Προς το περιεχόμενο

Αλβανοί Μετανάστες

Socratis_g

Αναφορικά με το σύνολο των Αλβανών στην Ελλάδα:  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Αναφορικά με το σύνολο των Αλβανών στην Ελλάδα:

• Δεν επιθυμώ την παρουσία τους στη χώρα μου.
      70
    • Είναι φίλοι μας. Θέλω να μείνουν ανεξαρτήτως της μεταναστευτικής πολιτικής μας.
      9
    • Η παρουσία τους στην Ελλάδα με αφήνει αδιάφορο.
      17
    • Δεν ενοχλούμαι αρκεί να αλλάξει η μεταναστευτική πολιτική της χώρας.
      44

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...θα ήθελα να αλλάξει από τότε η μεταναστευτική πολιτική, αλλά επειδή είμαι στο σήμερα το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι να αλλάξει τώρα.

Ναι, οκ, αλλά το: "να αλλάξει τώρα" παραπέμει σε διάφορες πρακτικές,

μη εξαιρουμένης της πρώτης επιλογής της ψηφοφορίας.

Αναλόγως ποιός το διαβάζει και τι πιστεύει....

Βάση αυτής της ανάγνωσης, οι ψήφοι της 1ης & 4ης επιλογής,

μπορούν να έχουν κοινό παρονομαστή.

Οι μεν ζητούν λύση, γενικώς,

οι δε, ζητουν λύση συγκεκριμένη.

Καταθέτω ένσταση... attentionjz3.gif

Δημοσ.
Δεν είναι διφορούμενο. Σημαίνει αποδέχομαι τη παρούσα κατάσταση, αλλά ζητάω από εδώ και πέρα να αλλάξει κάτι ώστε να μην συνεχίζεται κάτι ανεξέλεγκτα. Σημαίνει, ναι αν μπορούσα να γυρίσω 10 χρόνια πίσω θα ήθελα να αλλάξει από τότε η μεταναστευτική πολιτική, αλλά επειδή είμαι στο σήμερα το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι να αλλάξει τώρα.

Ακριβέστατα. Ό,τι έγινε, έγινε, όποιοι μπήκαν, μπήκαν και μαγκιά τους αφού εμείς δεν κάναμε τπτ γι' αυτό -από εδώ και πέρα όμως θα ήθελα άλλους χειρισμούς.

Δημοσ.

^ Ακριβώς αυτό ψηφίζω κι εγώ.

Αν και μου άρεσε και το ποστ του Ανδρέα νωρίτερα με το πνεύμα του οποίου συμφωνώ σε γενικές γραμμές.

Δημοσ.

ενταξει παιδια συνεχιστε να σκοτωνεστε γιαυτους που αν μπορουσαν θα σας

επαιρναν και το σπιτι χωρις ενδοιασμους. σε αυτο πονταρουν αλλωστε στο οτι

σκοτωνομαστε μεταξυ μας.

Δημοσ.

Σε όσους δεν έχουν πρόβλημα με τους αλβανους:

Πως θα τους φενότανε εαν η κόρη τους αυριο-μεθάυριο, γνώριζε ένα πολύ καλό παιδι τον Τζάη?

Καλό παιδί ο Τζάης, απο την αλβανία, λίγο λαμόγιο-κάφρος αρεά και που(σε νορμάλ επίπεδα).

Αλλά εντάξει, τα μιλάει τα ελληνικά, και έχει κ μόνιμη δουλεια.

Πως σας φένεται?

Δημοσ.

Συμφωνώ με όλα, πως τα επιλέγω;

Αναφορικά με το σύνολο των Αλβανών στην Ελλάδα:

Δεν επιθυμώ την παρουσία τους στη χώρα μου. Θέλω να φύγουν για να έχουμε ελέυθερες θέσεις παρκινγκ, και ράτζα στο Νικαίας, για ολους τους Ελληνες μεταναστες που πρέπει ολες οι αλλες χώρες να μας στείλουν πισω με το στανιό.

Είναι φίλοι μου (LOL... όσο και ενας οποιοσδήποτε τυχαίος Έλληνας που συναντώ στο δρόμο). Θέλω να μείνουν ανεξαρτήτως της μεταναστευτικής πολιτικής μας. Οσοι μπήκαν-μπήκαν. Η μεταναστευτική πολιτική αφορά οσους θέλουν να μπουν στο μέλλον.

Η παρουσία τους στην Ελλάδα με αφήνει αδιάφορο, όσο εχουν τις ιδιες υποχρεώσεις μ'εμενα. Αν δεν πληρώνουν ΙΚΑ, Εφορία, και δεν πάνε στρατό, φταίει το κράτος, όχι αυτοί. Αν μπορουσα κι εγω να μην τα πληρώνω, μια χαρά θα ηταν. Τα δικαιώματα πανε με τις υποχρεώσεις.

Δεν ενοχλούμαι αρκεί να υπάρχει εφαρμόσιμη μεταναστευτική πολιτική της χώρας. Για να αλλαξει κατι πρεπει να υπάρχει :)

0 + 0 = 0. 0 x 110% = 0. Εχουμε βαλει μια ταμπέλα στα σύνορα.. "no trespassing, only Greeks allowed", και αράξαμε. Μεταναστευτική πολιτική my big fat greek ass.

Δημοσ.
ΥΓ Που χάθηκες ρε Αντρέα?!

και απαντάς λίγο πιο κάτω για μένα...

Αδιαφορώ όμως να συμμετάσχω και πάλι σε μια συζήτηση αισθητικής "ξυπνοπούλι μου". Έχω σιχαθεί τ' άντερά μου, με το να κονταροχτυπιέμαι μονίμως στις παρυφές του flame.
Πήξαμε στους κλανόμαγκες. :roll:

μάλιστα...τελικά, διαπίστωσα ότι φταίνε οι αλβανοί που το μεροκάματο είναι -50% σε σχέση με πριν 4 χρόνια!

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχχχχχχχχχιιιιιιιιιι, δε φταίει ούτε το ελληνικό κράτος, που το επιτρέπει, ούτε ο μπαρμπα μήτσος που δεν του πληρώνει ικα, ούτε εσύ που δουλεύεις δίπλα στον αλβανό ,αλλά κάνεις μόκο κ τον γράφεις καθαρά εγωιστικά,μια που εσύ πληρώνεσαι κανονικά κ έχεις ένσημα!

Φταίει ο Χ αλβανός, που επειδή δεν έχει να ζήσει, δέχεται να δουλέψει για 30 ευρώ την ημέρα πχ???

καποιοι από εσας,έχετε πχ,πτυχίο αει,κ μεταπτυχιακό. Στην 1η σας δουλειά, πήγατε αποφασισμένοι να πληρώθειτε κ το τελευταίο δικαιούμενο σεντ σας, ή αν σας έλεγαν ότι είστε overqualified,κ ότι για αυτό "φταίει" το μεταπτυχιακό σας, θα δεχόσασταν να μην το πληρωθείτε?

Βέβαια, όσοι έχετε πχ ελιές, ψάχνεται αλβανούς(=φτηνά μεροκάματα),για να τις μαζέψουν.

κ φυσικά, ο πύρρος είναι βορειοηπειρώτης,ο κάχι ρωσοπόντιος,ο τσακαλίδης δεν ενόχλησε κανέναν,ενώ κανείς δε διαμαρτυρήθηκε όταν ο σοκ,ο τομιτς,ο ταρλατς,ο σουμποτιτς,ο κούουσμα,και λοιποί,έφαγαν τις θέσεις των ελλήνων παιχτών...

εκεί πιθανώς βγάζετε τις σημαίες σας στα μπαλκόνια, υπερήφανοι για την ανωτερότητα του ελληνικού γένους...

(παρένθεση: πόσοι από εσάς,είχατε οποιουδήποτε είδους "κακή" εμπειρία με αλβανό? κ πόσες "κακές" εμπειρίες,είχατε με έλληνα?) (απλά, πρέπει,να μισούμε... χωρίς λόγο πολλές φορές,αλλά ετσι πρέπει,γιατί...είμαστε ανώτεροι! είναι το ίδιο που συμβαίνει κ με τους τούρκους,κλπ...

Δημοσ.

Φταίει ο Χ αλβανός, που επειδή δεν έχει να ζήσει, δέχεται να δουλέψει για 30 ευρώ την ημέρα πχ???

ο αλβανος απεναντι μου παντως εχει bmw.

Δημοσ.
Σε όσους δεν έχουν πρόβλημα με τους αλβανους:

Πως θα τους φενότανε εαν η κόρη τους αυριο-μεθάυριο, γνώριζε ένα πολύ καλό παιδι τον Τζάη?

Καλό παιδί ο Τζάης, απο την αλβανία, λίγο λαμόγιο-κάφρος αραιά και που(σε νορμάλ επίπεδα).

Αλλά εντάξει, τα μιλάει τα ελληνικά, και έχει κ μόνιμη δουλεια.

Πως σας φένεται?

αφου το σενάριο σου, τον παρουσιάζει εκ των προτέρων ως λαμόγιο, και κάφρο, τι καλό παιδί ??? :mrgreen:

θα ένιωθα κάφρος κι εγώ και αναλόγως θα φερόμουν.

ανάθρεψα τοσο σωστα το παιδί μου, που γοητεύτηκε απο εναν καφρολαμόγιο...

Εσενα δεν θα σ ενοχλούσε αν η κόρη σου πήγαινε για γάμο με εναν κάφρο της Θ.7, εναν απατεώνα γιατρό ή μ' εναν κρυπτο-ομοφυλόφυλλο?

γνήσιους απόγονους του Περικλή και Χ.Ο. βεβαίως, βεβαίως.

Δημοσ.

Σύμφωνα με την άποψη του [τότε] Ρώσου γείτονα μου ξεφτίλισαν -εκτός όλων των άλλων- και τις τιμές στις ...εκτελέσεις :roll:

Μιλάμε για ελεεινότατη φτήνια!

Βεβαίως, αν θέλεις η δουλειά σου να γίνει 100% σωστά, προσλαμβάνεις Ρώσο -δεσμεύεται με την ζωή του...

Και ένα τελευταίο που, ειλικρινά, δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν:

αν ο "ρατσιστής" ορίζεται περισσότερο/κυρίως, από την συμπεριφορά του προς τους "αλλόχρωμους", παρατηρήστε λίγο τη συμπεριφορά που εκδηλώνουν προς τους έγχρωμους!

Ο μέσος Αλβανός τους θεωρεί "ζώα", και δεν δέχεται ούτε να πιεί νερό από το ποτήρι τους, ακριβώς έτσι.

Ακόμη και στο σχολείο [= δημοτικό], τα πρώτα στα οποία θα επιτεθούν -σχεδόν πάντα δίχως λόγο- είναι τα "μαιμουδάκια"... Αντιλαμβάνεστε ποια παιδάκια εννοούν?

Χαρακτηριστικά ονομάζουν την Κυψέλη "Μαιμουδούπολη" :evil:

Κι αποφεύγουν μάλιστα γι' αυτό, όσο μπορούν, να μείνουν εκεί -κάτι που δεν κάνουν ούτε οι δικοί μας Χρυσαυγίτες!

I rest my case...

Δημοσ.

Με τι κριτήρια έγινε αυτή η δημοσκόπηση? Για να βγει τι συμπέρασμα? Του καθενός η προσωπική γνώμη είναι σίγουρα σεβαστή. Κι η δική μου γνώμη πιστέψτε με δεν είναι καλύτερη, αλλά επουδενί δε θα τη διατυμπανήσω κι ούτε θα αφήσω ενα εν δυνάμει συναίσθημα που στην καλύτερη περίπτωση θα γίνει προκατάληψη, να γίνει γνωστό σε σημείο που ν αρχίσω να το αποδέχομαι. Αυτή η στάση διογκώνει το πρόβλημα αντί να το εξαλείφει. Κι εσυ τσακαλάκι Socrati πριν να αναρτήσεις τη δημοσκόπηση λες και μιλάς για αντικείμενα σκέφτηκες ότι ενδεχομένως να υπάρχουν και στο forum άτομα από την αλβανία? άτομα με τα οποία μπορεί να έχεις μιλήσει? Προπαγάνδα το λένε αυτό. Και κράτα τον εθνικισμό σου για τον εαυτό σου Ελληνάρα. Γιατί άλλο να εκφέρεις μια άποψη κι άλλο να την εξυψώνεις σε προσωπικό αγώνα. Είναι ό, τι είναι και το βλέπουμε όλοι μας μην αμφιβάλλεις. Αλλά ανάμεσα στους αλήτες υπάρχουν και οικογένειες, παιδιά που θα μεγαλώσουν σ' αυτό το κλίμα και γι' αυτό ακριβώς θα το γυρίσουν στην αλητεία αντί ν αρχίσουν τα πανεπιστήμια. Όσο Ελληνίδα είμαι τόσο ντρέπομαι με κάτι τυπάδες σα και σας. Να διαγραφεί αυτή η βλακεία.

Δημοσ.
Σύμφωνα με την άποψη του [τότε] Ρώσου γείτονα μου ξεφτίλισαν -εκτός όλων των άλλων- και τις τιμές στις ...εκτελέσεις :roll:

Μιλάμε για ελεεινότατη φτήνια!

Βεβαίως, αν θέλεις η δουλειά σου να γίνει 100% σωστά, προσλαμβάνεις Ρώσο -δεσμεύεται με την ζωή του...

Και ένα τελευταίο που, ειλικρινά, δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν:

αν ο "ρατσιστής" ορίζεται περισσότερο/κυρίως, από την συμπεριφορά του προς τους "αλλόχρωμους", παρατηρήστε λίγο τη συμπεριφορά που εκδηλώνουν προς τους έγχρωμους!

Ο μέσος Αλβανός τους θεωρεί "ζώα", και δεν δέχεται ούτε να πιεί νερό από το ποτήρι τους, ακριβώς έτσι.

Ακόμη και στο σχολείο [= δημοτικό], τα πρώτα στα οποία θα επιτεθούν -σχεδόν πάντα δίχως λόγο- είναι τα "μαιμουδάκια"... Αντιλαμβάνεστε ποια παιδάκια εννοούν?

Χαρακτηριστικά ονομάζουν την Κυψέλη "Μαιμουδούπολη" :evil:

Κι αποφεύγουν μάλιστα γι' αυτό, όσο μπορούν, να μείνουν εκεί -κάτι που δεν κάνουν ούτε οι δικοί μας Χρυσαυγίτες!

I rest my case...

ναι ειναι και ρατσιστες απεναντι στους μαυρους . τι αποφευγουν

την κυψελη ρε φιλε ολη η εθνικη αλβανιας στην κυψελη μενει.

Δημοσ.

Να ήξερες πόσοι μετακόμησαν στη μαγευτική ...Βάθης, από την Κυψέλη, γι' αυτό ακριβώς το λόγο!

Μου το έλεγαν και δεν καταλάβαινα, αρχικά: ποιές "μαιμούδες" εννοούσαν :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...