Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά η επιλογή σέρβερ καθορίζει μόνο το WvW? δηλαδή αν έχεις friend κάποιον μπορείς να κάνεις Join το instance στο οποίο βρίσκεται ασχέτως σέρβερ σωστά;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, FiLw είπε

Αν θυμάμαι καλά η επιλογή σέρβερ καθορίζει μόνο το WvW? δηλαδή αν έχεις friend κάποιον μπορείς να κάνεις Join το instance στο οποίο βρίσκεται ασχέτως σέρβερ σωστά;

ναι όπως τα λες είναι. Αν είμαστε σε διαφορετικό σερβερ μπορούμε να παίξουμε μαζί, αλλά αν πάμε σε WvW τότε ο καθένας θα παίξει με τον σερβερ του και θα είμαστε αντίπαλοι.

• Like 2
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Kαλησπερα.

Κατεβασα το παιχνιδι απο steam,και ψαχνω για ελληνικο guild.Eεν θελει καποιος να με βαλει στην παρεα του ας μου γραψει σε ποιον σερβερ ειναι και το guild που παιζει. 

Ψαχνω για ελληνες 😁

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/4/2023 στις 5:42 ΜΜ, sakisRho είπε

Kαλησπερα.

Κατεβασα το παιχνιδι απο steam,και ψαχνω για ελληνικο guild.Eεν θελει καποιος να με βαλει στην παρεα του ας μου γραψει σε ποιον σερβερ ειναι και το guild που παιζει. 

Ψαχνω για ελληνες 😁

και εγω ψαχνω αν εχεις βρει κατι

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Τον Αύγουστο του '23 κυκλοφόρησε το νέο expansion (το 4ο),  Secrets of the Obscure, το έχει πάρει κανείς; Αξίζει;

Ωραίοι χάρτες και meta events, το μόνο κακό οτι το expansion θα ολοκληρωθεί τμηματικά σε 4 updates με τα 2 απο αυτά να είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή οπότε αυτή τη στιγμή κυκλοφορει ας πούμε το "μισό" expansion.

Επίσης έκαναν πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία απόκτησης του Skyscale και έπιτελους τα κατάφερα!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bad_freddy είπε

Ωραίοι χάρτες και meta events, το μόνο κακό οτι το expansion θα ολοκληρωθεί τμηματικά σε 4 updates με τα 2 απο αυτά να είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή οπότε αυτή τη στιγμή κυκλοφορει ας πούμε το "μισό" expansion.

Επίσης έκαναν πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία απόκτησης του Skyscale και έπιτελους τα κατάφερα!

Αχα. Εντάξει δεν μου είναι θέμα αυτό, μιας και δεν έχω τελειώσει τα 3 προηγούμενα, απλώς τα χω :P . Οπότε υποθέτω μέχρι κάποτε να τα τελειώσω θα ολοκληρωθεί και αυτό.
Λέω να ξεκινήσω με έναν χαρακτήρα, μόνο το main quest και όσο πάει. Έχω να παίξω από πέρσι τέτοια εποχή περίπου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/11/2023 στις 2:16 ΜΜ, xtrmsnpr είπε

Αχα. Εντάξει δεν μου είναι θέμα αυτό, μιας και δεν έχω τελειώσει τα 3 προηγούμενα, απλώς τα χω :P . Οπότε υποθέτω μέχρι κάποτε να τα τελειώσω θα ολοκληρωθεί και αυτό.
Λέω να ξεκινήσω με έναν χαρακτήρα, μόνο το main quest και όσο πάει. Έχω να παίξω από πέρσι τέτοια εποχή περίπου.

Προτείνω να παίξεις με τη σειρά το story μαζί με τα living worlds που μπλέκονται στο storyline. Τα expansions και τα living worlds αξίζουν αρκετά, έχουν πολύ πιο ωραίο content από το core game. Το story στο core game βγαίνει εύκολα, αλλά στη συνέχεια δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι χωρίς να κάνεις και έξτρα πράματα στο game.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 χρόνια μετά την κυκλοφορία του και το υλικό του δε σταματά.

Το παιχνίδι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 6ου expansion του στις 28/10/25 και θα κοστίζει και αυτό 25€.

Το Visions of Eternity λοιπόν θα κυκλοφορήσει έξτρα υλικό ανά 3 μήνες για 3 μήνες μέσα στο 2026.

Πάμε στο νησί castora λοιπόν!

Μόλις πήρα τα 2 τελευταία expansions που μου έλειπαν. Η επιστροφή σε αυτό το παιχνίδι είναι πάντα όμορφη και γλυκιά.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

13 χρόνια μετά την κυκλοφορία του και το υλικό του δε σταματάν Το παιχνίδι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 6ου expansion του στις 28/10/25 και θα κοστίζει και αυτό 25€.

Το Visions of Eternity λοιπόν θα κυκλοφορήσει έξτρα υλικό ανά 3 μήνες για 3 μήνες μέσα στο 2026.

Πάμε στο νησί castora λοιπόν!

Μόλις πήρα τα 2 τελευταία expansions που μου έλειπαν. Η επιστροφή σε αυτό το παιχνίδι είναι πάντα όμορφη και γλυκιά.

Βασικά αν δεν το έχεις κάνει ήδη μπες στο game έβαλαν με το patch της Τρίτης quickplay για τα fractals (automatic matchmaking) το οποίο γίνεται σε δευτερόλεπτα, τα κάθε fractal διαρκεί 5-10 λεπτά max και αν κάνεις τα αντίστοιχα achievements στην κατηγορία bonus event δίνει τρελά items.

Δες εδω για info 

Παω να logarw να συνεχίσω τα fractals!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...