Προς το περιεχόμενο

Αλβανοί Μετανάστες

Socratis_g

Αναφορικά με το σύνολο των Αλβανών στην Ελλάδα:  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Αναφορικά με το σύνολο των Αλβανών στην Ελλάδα:

• Δεν επιθυμώ την παρουσία τους στη χώρα μου.
      70
    • Είναι φίλοι μας. Θέλω να μείνουν ανεξαρτήτως της μεταναστευτικής πολιτικής μας.
      9
    • Η παρουσία τους στην Ελλάδα με αφήνει αδιάφορο.
      17
    • Δεν ενοχλούμαι αρκεί να αλλάξει η μεταναστευτική πολιτική της χώρας.
      44

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα , μην λετε μεγαλα λογια ορισμενοι.Οι Αλβανοι ειναι η πιο ευκολα αφομοιωσιμη ομαδα μεταναστων.Εχουν δει και μενα πολλα τα ματια μου αλλα εχω γνωρισει και οικογενειες που εχουν τα παιδια τους 'με γαλλικα και πιανο΄.Σε μερικες δεκαετιες και με την προυποθεση να μπει καποια ταξη με τους παρανομους δεν θα μπορειτε να τους ξεχωρισετε τους περισσοτερους και οταν με το καλο θα συμβει αυτο θα προσπαθειτε να βρειτε σε ολα αυτα που λετε τωρα καποιο νοημα.Ισως ηδη καποιοι πιο εξωστρεφεις απο εσας να εχετε συζητησει το προβλημα σας μ'αυτην την 'ρατσα' σε μια σταση λεωφορειου μ'εναν Αλβανο μεταναστη δευτερης γενιας και αυτος απο αμηχανια να κουνησε συγκαταβατικα το κεφαλι του.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μαζι με τους τουρκους και τους εβραιους ειναι οτι πιο σιχαμενο εχει ο πλανητης.

ααα εδώ (?) θα τα χαλάσουμε.

Όχι κι ο,τι πιο σιχαμένο ατον πλανήτη ο Γούντυ Άλεν. Ο Τζέρυ Σάινφελντ! Ο Φίλιπ Ροθ!

Ον τόπικ τώρα, συμφωνώ αρκετά με Neurotic Fest.

Γνωρίζω κάποιες οικογένειες αλβανών, τα παιδιά των οποίων δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξεχωρίσεις από ελλήνων. Μιλάνε τέλεια ελληνικά, μαθαίνουν και 1 ή 2 γλώσσες σε φροντιστήριο κλπ.

Αν και μάλλον για να είμαι της μόδας στο τόπικ θα έπρεπε να λέω ότι όχι, όλα τα παιδιά αλβανών ανεξαιρέτως εκπαιδεύονται από το Σύνδεσμο Διαρρηκτών και Δολοφόνων για μια μελλοντική σχετική καριέρα.

Ποτέ μου δε θα καταλάβω τις γενικεύσεις. Oh well.

Επίσης θα ήθελα να συμφωνήσω και με το ποστ του SGP, ότι ο ρατσισμός των ελλήνων είναι συνήθως γενικευμένος και προς άλλους ξένους. Απλώς με τους αλβανούς βρήκαμε ευκαιρία, μιας και τους θεωρούμε εξ ορισμού κατώτερους από μας, να εκφράζουμε το ρατσισμό ελεύθερα, μια κι εδώ δεν υπάρχει χώρος για τη γλοιώδη ξενομανία που ενίοτε μας πιάνει.

Δημοσ.

Όχι κι ο,τι πιο σιχαμένο ατον πλανήτη ο Γούντυ Άλεν. Ο Τζέρυ Σάινφελντ! Ο Φίλιπ Ροθ!

Διάβαζε να δεις γλυκιά μου, εδώ είμαστε ρατσιστές μόνο με αλβανούς, το παραπάνω απόσπασμα είναι εκτός θέματος, εκτός και αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι για τους παρπάνω κυρίους...

Γκέγκε;;; (και ο νοών νοείτο)

Δημοσ.

ο αλβανος απεναντι μου παντως εχει bmw.

την οποία την αγόρασε με τα λάφυρα από τα σπίτια των ελλήνων ε???

κ επειδή τα κατάφερε ο αλβανός απεναντι από το σπίτι σου,αυτό σημαίνει ότι οι αλβανοί γενικότερα,δεν είναι θύματα εκμ/σης στον εργασιακό τομέα?

Μήπως πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη,οι μεταναστες (όχι μόνο αλβανοί), που κάνουν το σκατό τους παξιμάδι, ζουν σαν ζώα σε υπόγεια που κάποιοι ελληνάρες του νοικιάζουν με το κεφάλι (όποιος αμφιβάλει, σε πμ,10 παραδείγματα με ονοματα κ διευθύνσεις μόνο απο τη γειτονιά μου,150 ευρώ το κεφάλι, 6 άτομα σε δυάρι), για να μπορέσουν να σηκώσουν κάποια στιγμή κεφάλι, κ να ζήσουν μια καλύτερη ζωή?

ΥΓ: Σας κάνει να αισθάνεστε καλύτεροι άνθρωποι, μειώνοντας αντίστοιχα άλλες ομάδες ανθρώπων? Μήπως θα ήταν προτιμότερο, αντί να μειώνουμε κάποιους άλλους,να προσπαθούμε να γίνουμε εμείς οι ίδιοι καλύτεροι?

Δημοσ.

κ επειδή τα κατάφερε ο αλβανός απεναντι από το σπίτι σου,αυτό σημαίνει ότι οι αλβανοί γενικότερα,δεν είναι θύματα εκμ/σης στον εργασιακό τομέα?

Μήπως πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη,οι μεταναστες (όχι μόνο αλβανοί), που κάνουν το σκατό τους παξιμάδι, ζουν σαν ζώα σε υπόγεια που κάποιοι ελληνάρες του νοικιάζουν με το κεφάλι (όποιος αμφιβάλει, σε πμ,10 παραδείγματα με ονοματα κ διευθύνσεις μόνο απο τη γειτονιά μου,150 ευρώ το κεφάλι, 6 άτομα σε δυάρι), για να μπορέσουν να σηκώσουν κάποια στιγμή κεφάλι, κ να ζήσουν μια καλύτερη ζωή?

ΥΓ: Σας κάνει να αισθάνεστε καλύτεροι άνθρωποι, μειώνοντας αντίστοιχα άλλες ομάδες ανθρώπων? Μήπως θα ήταν προτιμότερο, αντί να μειώνουμε κάποιους άλλους,να προσπαθούμε να γίνουμε εμείς οι ίδιοι καλύτεροι?

+1 σε ότι είπες

κι εγώ ξέρω πολλούς Αλβανούς με ..BMW όμως τους θυμάμαι πώς είχαν έρθει -με ένα σκισμένο πουκάμισο και ένα ποδήλατο χωρίς φρένα. Έζησαν σαν τα ζώα όμως, δέχτηκαν κάθε εκμετάλλευση από "εμάς τους πολιτισμένους" και τώρα που περνάνε καλύτερα μας κακοφαίνεται!

το ΥΓ του αντρέα και πάλι για να το χώσουμε καλά μες στο μυαλό μας.

Δημοσ.

Προτείνω, σε αυτό το σημείο, να γίνει σπλιτ έτσι ώστε να υπάρχει θρεντ με όνομα Εβραικός ρατσισμός. And while we're at it, ας ανοίξουν θρεντ με πολ, για Ρομά, γκέι, μαύρους, ψηλούς, κοντούς, όμορφους ή ό,τι αισθάνεται ο καθείς ότι τον ενοχλεί ή τον προσβάλει, θα προτιμούσε να μην το βλέπει γιατί του χαλάει τη μερα κτλ.

Δημοσ.
Προτείνω, σε αυτό το σημείο, να γίνει σπλιτ έτσι ώστε να υπάρχει θρεντ με όνομα Εβραικός ρατσισμός. And while we're at it, ας ανοίξουν θρεντ με πολ, για Ρομά, γκέι, μαύρους, ψηλούς, κοντούς, όμορφους ή ό,τι αισθάνεται ο καθείς ότι τον ενοχλεί ή τον προσβάλει, θα προτιμούσε να μην το βλέπει γιατί του χαλάει τη μερα κτλ.

Να μην ξεχάσουμε τους Αμερικάνους (μια και τους μισώ όπως λέει ένας φωστήρας εδώ μέσα).

Δημοσ.

Ας είμαστε καλοί με τους καλούς και κακοί με τους κακούς. Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.

Δημοσ.
κι εγώ ξέρω πολλούς Αλβανούς με ..BMW

Εσύ τους ξέρεις,

οι ιδιοκτήτες των BMW,

τους ξέρουν? :mrgreen:

(μόλις μερικά λεπτά πριν, στην περιοχή Ραφήνας (...)

...και η 4η στη σειρά είδηση που αφορούσε Αλβανούς.

Εσύ μπορεί να προσπαθείς να αγιογραφήσεις γενικευμένα την εικόνα τους,

αλλά ούτε αυτοί οι ίδιοι δεν είναι μαζί σου...

Πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα στην Ελλάδα.

Έχουν δημιουργήσει την ίδια και χειρότερη φήμη σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες.

Λες να πρόκειται για διεθνή συνωμοσία? :confused: :-D

Αν έφτασαν στο σημείο οι Άγγλοι(!), να ακούνε για Αλβανό και να τρέμουν,

τι περιμένεις από τους Ελληνάρες, που είναι νέοι στο σπορ της παγκοσμο-πολτοποίησης?

Δημοσ.

όχι ρε μαν, τι να αγιογραφήσω..

υπάρχουν Αλβανοί που θέλω να τους σπάσω τα μούτρα

αλλά μέσα σε αυτούς γνώρισα και πολλούς όπως τους

περιέγραψα παραπάνω.

Δημοσ.
Σε όσους δεν έχουν πρόβλημα με τους αλβανους:

Πως θα τους φενότανε εαν η κόρη τους αυριο-μεθάυριο, γνώριζε ένα πολύ καλό παιδι τον Τζάη?

Καλό παιδί ο Τζάης, απο την αλβανία, λίγο λαμόγιο-κάφρος αρεά και που(σε νορμάλ επίπεδα).

Αλλά εντάξει, τα μιλάει τα ελληνικά, και έχει κ μόνιμη δουλεια.

Πως σας φένεται?

Συ'σαι δικός μου! Με το που το είδα είπα εδώ κάνουμε quote!!! :mrgreen:

Γειτόνισσα μου παντρεύτηκε Αλβανό -δεν ξέρω ποιο είναι το πραγματικό του όνομα, αλλιώς τον ξέρουμε πάντως στην γειτονιά. Στην αρχή ήταν όλο γλύκες και χαρές και να φτιάξουν το σπίτι τους κλπ κλπ. Έβαλε προσωπική εργασία δεν λέω και έφτιαξε ωραίο σπίτι. Δούλευε κι αυτός, δούλευε κι αυτή! Αποτέλεσμα; Σήκωσε κεφάλι ξαφνικά και έστρωσε την γειτόνισσά μου στην δουλειά κι αυτός όλη την μέρα κάθεται!!! Και κανένας δεν του λέει κουβέντα, παρά το ότι από κάτω μένουν τα πεθερικά του κι ο κουνιάδος του!!!

Σημειωτέον ότι με κανέναν απ'την γειτονιά δεν τα'χει καλά! Πήγε να το παίξει άρχοντας κι εκεί και δεν τον πήρε καθ΄ότι ο διπλανός του είναι της αστυνομίας!

Να σημειώσω κι εγώ την γνώμη μου κι ας μην την λάβετε στα σοβαρά. Βασικά δεν τους θέλω! Τους συγκεκριμένους! Δεν έχω πρόβλημα με καμία άλλη εθνικότητα καθ'ότι δεν με ενοχλούν, δεν με έχουν κλέψει, δεν με έχουν κάνει να αμπαρώνω το σπίτι και προπαντώς δεν στάθηκαν αιτία στο να μην μπορώ να βρω δουλειά στο αντικείμενο μου. 300 ευρώ το μήνα -λίγα βέβαια- αλλά με ασφάλεια κι αυτοί να κερδίζουν τα ίδια χωρίς ασφάλεια και το κακό είναι ότι δεν μας προστατεύει ο φορέας.

Για να σας δώσω να καταλάβετε. Νοσοκόμα είμαι. 4,5 χρόνια χωρίς μια δουλειά αξιοπρεπή και με ασφάλεια (δεν είμαι ποια 29 για να μην σκέφτομαι ότι 'εντάξει μωρέ αύριο θα βρω κάτι με ένσημα'). Στα 39 λοιπόν δεν με θέλει κανείς στην δούλεψη του καθ'ότι είμαι μεγάλη, έχω ανάγκη την ασφάλεια και τα ένσημα! Δουλεύω όμως όπου βρω, χωρίς ασφάλεια, για να μπορώ να συνεισφέρω στο σπίτι μου... Πήγα στο νοσοκομείο της περιοχής μου για να δουλέψω αποκλειστική. Τα χρήματα θα ήταν 250-300 το μήνα αλλά με ασφάλεια. Πολύ λίγα θα μου πείτε! Απ'το ολότελα όμως, καλή κι η Παναγιώταινα. Δεν μπορώ να δουλέψω. Μου το απέκλεισαν αυτό απ'τα σωματεία των αποκλειστικών γιατί δεν υπάρχει τόσο πολύ δουλειά γιατί τρύπωσαν οι Αλβανές και είναι δίπλα στους ασθενείς σαν υποτιθέμενοι συνοδοί! Πληρώνονται μεν το 250-300άρι δεν έχουν ασφάλεια και κάνουν ότι θέλουν γιατρούς και νοσοκόμες! Και η δε διοίκηση του νοσοκομείου δεν μπορεί να παρέμβει και να προστατεύσει εμάς τις ταπεινές πτυχιούχους που ζητάμε ένα ταπεινό κι αξιοπρεπές νυχτοκάματο! Από τότε λοιπόν που εισέβαλαν στην ζωή μας, κατσικώθηκαν για τα καλά! Δυστυχώς!

Δημοσ.

ξερεις τον γνωστο τροπο που οι περισοτεροι αλβανοι εχουν αποκτησει τα

χρηματα για να εχουν μια bmw ετσι? απο π αρχιζει και τελειωνει σε αλφα.

Δημοσ.
Προτείνω, σε αυτό το σημείο, να γίνει σπλιτ έτσι ώστε να υπάρχει θρεντ με όνομα Εβραικός ρατσισμός.

Η μια ψήφος θα είναι "να πεθάνουν" και η δεύτερη "θέλω μπαν".

Συγγνώμη Περικλή.

Δημοσ.

Από τα δελτία ειδήσεων βρε Bliss περιμένεις να προκύψει η στατιστική μελέτη εγκληματικότητας των Αλβανών;

Αν είναι έτσι, βλέποντας και το Star, μπορούμε να υποθέσουμε πως όλες ανεξαιρέτως οι γυναίκες της Ελλάδος είναι ξέκωλα που τριγυρνάνε σε reality, νυχτερινές πίστες και show, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. Η κυρά Μαρία εδώ πιο κάτω, που αποτελεί οπτικό ταυτόσημο της Μπετίνη, θα διαφωνήσει.

Τώρα οι Άγγλοι μπορεί να διαμαρτύρονται, επειδή δεν τους κάθονται...έτσι, για να αναπαράγουμε και το άλλο στερεότυπο.

Edit:

Όσο για το Τζάη, θυμήθηκα μια άλλη ιστορία:

Μια ξαδελφούλα μου τα είχε μέ ένα ωραίο παληκάρι, το Γιάννη. Καλός, νοικοκύρης, δουλευταράς, ευγενικός, χαρά Θεού ο Γιάννης μας. Δουλειά σπίτι, σπίτι δουλειά (μια και συζούσαν για 6 μήνες περίπου) και μάτια μόνο για την ξαδελφούλα μου. Μέχρι που όταν μετά από κανένα μήνα που έμεινε έγκυος κι ενώ τίποτα δεν είχε σκιάσει τη γαλήνη τους, ο Γιαννάκης μας τσάκωσε τα βιβλιάρια και την έκανε για άγνωστο προορισμό, μέχρι που τον τσάκωσαν σε ένα κοσμικό νησί να πουλάει ναρκωτικά.

Φαντάζομαι πως αυτό το αγνό, παρθένο ελληνόπουλο, είναι ο ευσεβής πόθος κάθε πεθεράς και φυσικά πρέπει να καταλήξουμε σε αυταπόδεικτα συμπεράσματα για την ποιότητα του Έλληνα γαμπρού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...