Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panosntok είπε

Έκανα μια μεταφορά από τον λογαριασμό μου Paypal στην Revolut.

Τα χρήματα δεν έγιναν αποδεκτά από την Revolut και επιστράφηκαν.

Όμως έστειλα 50€ και γύρισαν 47€

Είναι νορμάλ αυτό;

Δεν ειναι και τοσο απλο το θεμα, πρεπει να δεις τις λεπτομέρειες των συναλλαγών και αν υπήρχαν μετατροπές νομισμάτων 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω κάνει 3 αγορές από temu επιλέγοντας paypal για πληρωμή. Κάθε φορά ελέγχω τον τρόπο πληρωμής. Έχω επιλέξει την κάρτα της payzy. Είναι επιλεγμένη, το βλέπω. Και τις 3 φορές όμως η πληρωμή γίνεται από την curve. Τι διάολο γίνεται;

3 φορές, όχι 1. Και πριν από αυτό πάλι την είχα πατήσει γι αυτό τώρα το έλεγξα. Δεν άλλαξε κάτι όμως. Την προηγούμενη φορά μου χρέωσε τον λογαριασμό N26 που είχα περασμένο. Όχι κάρτα, τον λογαριασμό. Όπου δεν είχα μέσα χρήματα και μου πέταξε την επόμενη μέρα μήνυμα να βάλω τα χρήματα σε 2-3 μέρες για να γίνει η χρέωση αλλιώς θα έχω επιπλέον χρέωση γύρω στα 3€ αν θυμάμαι καλά. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτή η δυνατότητα πάντως. Μάθαμε και κάτι από τύχη.

Όποια κάρτα θέλουν χρεώνουν;

Επεξ/σία από Neptu
Δημοσ.

Μετά από πόσες μέρες απ' όταν γίνει refund στο paypal βλέπεις τα λεφτά στη κάρτα σου?

Π.χ. Από Temu μετά από πόσες μέρες βλέπεις την επιστροφή χρημάτων στη κάρτα που έχεις συνδέσει με το paypal?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Μετά από πόσες μέρες απ' όταν γίνει refund στο paypal βλέπεις τα λεφτά στη κάρτα σου?

Π.χ. Από Temu μετά από πόσες μέρες βλέπεις την επιστροφή χρημάτων στη κάρτα που έχεις συνδέσει με το paypal?

Όταν δοθεί η εντολή δεν τα χάνεις συνήθως το temu μετά από 3-5 μέρες και άλλες δύο τρεις μέρες από PayPal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...