Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@mtzs

πολυ τουμπανιαρικο το εργαλειο :D

Παιδες να ρωτησω κατι, οσοι ξερουν ας απαντησουν.Τωρα μου ηρθε αυτο στο μυαλο(βασικα τωρα το προσεξα)...το παιχνιδι Heavenly Sword εχει καθολου trophies?γιατι ειμαι προς το τελους του 2ου chapter και νομιζω δεν μου εχει δωσει κανενα τροπαιο (τουλαχιστον στην κατηγορια των trophies στο μενου του ps3 ενω το εχω κανει ανανεωση δεν μου εχει εμφανισει το παιχνιδι).

Δημοσ.

Όχι, δεν έχει.

Τα πρώτα παιχνίδια του PS3 δεν είχανε, σε μερικά προστέθηκε με patch, όπως το Uncharted ή το MGS4 που έβγαλαν τώρα τελευταία.

Δημοσ.

Όχι, δεν έχει.

Τα πρώτα παιχνίδια του PS3 δεν είχανε, σε μερικά προστέθηκε με patch, όπως το Uncharted ή το MGS4 που έβγαλαν τώρα τελευταία.

αχα οκ.

παντως ωραιο θατανε να ειχε και αυτο τροπαια αλλα τι να κανουμε. :/

Δημοσ.

Προσπαθησα να βαλω δευτερο Redeem Code για PSplus αφου εληξε ο πρωτος μηνας. Μου τον εδωσε η αδερφη μου απο fb (και στην χωρα εβαλε ιταλια). Τον πρωτο τον ειχα παρει απο τη σελιδα που ειχε βαλει ενα παιδι εδω μεσα (ολλανδικη νομιζω ηταν)

Δεν μου τον παιρνει τον δευτερο, εχει δοκιμασει καποιος να βαλει δευτερο και να τον δεχτηκε; και αν ναι πως;

Παιζει ρολο μηπως η Χωρα η το οτι εβαλα τον πρωτο απο την ολλανδικη σελιδα;

Δημοσ.

Heavy Rain composer Normand Corbeil passes away, aged 56

Normand Corbeil, the celebrated screen and video game composer, has died at age 56. Corbeil, twice nominated for Emmy awards for his work on Hitler: The Rise of Evil and Human Trafficking, composed the award-winning music of Quantic Dream's Heavy Rain. He also co-composed Indigo Prophecy, and was working on the studio's next project, Beyond: Two Souls. After being diagnosed with pancreatic cancer in August 2012, Corbeil passed away on January 25.

Δημοσ.

Μάλλον δεν είναι το ιδανικό thread αλλα δεν ήθελα να ανοίξω άλλο. Προσπαθώ να μπώ στο ps3forum.gr και λέει οτι έχει κακόβουλο λογισμικό κτλ κτλ. Θέλω να τσεκάρω αγγελίες αλλα έχω χρόνια να μπώ οπότε δεν ξερω τι παίζει και ποια είναι η τύχη του. Any ideas?

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα...Απ'οτι διαβασα το χειριστηριο του ps4 θα ειναι λιγο πιο μεγαλο κ θα εχει οθονη κυριου μενου ενσωματομενη..Αληθευει???

Κ μπορει να μου πει καποιος αν το Dishonored ειναι καλο παιχνιδακι??Σκεφτομαι να το παρω αλλα τα οικονομικα μου ειναι λιγο...πολυ...χαλια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...