβάσματος 4 ώρες πριν, gatos_spirounatos είπε Ή να το αφησω εκει και να αγορασω κατι που θελω; εσυ ξέρεις τι αγορές και με ποια μεθοδο συνηθως ψωνιζεις. Αν θες να αγοράζεις με paypal τοτε δεν ειναι εξυπνο να τα στειλεις στη revolut και μετά να αγοραζεις με paypal που θα τραβα χρηματα απο τη revolut. Άσκοπα βήματα 4 ώρες πριν, gatos_spirounatos είπε βεβαια ετσι θα κανει τη μετατροπη νομισματος το paypal λογικα ε; Εξαρτάται τι νομισμα εχεις στο balance και τι νομισμα θα επιλέξεις να χρεωθείς στο εκάστοτε site που αγοράζεις. Κατανοείς φαντάζομαι οτι αν εχεις balance σε euro και αγοράζεις απο μαγαζι που θα σε χρεώσει σε ευρω, δεν υφίσταται μετατροπή 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, isay είπε Ναι, χρεωση εμβάσματος Η ρεβο δεν εχει χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος αλλά ούτε το ππ εξερχόμενου εμβάσματος, αρα η μεταφορά απο ππ σε ρεβο είναι ανέξοδη 2
risingsun Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα! Ειμαι εδω και δυο μηνες που χρησιμοποιω paypal και οποτε αγοραζω κατι απο ebay βλεπω οτι παιρνει καποια μικρη προμηθεια λογο μαλλον της διαφορας €-$ η €-£.Υπαρχει καποιος τροπος να μην μου παιρνει αυτη την προμηθεια?Κατι στις ρυθμισεις paypal διαβασα που βαζεις αυτοματη μετατροπη συναλλαγματος...Ισχυει αυτο?
gioiliop7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Στις 9/11/2018 στις 1:04 ΠΜ, risingsun είπε Καλησπερα! Ειμαι εδω και δυο μηνες που χρησιμοποιω paypal και οποτε αγοραζω κατι απο ebay βλεπω οτι παιρνει καποια μικρη προμηθεια λογο μαλλον της διαφορας €-$ η €-£.Υπαρχει καποιος τροπος να μην μου παιρνει αυτη την προμηθεια?Κατι στις ρυθμισεις paypal διαβασα που βαζεις αυτοματη μετατροπη συναλλαγματος...Ισχυει αυτο? Δεν παιρνει καμια προμηθεια το paypal σε αγορες. Η μονη προμηθεια που παιρνει το paypal ειναι σε μεταφορα χρηματων απο εναν λογαριασμο paypal σε αλλον.
risingsun Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gioiliop7 είπε Δεν παιρνει καμια προμηθεια το paypal σε αγορες. Η μονη προμηθεια που παιρνει το paypal ειναι σε μεταφορα χρηματων απο εναν λογαριασμο paypal σε αλλον. Οκ αφου δεν παιρνει προμηθεια,τοτε γιατι με χρεωνει καποια λεπτα επιπλεον?
spartak1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Στις 9/11/2018 στις 1:04 ΠΜ, risingsun είπε Καλησπερα! Ειμαι εδω και δυο μηνες που χρησιμοποιω paypal και οποτε αγοραζω κατι απο ebay βλεπω οτι παιρνει καποια μικρη προμηθεια λογο μαλλον της διαφορας €-$ η €-£.Υπαρχει καποιος τροπος να μην μου παιρνει αυτη την προμηθεια?Κατι στις ρυθμισεις paypal διαβασα που βαζεις αυτοματη μετατροπη συναλλαγματος...Ισχυει αυτο? Οταν αγοράζεις κάτι σε άλλο νομισμα απο ευρω τότε το Paypal κάνει την αλλαγη με ασύμφορη ισοτιμία (αυτο που βλέπεις ως προμήθεια). Μπορείς να το αλλάξεις και να χρεώνεις απευθείας την κάρτα σου αν είσαι σίγουρος ότι σε συμφέρει
risingsun Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Οταν αγοράζεις κάτι σε άλλο νομισμα απο ευρω τότε το Paypal κάνει την αλλαγη με ασύμφορη ισοτιμία (αυτο που βλέπεις ως προμήθεια). Μπορείς να το αλλάξεις και να χρεώνεις απευθείας την κάρτα σου αν είσαι σίγουρος ότι σε συμφέρει Μα απο την στιγμη που θα χρεωνεται απευθειας,δεν θα ειμαι σιγουρος οτι με συμφερει 100%? Η χανω κατι απο αυτη την αλλαγη?
spartak1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, risingsun είπε Μα απο την στιγμη που θα χρεωνεται απευθειας,δεν θα ειμαι σιγουρος οτι με συμφερει 100%? Η χανω κατι απο αυτη την αλλαγη? Η τράπεζα σου έχει επίσης κάποια προμήθεια για την αγορά σε άλλα νομίσματα. Σε κάποιες περιπτώσεις (όχι πάντα) είναι χειρότερη απο του paypal
risingsun Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Η τράπεζα σου έχει επίσης κάποια προμήθεια για την αγορά σε άλλα νομίσματα. Σε κάποιες περιπτώσεις (όχι πάντα) είναι χειρότερη απο του paypal Δηλαδη οταν αγοραζω κατι απο ebay και βλεπω μια προμηθεια δεν ειναι απαραιτητα του paypal?
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, risingsun είπε Δηλαδη οταν αγοραζω κατι απο ebay και βλεπω μια προμηθεια δεν ειναι απαραιτητα του paypal? Οι προμήθειες απο όπου και να αγοράσεις και με οποιονδήποτε τροπο δεν φαίνονται, πρέπει να τις γνωρίζεις απο πριν Επισης το παυπαλ δεν εχεις προμήθεια αγορας, μονο προμήθεια μετατροπης συναλλάγματος
gioiliop7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, risingsun είπε Οκ αφου δεν παιρνει προμηθεια,τοτε γιατι με χρεωνει καποια λεπτα επιπλεον? δεν κανει προμηθεια,αλλαγη νομισματος κανει σε αυτο που εσυ εχεις στη πειπαλ.
risingsun Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Οκ το πιασα! Τωρα ας πουμε πριν λιγο εβαλα στις ρυθμισεις αυτοματη μετατροπη συναλλαγματος απο την τραπεζα μου και οχι απο το ιδιο το paypal.Ετσι δεν θα μου τρωει χρηματα στη μετατροπη,ισχυει?
gioiliop7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Θεωρητικά ναι. Στην επόμενη αγορά που θα κάνεις ενημέρωσε μας για το τι θα γίνει
risingsun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, gioiliop7 είπε Θεωρητικά ναι. Στην επόμενη αγορά που θα κάνεις ενημέρωσε μας για το τι θα γίνει Φυσικα!
Mr_Terror Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, risingsun είπε Οκ το πιασα! Τωρα ας πουμε πριν λιγο εβαλα στις ρυθμισεις αυτοματη μετατροπη συναλλαγματος απο την τραπεζα μου και οχι απο το ιδιο το paypal.Ετσι δεν θα μου τρωει χρηματα στη μετατροπη,ισχυει? Δεν συμφερει παντα η μετατροπη να γινεται απο την τραπεζα.Παραδειγμα η Πειραιως χρεωνει για μετατροπη συναλλαγματος 1 ευρω.Πχ αν αγορασεις κατι πολυ φθηνο απο ebay 0,50 ευρω,θα χρεωθεις και 1 ευρω επιπλεον για την μετατροπη.Οποτε αναλογα με το τι θες να αγορασεις, αλλαζεις την επιλογη να χρεωνει το παυπαλ/τραπεζα σου οπου σε συμφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα