Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω το macbook pro unibody και σκέφτομαι να πάρω μια express card με 2 θύρες esata. Έχω τα Snow Leopard. Ποιά κάρτα θα παίζει χωρίς πρόβλημα?

http://www.barefeats.com/hard121.html

.....

RELATED PRO LAPTOP PRODUCTS

* Sonnet Technology makes the Tempo SATA Pro ExpressCard/34 adapter, the fastest we've ever tested and the only "true" SATA adapter for the MacBook Pro. It mates very well with Sonnet's Fusion F2 bus powered dual notebook drive enclosure.

http://www.sonnettech.com/product/temposataproexpress34.html

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχω παρατηρησει και στο Tiger και στο L και στο SL, ειτε με Safari ειτε με Firefox, οποτε βλεπω καποιο flash movie π.χ. youtube, αν κανω δεξι click κολλαει το video μεχρι να βγω απο το flash player menu.

Στα windose δεν γινεται αυτο. :/

Μα καλα, κανενας δεν εχει το συγκεκριμενο προβλημα?

Δημοσ.
Εχω παρατηρησει και στο Tiger και στο L και στο SL, ειτε με Safari ειτε με Firefox, οποτε βλεπω καποιο flash movie π.χ. youtube, αν κανω δεξι click κολλαει το video μεχρι να βγω απο το flash player menu.

Στα windose δεν γινεται αυτο. :/

Σε μένα (ΜΒΡ 2.4 UNIB) δεν το κάνει αυτό. Αν κάνω δεξί κλίκ την ώρα που παίζει το flash μου δείχνει ένα menu: Settings... και About Adobe Flash Player 10.

Μήπως να εγκαταστήσεις ξανά το plugin από την Adobe;

Δημοσ.
Σε μένα (ΜΒΡ 2.4 UNIB) δεν το κάνει αυτό. Αν κάνω δεξί κλίκ την ώρα που παίζει το flash μου δείχνει ένα menu: Settings... και About Adobe Flash Player 10.

Μήπως να εγκαταστήσεις ξανά το plugin από την Adobe;

Καλως θα δοκιμασω να ξανακανω install, αλλα θυμαμαι πως παντα μου το εκανε, δηλαδη εσενα τι σου κανει οταν κανεις right click και σου δειχνει το menu? Συνεχιζει να παιζει το video κανονικα? Δεν "παγωνει"?

Επισης στον Firefox, οταν π.χ. παω να κανω full screen το youtube video πρεπει να πατηχω το κουμπακι 2-3 φορες μεχρι να παρει "μπρος"!

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω εγκαταστήσει το MACFUSE και δεν μπορώ με τίποτα να το βγάλω. Όταν του πατάω στα System Preferences Remove MacFuse δεν βγαίνει επίσης. Τι φταίει? Τι να κάνω για να το αφαιρέσω?

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω ένα αρχείο PDF και θέλω κάθε σελίδα του να την αποθηκευσω σε φωτογραφία παράδειγμα jpg. Ποιο προγραμμα κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς να φάω 10 ώρες; Ευχαριστω!

Δημοσ.
Καλησπέρα! Έχω ένα αρχείο PDF και θέλω κάθε σελίδα του να την αποθηκευσω σε φωτογραφία παράδειγμα jpg. Ποιο προγραμμα κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς να φάω 10 ώρες; Ευχαριστω!

Spotlight -> Automator -> Custom -> Drag 'n' Drop το 'Get Specified Finder Items' δεξιά -> Add... -> (Επιλέγεις το/α PDF αρχείο/α σου) -> PDF (Από την αρχική στήλη αριστερά) -> Drag 'n' Drop το 'Render PDF Pages to Images' -> Rename Finder Files (αν θέλεις) -> Import Files into iPhoto

Δημοσ.

εγκατεστησα το fan control στο macbook white και προσεξα οτι ελεγε

left fan 2312 rpm

right fan -1 rpm

η ερωτηση ειναι,εχει εναν η δυο ανεμιστηρες?

αν εχει δυο γτ ο δεξης ειναι σε -1?

Δημοσ.
Spotlight -> Automator -> Custom -> Drag 'n' Drop το 'Get Specified Finder Items' δεξιά -> Add... -> (Επιλέγεις το/α PDF αρχείο/α σου) -> PDF (Από την αρχική στήλη αριστερά) -> Drag 'n' Drop το 'Render PDF Pages to Images' -> Rename Finder Files (αν θέλεις) -> Import Files into iPhoto

Σε ευχαριστώ πολύ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:43 ----------

Καλησπέρα! Παρακαλώ βοηθήστε γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Για ποιόν λόγο όταν περνάω στο iTunes MP3 με ελληνική ονομασία τα περνάει με κινέζικα γράμματα? Τι πρέπει να φτιάξω για να τα περνάει κανονικά? Έχω Snow Leopard. Επίσης γιατί ορισμένα τραγούδια που είναι πάλι στα ελληνικά δεν μου τα περνάει κάν στο iTunes?

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα! Παρακαλώ βοηθήστε γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Για ποιόν λόγο όταν περνάω στο iTunes MP3 με ελληνική ονομασία τα περνάει με κινέζικα γράμματα? Τι πρέπει να φτιάξω για να τα περνάει κανονικά? Έχω Snow Leopard. Επίσης γιατί ορισμένα τραγούδια που είναι πάλι στα ελληνικά δεν μου τα περνάει κάν στο iTunes?

Μήπως τα ελληνικά tags των mp3 σου είναι φτιαγμένα σε Windows; Το θυμάμαι ως γνωστό πρόβλημα ότι τα Windows δεν χρησιμοποιούν unicode στα tags αλλά δικιά τους κωδικοποίηση και το iTunes (επειδή διαβάζει unicode fonts) δεν μπορεί να τα διαβάσει.

Δημοσ.

Και να συμπληρώσω ότι η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ένα προγραμματάκι που λέγεται ID3Mod2.

Δημοσ.
Μήπως τα ελληνικά tags των mp3 σου είναι φτιαγμένα σε Windows; Το θυμάμαι ως γνωστό πρόβλημα ότι τα Windows δεν χρησιμοποιούν unicode στα tags αλλά δικιά τους κωδικοποίηση και το iTunes (επειδή διαβάζει unicode fonts) δεν μπορεί να τα διαβάσει.

Ναι απο τα WIndows είχα γράψει τα ονόματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...