dkmaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Παίδες καλησπέρα, μία ερώτηση γιατί δεν γνωρίζω καθόλου. Θέλω στο ps3 με ofw, να αλλάξω τον 80άρι σκληρό με έναν 160άρι. Είναι εφικτό κατά την αλλαγή να μην χάσω τα εγκατεστημένα παιχνίδια του 80άρι; Με το backup - restore που έχει το ps3 γίνεται κάτι τέτοιο;
mtzs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 ναι γινεται με το backup restore αρκει να κανεις το backup σε fat32 εξωτερικο σκληρο και μετα θα κανεις restore στον καινουριο δισκο. Αλλιως αν δου φτανει ο χωρος στο backup δισκο κοιτα εδω http://www.insomnia.gr/topic/467362-ερωτησεις-απαντησεις-faq-για-cfw-στο-playstation-3/?p=52176737 post 20 μονο που σε εσενα θα εχει ως εξης: 1. παίρνουμε backup των saves σε στικ η σε cloud αν εχουμε PSN plus συνδρομη. τα trophies συγχρονίζονται με το cloud παντα 2. Αλλαγη σκληρου και περασμα εκ νεου firmware (μας το ζηταει το συστημα με την αλλαγη σκληρου) 3. Restart το ΠΣ3 και φτιάχνουμε νέο χρήστη (κατα προτιμηση το ονομα που ειχαμε στο προηγουμενο δισκο) 4. Περνάμε πισω τα saves + trophies. 5. Recovery Menu και Rebuild Database και είμαστε έτοιμοι. Με αυτο το τροπο ομως θα χασεις game update data + dlc's + psn αγορες τα οποια πρεπει να ξανακατεβασεις για το καθε παιχνιδι τη πρωτη φορα που το ξεκινας. Δε χανονται αλλα παραμενουν στο λογαριασμο σου στο πσν και οτι εχεις αγορασει τα κατεβαζεις ανα πασα ωρα και στιγμη.
dkmaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ mtzs για την άμεση απάντηση. Θα το επιχειρήσω από εβδομάδας και θα ενημερώσω.
dkmaster Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Sorry και πάλι, νέα ερώτηση. *Δεν έχω κάνει ακόμη αλλαγή στον σκληρό. Στο ps3 είχα ανέκαθεν ofw. Ήμουν στο 4.15 νομίζω ή κάτι τέτοιο και πήρα να παίξω mg rising. Έκανα το update από το δισκάκι όλα καλά. Το περίεργο είναι πλέον πως κλείνοντας το ps3 από το κουμπί του dualshock --> shutdown console η κονσόλα κάνει επανεκκίνηση. Για να την κλείσω πρέπει να την κλείσω από το κουμπί στο κουτί μόνο. Έχεις κανείς κάποια ιδέα;
Eddy_Gordo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 μηπως εχεις κανει τιποτα ριμοουτ πλευ; μου το κανε και εμενα οταν ειχα συνδεσει πσπ πσ3
dkmaster Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Χμμ.. remote play είχα δοκιμάσει να κάνω με το pc. Θα το απενεργοποιήσω και θα δοκιμάσω.
JohnVani18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 The 20 PlayStation 3 Exclusives of 2013The PS4’s on the horizon, but the PS3’s still trucking.Atelier Ayesha: The Alchemist of DuskBeyond: Two SoulsDisgaea D2: A Brighter DarknessDragon’s CrownDust 514God of War: AscensionGran Turismo 6 (?!)Guacamelee!Hyperdimension Neptunia VictoryMLB 13: The ShowNi No Kuni: Wrath of the White WitchPuppeteerRainSly Cooper: Thieves in TimeTales of XilliaThe Guided Fate ParadoxThe Last of UsThe Witch and the Hundred KnightsTime and EternityUntil Dawn
Bourdoulas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Άργησε να πάρει μπρος η Sony με το PS3 αλλά τώρα δεν βάζει φρένο.
gkalas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μεγαλη αληθεια Βουρδουλα.Τα τελευταια 2 χρονια εχει οργιασει η sony.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Θα ελεγα τα τελευταια 4:P H προηγουμενη χρονια δεν ηταν οσο καλες ηταν οι προπροηγουμενες.Το 13 ειναι πολυ καλο οπως και να χει.
cortaN@ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Συμφωνώ. Το 13 αναμένεται πολύ καλό, ειδικά αν βγει και GT6 και διορθώσει τα προβλήματα του 5. Μου φαίνεται θα μείνω με τις υπάρχουσες κονσόλες για πολύυυυ καιρό ακόμα.
JohnVani18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 H προηγουμενη χρονια δεν ηταν οσο καλες ηταν οι προπροηγουμενες.Το 13 ειναι πολυ καλο οπως και να χει. Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το '12 του φάνηκε πολύ άδειο. Μου φαίνεται θα μείνω με τις υπάρχουσες κονσόλες για πολύυυυ καιρό ακόμα. Kαι πολλοί άλλοι μαζί σου.
cortaN@ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ε ναι ρε συ...! Κοίτα, είναι γεγονός πως το hardware του PS3 επιτρέπει ακόμα και τώρα να παρουσιάσεις παιχνίδια με πολύ όμορφα γραφικά. Το ίδιο ισχύει και με το 360 (δες το νέο Gears π.χ. ή το Halo 4) ή δες το Max Payne 3 στο 360 ή το νέο Tomb Raider στις 2 κονσόλες ή το Crysis 3. Και γω δεν είμαι graphics whore. Μπορώ να απολαύσω παιχνίδια παλαιότερα εξίσου. Υπάρχει τώρα μία περίπτωση το PS4 να αποδειχθεί πολύ δυνατό και να κάνει γρήγορες πωλήσεις και να αποκτήσει πλεονέκτημα. Ίσως έχουμε μία επανάληψη του 2. H Microsoft μου φαίνεται πολύ σιωπηλή...Δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα. 'Η πρόκειται να ανακοινώσει κάτι που θα μας αφήσει άφωνους ή έχει μείνει λίγο πίσω σε specs και προσπαθεί να ισορροπήσει πριν ανακοινώσει το νέο xbox. Γεγονός είναι βέβαια πως όλα τα studios της MS ασχολούνται με την ανάπτυξη nex-gen παιχνιδιών.
mtzs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ε ναι ρε συ...!Γεγονός είναι βέβαια πως όλα τα studios της MS ασχολούνται με την ανάπτυξη nex-gen παιχνιδιών. Και γι αυτο εχουν παρατησει το ΧΒΟΧ στη μοιρα του. Να δουλευουν μονο 3rd party γι αυτους. Απαραδεκτοι !!!
cortaN@ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Καλά δεν το έχουν παρατήσει και στη μοίρα του. Νομίζω υπερβάλλεις. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, το 360 έχει πολύ καλό support αν προσθέσεις software + hardware. Σκέψου πως το Metro ήρθε το 2012 και έφεραν browser, voice support και πολλές άλλες δυνατότητες. Το 2012 δε νομίζω πως το PS3 είχε πολλά περισσότερα exclusive παιχνίδια από το 360, αν προσθέσεις τα AAA, τα live arcade και τα Kinect games. Είχε μία πολύ υγιή χρονιά το 360 με καλά παιχνίδια όπως Halo 4, Forza: Horizon, Alan Wake: American Nightmare, Minecraft, Trials 2, Fable: The Journey και πολύ καλή υποστήριξη από 3rd parties. Αν και διαφωνώ με την πολιτική της MS για να κάνει το 360 πιο media oriented, πιο social, κτλ αυτό είναι λογικό από την πλευρά πως το 360 οδεύει στον 8ο χρόνο του στην αγορά (από Νοέμβριο του 2005) σε αντίθεση με το PS3 που ήρθε Ευρώπη το Μάρτιο του 2007. Τώρα για το 2013 αντίθετα προς στιγμής υπάρχει μόνο το Gears of War: Judgement που έρχεται. Δε βλέπω κάτι σημαντικό στον ορίζοντα. Το 2013 φαίνεται πολύ περισσότερο υποσχόμενο για το PS3 με το Ni No Kuni που ξεκίνησε τη χρονιά και τα Beyond, The Last of Us, νέο GoW (δεν είμαι φαν, δε με απασχολεί αλλά ΟΚ θα είναι ένα καλό παιχνίδι), GT6 και Rain, Puppeteer (αν έρθουν Ευρώπη). To μόνο που δεν κολλάει είναι η σιγή της MS περί ανακοίνωσης νέας κονσόλας. ΟΚ έχει πάρα πολύ καλή υποστήριξη από 3rd parties ακόμα, αλλά πρέπει να κάνει μία ανακοίνωση για το νέο xbox. Μπορεί να περιμένει την Ε3, δεν ξέρω, σίγουρα αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον (όπως έγραψα και στο ποστ μου στο X720) αλλά χρειάζεται ανακοίνωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις