Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ναι ενταξει και εγω θελω καινουρια,αλλα οπως και να χει θα ειναι σημαντικος τιτλος και θα γινει χαμος οταν βγει.Ειδικα το halo που ειναι ακομα πιο επιτυχημενο εμπορικο νομιζω
cortaN@ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Κάποια στιγμή τα πολλά sequels κουράζουν. Στο Halo θα δείξει πως θα διαχειριστεί τη νέα τριλογία η 343 Industries. Πάντως με το 4 δεν τα πήγε άσχημα. Εκεί που διαφωνώ είναι στα τόσα πολλά sequels...δηλαδή είπαμε μη γίνει ο Master Chief Μαριο! 1
Crypton-R- Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ πολύ Tilemaxx! Επιτέλους θα δοκιμάσω το PSN Plus
Aspidas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Παιδιά για να παίζω τα παιχνίδια του θείου σε έκδοση 4.31 (PS3 Super Slim) τι πρέπει να κάνω ; Υπάρχει οδηγός που να είναι αξιόπιστος για να μην κάνω κάποια βλακεία και πάει στον κάδο;
JohnVani18 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Unfinished Swan developer announces, unannounces 'Edith Finch' Giant Sparrow, developer of the PS3's surreal first-person game The Unfinished Swan, is almost ready to reveal its next game. Originally announced under the name "Edith Finch," the developer has since rolled the announcement back to "Unfinished Giant Sparrow Project," because clearly, "Edith Finch" would have given everything about the game away. "When you make games about evoking a sense of discovery and wonder the publicity part of it is a little tricky," the dev noted on its blog. "If we don't say anything then no one knows the game exists, but if we talk about it too much then no one is going to be surprised when they actually play it."
skanjos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Παιδιά για να παίζω τα παιχνίδια του θείου σε έκδοση 4.31 (PS3 Super Slim) τι πρέπει να κάνω ; Υπάρχει οδηγός που να είναι αξιόπιστος για να μην κάνω κάποια βλακεία και πάει στον κάδο; δεν μπορείς με αυτήν την κονσόλα να τρέξεις παιχνίδια θείου.
hackertom Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Τι εννοείς; Ζητάει update σε 4.40 για να παίξει! Οποιοι είναι σε cfw καταλαβαίνουν τι εννοώ
kok13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 παιδια εχω προβλημα!!εχω cfw rogero 4.3!!!εχω περασει το fifa 13 και το βαζω να παιξει και μ λεει error!!!μου ζηταει να κανω update σε 4.31!!να το κανω η θα υπαρξει προβλημα με το rogero?ευχαριστω πολυ!!!
Bourdoulas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μα πως είναι δυνατον να σου ζητάει το 4.31 ένα τόσο παλιό παιχνίδι;!
mtzs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 παιδια εχω προβλημα!!εχω cfw rogero 4.3!!!εχω περασει το fifa 13 και το βαζω να παιξει και μ λεει error!!!μου ζηταει να κανω update σε 4.31!!να το κανω η θα υπαρξει προβλημα με το rogero?ευχαριστω πολυ!!! Αν και εισαι στο λαθος τοπικ, δε σου ζηταει κανενα update. Θα πας στον Μουλτιμαν, θα πατησεις τετραγωνο πανω στο παιχνιδι και θα επιλεξεις μετα set access permissions, Μετα θα εισαι οκ.
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Σάρωσε το Journey στα GDC Awards!! Goty, graphics etc!! Best Downloadable Game: Journey (Thatgamecompany/Sony Computer Entertainment) Best Narrative: The Walking Dead (Telltale Games) Best Visual Arts: Journey (Thatgamecompany/Sony Computer Entertainment) Best Technology: Far Cry 3 (Ubisoft Montreal/Ubisoft) Best Game Design: Journey (Thatgamecompany/Sony Computer Entertainment) Best Handheld/Mobile Game: The Room (Fireproof Games) Best Audio: Journey (Thatgamecompany/Sony Computer Entertainment) Best Debut: Subset Games (FTL: Faster Than Light) Innovation: Journey (Thatgamecompany/Sony Computer Entertainment) Audience Award: Dishonored (Arkane Studios/Bethesda Softworks) Game of the Year: Journey (Thatgamecompany/Sony Computer Entertainment) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις