Προς το περιεχόμενο

Zara, sprider κλπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγώ ξέρω άτομα τα οποία είναι συνέχεια στους κινέζους και στα mall και επαναστατούν κοινοποιώντας μηνύματα στο facebook ότι πρέπει να ψωνίζουμε από μικροεμπόρους.

Εγώ προσωπικα ψωνίζω από παντου. Και από Jumbo και από sprider , παω στο mall για φαι κυρίως , θα τιμήσω το σουβλατζίδικο της γειτονιας μου θα ψωνίσω και από τα goodys όμως, θα πάρω κάτι από τον γερμανό , θα πάρω κατι από το μαγαζί με τους υπολογιστές της γειτονιάς μου αλλά δεν θα κάτσω να επαναστατήσω στο facebook από την στιγμή που ψωνίζω και από μεγάλους.. Λίγη τσίπα , λίγη ειλικρίνεια , λίγη συνείδηση δεν έβλαψε κανέναν

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^Να συμπληρώσω ότι στους "μεγάλους" δουλεύει και κόσμος κι επίσης δεν έχει τύχει ποτέ σε κανένα "μεγάλο" κατάστημα να πάρω κάτι χωρίς απόδειξη, κι ας μην ζητάω.

• Like 3
  • 3 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο zara μαλλον οσον αφορα τις εκπτωσεις, ακολουθουν τις καλοκαιρινες και χειμερινες εκπτωσεις της χωρας,

αλλα οχι τις νεοεμφανισθεισες (εδω και 2-3 χρονια) 'ενδιαμεσες εκπτωτικες περιοδους'....

που ακολουθουν (σχεδον?) ολα τα υπολοιπα εμπορικα καταστηματα.

Δημοσ.

τα ζαρα ειναι σκουπιδια αναρωτιεμαι γιατι τα φορατε

Έχουν πολύ ωραία και οικονομικά κοστούμια καλοκαιρινά, τα οποία αντέχουν και δεν έχουν αυτή την κλασικούρα στο σχέδιό τους. 

Για καλά ρούχα και πουκάμισα που δεν τσαλακώνονται και σιδερώνονται πολύ εύκολα, τέλειες κάλτσες και εσώρουχα, για μένα μόνο Marks & Spencer, με  μεγάλη διαφορά.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω αρκετα πουκαμισα απο zara απο παλια. Ειμαι ευχαριστημενος, καλη εφαρμογη-ποιοτητα-αντοχη.

Δυστυχως τωρα, ακομη και στην πιο 'σπορ' σειρα (εκει συνηθως ειχε), δεν βγαζει πουκαμισα με τσεπακι μπροστά.

Τα εχει κανει ολα πιο 'επισημα'.

:(

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειναι η 3 η φορα που παραγγελνω online απο zara.

Ολα πηγαν καλα.

Σε ενα πουκαμισο μονο,ενω ελεγε large δεν ηταν και τοσο...large, ενω σε αλλα το large μου ηταν μια χαρα, που εξαλλου αυτο ειναι και το νουμερο μου επισης.

Καλη φαση παντως η online αγορα απο zara. Απο το να γυρνω στα καταστηματα και τι θα βρω, καλυτερα.

Βεβαια, υπαρχει μια μικρη περιπτωση να παρεις κατι που ειναι μικροτερου μεγεθους...δεν μπηκα σε διαδικασια 'επιστροφων' ειναι αληθεια...

Δημοσ.

Ειναι η 3 η φορα που παραγγελνω online απο zara.

Ολα πηγαν καλα.

Σε ενα πουκαμισο μονο,ενω ελεγε large δεν ηταν και τοσο...large, ενω σε αλλα το large μου ηταν μια χαρα, που εξαλλου αυτο ειναι και το νουμερο μου επισης.

Καλη φαση παντως η online αγορα απο zara. Απο το να γυρνω στα καταστηματα και τι θα βρω, καλυτερα.

Βεβαια, υπαρχει μια μικρη περιπτωση να παρεις κατι που ειναι μικροτερου μεγεθους...δεν μπηκα σε διαδικασια 'επιστροφων' ειναι αληθεια...

Έχουν λίγο πιο στενή γραμμή ναι. Με επιστροφές δεν έχεις θέμα, τα αλλάζουν εύκολα. Έχω την εντύπωση ότι δίνουν και λεφτά πίσω αν θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...