Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή δεν έχω καταλάβει. Π.χ. το Uncharted 3 το δίνουν δωρεάν αυτό το μήνα. ΟΚ. Τον επόμενο μήνα δε θα είναι δωρεαν. Κάποια στιγμή θα το ξαναβγάλουν δωρεάν η κάθε φορά είναι άλλα τα παιχνίδια που δίνουν ? Ή γίνεται ένα recycling?

Οπότε για να κάνεις μία συλλογή π.χ. πρέπει να είσαι τουλάχιστον 1 χρόνο συνδρομητής στην υπηρεσία. Και μετά ξέρω γω μπορείς να τα παίζεις offline - αν δεν το ξανασυνδέσεις online. 

Το ucnharted3 θα μεινει για ενα χρονο μαζι με αλλα 2.Καθε μηνα ενα ειναι το παιχνιδι που κραταει εναν μηνα.Τα αλλα περισσοτερο.

Recycling δεν εχει γινει ποτε μεχρι σημερα.Δεν ξερω τι θα κανουν στο μελλον.

offline τα παιζεις οποτε θες,αρκει να εισαι συνδρομητης.

Ναι αν μαζεψεις παιχνιδια ενος χρονου ,θα εχεις μια σημαντικη συλλογη την οποιο θα την εχεις για οσο εισαι συνδρομητης και οποτε εισαι συνδρομητης.

Τα παιχνιδια που θα παρεις πρωτη μερα ως συνδρομητης,ειναι αυτα που υπαρχουν στο store.Μπορεις να τα δεις και εσυ.Λογικα 10-11 πρεπει να ειναι.Και λογικα εχασες αλλα 3 αν δεν εχεις κανει ηδη.

Πάντως για τα exclusives, πιστεύω πως η sony ή τρίτοι developers πρέπει να δώσουν ακόμα 2-3 δυνατά exclusives κατά τη διάρκεια ζωής του 3, όπως έκανε και με το 2.

Για μενα φτανει.Θα εχει βγει το 4 και αυτοι τον σημαντικοτερο τιτλο(GT6) για την sony θα το βγαζουν στο 3..

Νομιζω οτι το παρακανουν κιολας

Aυτος ειναι προβληματισμος πλεον για μενα.Ακομα και εμενα που εχω τρελα με το να θελω να υπαρχει υποστηριξη στα παλια συστηματα.Νομιζω οτι το παρακαναν.Μην ξεχναμε οτι εχει τραβηξει ήδη πολυ παραπανω αυτη η γενια.Ηδη δλδ σε συγκριση με το ps2 το υποστηριζει περισσοτερους μηνες.

Εdit.Εκανα edit γιατι εκανα λαθος με το uncharted.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως μου τη σπάει που είναι υπηρεσία με licenced games και όχι ουσιαστικά owned. Αλλά ΟΚ..

Να ρωτήσω τώρα. Αν βάλω σήμερα plus για ένα μήνα, δηλαδή μέχρι τις 12 Ιουλίου, ποια και πόσα παιχνίδια θα έχω licenced δωρεάν για αυτό το μήνα? (συνολικά μαζί με αυτά που στα δίνουν για ένα χρόνο). Και μετά, αν στις 12 Ιουλίου αποσυνδέσω το ps3 από το internet (χωρίς lan - όπως το έχω και τώρα) και δεν το ξανασυνδέσω μέχρι το τέλος του χρόνου λέμε, δε θα μπορώ να συνεχίσω να παίζω αυτά τα παιχνίδια offline? (γιατί υποθέτω πως δεν θα έχουν προλάβει να συνδεθούν στην υπηρεσία και να τσεκάρουν πως δεν έχω κάνει ανανέωση του plus). 

Tέλος, αν συνδεθώ στο plus (και κατ' επέκταση στο psn - γιατί λόγω της πολιτικής της sony δεν έχω ούτε το απλό psn), θα πρέπει να φτιάξω ένα user id. Τα trophies που έχω ήδη στο ps3 με έναν local λογαριασμό στην κονσόλα, θα περάσουν και στο νέο user id? Ή θα είναι από την αρχή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα παρεις:

1. UC3

2. XCOM

3. Demon Souls

4. Kingdoms of Amalur

5. Rayman Origins (PSV game το αγοραζεις ουτως η αλλως για πιθανη μελλοντικη αγορα του PSV. Αστο να υπαρχει)

6 Uncharted Golden Abyss (PSV)

7. Gravity Rush (PSV)

8. Coconut Dodge (Βλακεια ειναι για το PSV)

9.ICO + SOTC

10.Catherine (το αγορασα 7/6)

11. The Cave (εξαιρετικο)

12. LOTR: War in the North

13 Malicious

14. Sine Mora (PSV)

15. LBP Carting

Εκανα edit το ποστ γιατι ειδα οτι 5 τελευταια ειναι ακομη μεσα.

Αφου φτιαξεις λογαριασμο ολοκληρωνεις τις αγορες σου απο εδω

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/home/games/psplus

Λογαριασμο και ιστορικο αγορων καθως και edit κανεις απο εδω

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/home/index!display.action

Το αν το αποσυνδεσεις μετα για να τα παιζεις οφλαιν ειναι αγνωστο μεχρι στιγμης. Μας λες και μας τι παιζει με αυτο για να ξερουμε :)

Δεν θελει νεο user στο ΠΣ3 για παιξεις. με τον ηδη υπαρχων συνεχιζεις και τα trophies μεταφερονται κανονικα ονλαιν. Απλα βαζεις τα στοιχεια (user = email account  - password στο PSN tab του ΧΜΒ και κανεις login). Θα σου κανει αναβαθμιση το PSN store μετα. Επισης θες τελευταιο 4.41 ofw

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

ισως εχει ακομη το ICO + SOTC η και Catherine (το αγορασα 7/6)

Το αν το αποσυνδεσεις μετα για να τα παιζεις οφλαιν ειναι αγνωστο μεχρι στιγμης. Μας λες και μας τι παιζει με αυτο για να ξερουμε  :)

Αν έχει και τα ICO + SOTC + Catherine είναι πολύ πολύ φάση! Βέβαια δε θα με χαλούσε και χωρίς, αν μου δίνει Uncharted 3 και Demon Souls και XCOM. Παιχνιδάρες. Συν του vita (που ΟΚ θα τα έκανα licence, αλλά χωρίς να βλέπω στον ορίζοντα αγορά βίτα). 

Για το offline, θα σας ενημερώσω γιατί σίγουρα θα πάω για τουλάχιστον 1 μήνα plus. Πάντως λογικό μου ακούγεται να ισχύει αυτό. Αν ισχύουν και τα ICO + SOTC + Catherine θα με βγάλει για παιχνίδια τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς. 

Γνωρίζει κανείς τι προβλέπεται να δώσει για τους επόμενους 2 μήνες (Ιούλιο, Αύγουστο), ώστε να αποφασίσω αν θα πήγαινα για ένα μήνα ή για τρεις μήνες?

Μία τελευταία ερώτηση. Τα παιχνίδια που σου δίνει licenced υπάρχει τρόπος να τα αγοράσεις εντελώς (digital) με μειωμένη τιμή αργότερα? Τέλος τα παιχνίδια που ήδη έχεις σε δισκάκια (disc based) μπορείς να τα δηλώσεις κάπως στο Psn για να τα κατεβάσεις και digital ? (υποθέτω από psp πως ΟΧΙ, αλλά ρωτάω μήπως μου έχει διαφύγει κάτι). Δηλαδή σε style Οrigin ή steam? 

edit: Τέλος, μπορείτε να μου πείτε τι παίζει με το steam στο ps3? Έχει crossplay? Και crossbuy? (ζητάω πολλά ε). Και σε ποια παιχνίδια? Και πρέπει να κάνω Login με τον λογαριασμό μου στο steam? (για να αποφύγω το psn?). Ή κάνω login μέσω psn ?

Δημοσ.

ICO/SotC  και Catherine υπάρχουν ακόμα, αλλά πρέπει να είναι στα τελευταία τους. Βάλε Plus το συντομότερο, να τα προλάβεις. 

"Δήλωση" από δισκάκι δε γίνεται, δυστυχώς. Και Steam είχε μόνο το Portal 2, δεν υπάρχει το client εκτός αυτού. Δεν το αποφεύγεις το PSN δηλαδή έτσι. Crossplay έχει όντως στο Portal. 

Edit: Τελικά δεν είναι στα τελευταία τους αυτά τα παιχνίδια. Εδώ ο Ναρούτο τα έχει πιο αναλυτικά

http://www.insomnia.gr/topic/474179-playstation-plus-official-topic/?p=52363365

Οσο για το τι θα μπει τους επόμενους μήνες, μάλλον είναι νωρίς ακόμα. Αφού όμως δε φεύγει κάτι από αυτά που θες άμεσα, σε κάνα 10ήμερο ίσως να ξέρουμε τι παιχνίδια θα μπουν τον Ιούλιο.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν εχει ενα μηνα cortan.

Τρεις ή χρονο.Συνηθως ολοι κανουν τρεις(και εγω) και μετανιωνουν που δεν εκαναν χρονο.(θα τους εβγαινε πιο φθηνα).

Δημοσ.

Δεν εχει ενα μηνα cortan.

Τρεις ή χρονο.Συνηθως ολοι κανουν τρεις(και εγω) και μετανιωνουν που δεν εκαναν χρονο.(θα τους εβγαινε πιο φθηνα).

καλα ρεσυ, γιατι δεν πηρες τον 1 χρονο στα 37,5 ευρω τοτε που τον ειχε στα public για 1 μηνα και βαλε; εγω το πηρα δεκεμβριο και το εβαλα φεβρουαριο αφου μου τελειωσε το trial ενος μηνα. Ο κωδικος ειναι ουτως η αλλως για 12 μηνες ασχετα με το ποσο τον αγοραζεις.

καλλιστα θα μπορουσα να τον ενεργοποιησω και τωρα. Δεν αλλαζει κατι. Απλα εχε το υποψη για αλλη φορα αν πετυχεις προσφορα του Plus.

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλα ρεσυ, γιατι δεν πηρες τον 1 χρονο στα 37,5 ευρω τοτε που τον ειχε στα public για 1 μηνα και βαλε; εγω το πηρα δεκεμβριο και το εβαλα φεβρουαριο αφου μου τελειωσε το trial ενος μηνα. Ο κωδικος ειναι ουτως η αλλως για 12 μηνες ασχετα με το ποσο τον αγοραζεις.

καλλιστα θα μπορουσα να τον ενεργοποιησω και τωρα. Δεν αλλαζει κατι. Απλα εχε το υποψη για αλλη φορα αν πετυχεις προσφορα του Plus.

Αρχικα το ξεκινησα δοκιμαστικα.Αν και δεν θα επρεπε τελικα.

Μετα εβαλα με 37 και μετα με τα 5 ευρω τριμηνες:)

Δημοσ.

Cortan αν βάλεις free trial ενός μήνα να προσέξεις να απενεργοποιήσεις το automatic renewal. Εγώ την πατησα μια φορα και δεν ξερω γιατι.

Ευτυχως μου εκανε 3μηνη ανανεωση και ηταν το 10μερο που η 3μηνη κοστιζε 10 αντι για 15. Επισης αγορασα απο public 37.5 την ετησια και το ενεργοποιησα στο store οταν εδινε + 2 μηνες δωρο. Δηλαδή αν προσθέσεις και τα 2 free trials έχω: 19 μήνες PS Plus έχοντας δώσει μόνο 47.5€. Βασικά δεν είναι δικό μου το account αλλά αυτήν την στιγμή το αξιοποιώ και εγώ στο Vita :)

• Like 1
Δημοσ.

Βρε παίδες μου εξήγητε κάτι με το plus? Aν αυτήν την στιγμή ξεκινήσω συνδρομή στο plus για πρώτη φορά, περνώ δώρο ποσά και πια παιχνίδια? μόνο αυτά που είναι free Αυτόν τον μήνα? η και τα παλιότερα?

Τέλος αν δεν έχω ps vita και έχω σκοπό να αγοράσω αργότερα, μπορώ να κατοχύρωσω απο τώρα τα δωρεάν παιχνίδια για το vita, Kαι όταν το αγοράσω να μπορώ να τα παίξω συνοδευόμενος με το account μου?

Δημοσ.

Αυτά που είναι τώρα, τα παλιότερα όχι. Για λίστες τσέκαρε το thread για το Plus, ποστάρει ο Ναρούτο τακτικά τις προσθαφαιρέσεις.

Ναι, τα "αγοράζεις" και μένουν στο λογαριασμό σου κι όταν πάρεις Vita (εφόσον έχεις Plus συνδρομή) μπορείς να τα παίξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε παίδες μου εξήγητε κάτι με το plus? Aν αυτήν την στιγμή ξεκινήσω συνδρομή στο plus για πρώτη φορά, περνώ δώρο ποσά και πια παιχνίδια? μόνο αυτά που είναι free Αυτόν τον μήνα? η και τα παλιότερα?

Τέλος αν δεν έχω ps vita και έχω σκοπό να αγοράσω αργότερα, μπορώ να κατοχύρωσω απο τώρα τα δωρεάν παιχνίδια για το vita, Kαι όταν το αγοράσω να μπορώ να τα παίξω συνοδευόμενος με το account μου?

απο την στιγμη που γινεις μελος ΟΤΙ κατεβαεις για οποιαδηποτε κονσολα το εχεις για οσο εισαι μελος .. παλαιοτερα ή παιχνιδια που δεν κατεβαζεις ΔΕΝ θα τα εχεις

Δημοσ.

Και για το vita που δεν το έχω τώρα , πως θα τα κατέβασε για να τα έχω και μετά? μπορώ μέσω της σελίδας του psn plus απο τον λογαριασμό μου να το κάνω αυτό?

Ο δωρεάν μήνας plus μέσω Facebook ισχύει ακόμα? γιατί έκανα έγγραφη αλλά δεν μου ήρθε κωδικός στο μαιλ. Μήπως αργεί?

Δημοσ.

Για το Facebook δεν ξέρω. 

Τα παιχνίδια του Vita μπορείς να τα βάλεις να κατέβουν και στο PS3 και να τα κάνεις cancel αφού μπουν στα downloads ή από το site, υποθέτω (λέω "υποθέτω", γιατί δεν έχω δοκιμάσει μέσω του site. Λογικά θα γίνεται κι από κει.)

Δημοσ.

Και για το vita που δεν το έχω τώρα , πως θα τα κατέβασε για να τα έχω και μετά? μπορώ μέσω της σελίδας του psn plus απο τον λογαριασμό μου να το κάνω αυτό?

Ο δωρεάν μήνας plus μέσω Facebook ισχύει ακόμα? γιατί έκανα έγγραφη αλλά δεν μου ήρθε κωδικός στο μαιλ. Μήπως αργεί?

Για το βητα τα αγοραζεις μεσω της σελιδας που ποσταρα σε προηγουμενο ποστ

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/home/games/psplus

πατας See All για να στα βγαλει ολα γιατι ειναι πολλα

Τα βαζεις στο καλαθι και προσεξε να ολοκληρωσεις την αγορα. (παρεπιπτοντως πολυ βολικο αυτο που εκανε η σονυ να μπορεις να "αγοραζεις" τα παιχνιδια του βητα μεσω της ιστοσελιδας χωρις να χρειαζεται να μπεις PSNplus απο κονσολα. Επισης τα παιχνιδια του βητα μπορεις και τα αγοραζεις απο το PSN Store του PS3

Οσον αφορα με το FB κατι παιζει εκει. Εγω δεν εχω FB και τους κωδικους μου τους εδωσαν αδερφη, και ξαδερφια ενω το δικο μου trial το πηρα απο μια ολλανδικη ιστοσελιδα που ποσταρε ενας συμφορουμιτης εδω τα χριστουγεννα. Σε μερικους δεν ηρθε ποτε μεσω FB.

Θα παρεις οσα εγραψα στο ποστ 7028.

Ναι με το ιδιο account που εκανες τις αγορες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...