mp123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Τα ταν τα ταν. Ηρθε η ωρα επειτα απο απιγευματινη σιεστα η ωρα του καφε να ανοιξει το ματι. Κανω εσπρεσσολιντλ φρεντο. Αρωμα οκ, καιμακι οκ, χτυπαω καφε με λιγι ζαχαρη και 1 παγακι αφρος οκ. Κατι δεν παει καλα λεω. Επρεπε απο το step 1 αρωμα να τον ειχα πεταξει. Πινω πρωτη γουλια μετα τσουρας σιγαρεττου οκ. Α στο καλο λεω οκ. Βαρυς καφες δυνοτος καλο αρωμα. Συμπερασμα : ο λιντλοεσπρεσσο 3.19 ειναι πολυ καλυτερος απο τον χυμα καφε κοφι αιρλαντ 6.8 ευρω κοφιγουει 8 ευρω και και κοφυ λαμπ 7 ευρω. Για καποιον που θελει να πινει αξιοπρεπη καφε χωρις μεγαλο κοστος ειναι απειρος καλυτερος απι τις 3 αλυσιδες ειναι οκ περασε το τεστ. Ενταξη προσωπικα θα μεινω στον lavazza crema 4.8 ευρω και dimello κοκκινο συν οποτε περασω απο τον πειραια απο το καφεκοπτειο. . Σειρα εχουν τα καρδις οποτε τα φτιαξει το γυναικακι.
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Για χαρτικά που λέτε πολλοί τόσο καλές τιμές έχει; Δεν έχω προσέξει. Πχ χαρτί κουζίνας 800γρ. πήρα σήμερα από Σκλαβενίτη 1,85. Στα lidl πόσο έχει;
flik Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Αξίζουν πολύ οι πίτες Kardis χωριάτικες (κιμά-κοτόπουλο) που έχουν σήμερα -33%. Είανι της Ιωνικής σφολιάτας, αρκετά καλές, πολύ φθηνές ειδικά με προσφορά αλλά και χωρίς. Είχε προσφορά επίσης και στραγγιστό total, και τρικαλινό επίσης καλή προσφορά σήμερα. Σπάνια πηγαίνω και εγώ, κυρίως πήγα για τις πίτες αλλά βρήκα 1-2 επώνυμα σε καλές τιμές.
pigeon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Zio μόνο σε προσφορές έχει νόημα. Το 800αρι κουζίνας το έχει 1,69ε και δεν είναι καλύτερο από του Σκλαβ. κ του ΑΒ. Σε προσφορά το βγάζει 1,39ε. Το ίδιο 800άρι το βρίσκω σε "Ελομας" με 1,39ε-1,49ε αρκετά συχνά. Το 3πλο υγείας το έχει 3,70ε τα 1900γρ. Σε προσφορά XL έχει την ιδια τιμή, περισσότερα ρολά, όμως πάλι στα ~2000γρ. 1
shack Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, zio10 είπε Οι Αιθίοπες ξυπόλυτοι κάνουν προπόνηση και παίρνουν χρυσά σε Ολυμπιάδες! Όπως γράφτηκε δεν μπορεί να είναι αντίστοιχα των ακριβών επώνυμων, αλλά για ένα περπάτημα ή μια βόλτα οκ είναι. Ανάλογα κιόλας, σε κάποιον μπορεί να ταιριάξουν πολύ, σε άλλον καθόλου! Άμα έχεις όρεξη για προπόνηση δεν κολλάς στα παπούτσια. Εγώ asics και nike που πήρα, 50 - 70 ευρώ, δεν έμεινα ευχαριστημένος λόγω γρήγορης φθοράς, κάτι starter 25 ευρώ από admiral shop το καλοκαίρι χαλάσανε σε 3 μήνες. Πριν λίγο καιρό πήρα από λιντλ παπούτσια crivit 12 ευρώ μείον 30% = 8,4 ευρώ, πήρα και adidas κάπου 55 ευρώ σε εκπτώσεις, δεν θα τους χαριστώ, να δω πότε θα λιώσουνε. 18 ώρες πριν, zio10 είπε Οι Αιθίοπες ξυπόλυτοι κάνουν προπόνηση και παίρνουν χρυσά σε Ολυμπιάδες! Όπως γράφτηκε δεν μπορεί να είναι αντίστοιχα των ακριβών επώνυμων, αλλά για ένα περπάτημα ή μια βόλτα οκ είναι. Ανάλογα κιόλας, σε κάποιον μπορεί να ταιριάξουν πολύ, σε άλλον καθόλου! Με μια αναζήτηση στον σοφό google, βλέπω ότι το ξυπόλητο τρέξιμο ίσως έχει και πλεονεκτήματα 1
mp123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, esertas είπε Πήγα - ήρθα, δεν πήρα. Πράσινα δεν είχε 46, μαύρα είναι άσχημα.Σαν να φοράς κάλτσες με πάτο. Παραθετω οτι μυριζανε και ποδαριλα original. Αφου το παιρνεις που το παιρνεις το λιντλ σου το δινει με ολα τα extra.
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, shack είπε Άμα έχεις όρεξη για προπόνηση δεν κολλάς στα παπούτσια. Εγώ asics και nike που πήρα, 50 - 70 ευρώ, δεν έμεινα ευχαριστημένος λόγω γρήγορης φθοράς, κάτι starter 25 ευρώ από admiral shop το καλοκαίρι χαλάσανε σε 3 μήνες. Πριν λίγο καιρό πήρα από λιντλ παπούτσια crivit 12 ευρώ μείον 30% = 8,4 ευρώ, πήρα και adidas κάπου 55 ευρώ σε εκπτώσεις, δεν θα τους χαριστώ, να δω πότε θα λιώσουνε. Με μια αναζήτηση στον σοφό google, βλέπω ότι το ξυπόλητο τρέξιμο ίσως έχει και πλεονεκτήματα Πως τα πήρες με 30% έκπτωση τα παπούτσια; Είναι προσφορά γενική;
papoys1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, zio10 είπε Για χαρτικά που λέτε πολλοί τόσο καλές τιμές έχει; Δεν έχω προσέξει. Πχ χαρτί κουζίνας 800γρ. πήρα σήμερα από Σκλαβενίτη 1,85. Στα lidl πόσο έχει; Το 800άρι του lidl το θεωρώ ένα από τα καλίτερα άσε που συχνά το βάζει προσφορά 1,30 παίρνω 2-3 και έχω μέχρι την επόμενη προσφορά.Κάποιοι άλλοι που βγάζουν προσφορά γύρω στο 1,40 ποτέ δεν είναι 800 γραμμαρίων αλλά πάντα μειώνουν το βάρος του. Όσο για παπούτσι δεν ξέρω τι λέτε αλλά έχω ένα μπλέ του lidl πάνω από τρία χρόνια.Τα έχω λιώσει στο περπάτημα και στο τρέξιμο (έστω γρήγορο περπάτημα 4-5 χιλιομέτρων στο γήπεδο Παλλήνης) και είναι άψογα.Δεν τα έχω πλύνει ούτε τα έχω καθαρίσει ποτέ εσωτερικά ούτε αποσμητικά τους έχω ρίξει και δεν μυρίζουν καθόλου.Κάτι kappa που πήρα πριν 1 χρόνο με 4-5 φορές που πήγα στο γήπεδο κακοφόρμησαν. Μόνο για ελαφρό βάδην είναι. Από την άλλη τι να λέμε.Ακρίβεια στου lidl.Φαρμακείο λέμε μακριά.Και από ποιότητα άστα να πάνε.Πολύ χάλια. Για φθηνές τιμές (χώμα λέμε) και φοβερή ποιότητα μόνο Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο.Οι ελιτ στα s/m.Πουθενά αλλού. 1
ELTASSOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτα τα μπλε πηρα και εγω και συμφωνω απολυτα πολυ ανθεκτικα. Επισης αν τα βρεξεις μπες σε λακουβα νερου σε 5 λεπτα εχουν στεγνωσει δεν κρατανε μεσα νερα η εχουν απορροη εξαερισμο...ωραιοτατα και τσαμπα τα πηρα 14 ευρω προ 3 μηνου...συν πατους τζελ αλλα 8. 1
margaritagr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, shack είπε Άμα έχεις όρεξη για προπόνηση δεν κολλάς στα παπούτσια. Συγγνωμη αλλα δεν ξερεις τι λες. Δεν νοειται ανθρωπος να τρεχει με παπουτσι λιντλ. Και φυσικα το παπουτσι ειναι το α και το ω στο τρεξιμο. Ακαταλληλα παπουτσια μπορει να επιφερουν προβληματα στα πελματα, τα... "καλαμια" , τις γαμπες, στα γονατα και τη μεση. Και δε μιλαω μονο για μαρκα. Αν δε δεις τι ποδι εχεις, πως πατας, και πας ας πουμε και παρεις παπουτσι για υπερπρηνισμο ενω εχεις ουδετερη καμάρα.. παλι σε γιατρο θα καταληξεις κ ας σου κοστισαν 200€. Φυσικα υπαρχουν παπουτσια που αντεχουν περισσοτερο ή λιγοτερο στη χρηση αλλα αυτο δε σημαινει πως μηδενιζουμε το επωνυμο και σωστο παπουτσι. 4
mynam3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Αναμένουμε το επόμενο θέμα / reply που θα λέει ότι ξεκόλλησε πάτος από παπούτσι τσέρεβιτ και κόλλησε σε πατούσα
enterhere Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Το 800άρι του lidl το θεωρώ ένα από τα καλίτερα άσε που συχνά το βάζει προσφορά 1,30 παίρνω 2-3 και έχω μέχρι την επόμενη προσφορά.Κάποιοι άλλοι που βγάζουν προσφορά γύρω στο 1,40 ποτέ δεν είναι 800 γραμμαρίων αλλά πάντα μειώνουν το βάρος του. Σε ποιο χαρτί αναφέρεσαι;
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, enterhere είπε Σε ποιο χαρτί αναφέρεσαι; Πάτερ/παππού, άφες αυτοίς, ου γάρ οίδασι τί δυσφημοιούσι 1
papoys1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, enterhere είπε Σε ποιο χαρτί αναφέρεσαι; Το lidl έχει δύο χαρτιά σε ρολλό , αυτό που είναι 800 γραμ. (που πόσταρε και ο βοηθός μου από πάνω) με κανονική τιμή 1,79 και προσφορά 1,29 και αυτό που είναι 1.200 γραμ. με τιμή νομίζω 2,29. Μιλάω για το πρώτο που νομίζω είναι το πιο φτηνό της αγοράς τόσο στην κανονική τιμή όσο και στην τιμή της προσφοράς που κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει.Επίσης το μικρό είναι βολικό γιατί το φύλλο του κόβεται σε μικρό μέγεθος σχεδόν στο μισό μέγεθος από το μεγάλο με ότι αυτό συνεπάγεται.Αν κάποιος εντοπίσει πιο φτηνό ας μας πει να παίρνουμε από εκεί. 2
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, papoys1 είπε (που πόσταρε και ο βοηθός μου από πάνω) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις