8anos94 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Παιδια οποιος θελει το βιβιαρακι που ανοιγει τα lines Traits (Το πρωτο)ας μου πει πειρα καταλαθος αλλο ενα xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmi30 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Νομίζω ότι το GW2 θα κάνει μεγάλο impact στο χώρο των MMO... Καλά να είμαστε και πιστεύω ότι θα το συζητάμε για χρόνια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Σε ποιον εισαι γιατι σε αυτον που ειμαι εγω ολοι κοιμουντε στα event εχω φτασει να κανω event μονος μου ....... Στον Lakeside Country είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos94 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Στον Lakeside Country είμαι. ευτιχος και εγω εκει μπηκα εκει τουλαχιστο εχει κοσμο στο προηγουμενο πηγεναιμε για το overloard (25 lvl) και μαζευομασταν 2 ατομα :P:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ο 8anos94 έγραψε ότι έφτασε level 18 και τελείωσε το στόρυ και για τα υπόλοιπα 2 level... μπλα μπλα Ποιος είπε ότι το level cap της beta είναι το 20; Δεν υπάρχει cap στην beta, θεωρητικά μπορείς να φτάσεις ως το 80 ! (θεωρητικά...) Για το chat: κι εγώ στον ίδιο σέρβερ ήμουν και σπάμμαραν τόσο πολύ που αναγκάστηκα να τους 'κλείσω'. Έχει ένα βελάκι δίπλα στο όνομα της καρτάλας και σου βγάζει ένα υπο-μενού όπου διαλέγεις ποια μηνύματα θέλεις να φαίνονται. Αν είναι απο-επιλεγμένο το /map τότε ναι, έχει ΠΟΛΥ ησυχία Όσον αφορά στην πιστωτική κάρτα: το παιχνίδι δίνει (στην beta) 500 δωρεάν gems. Μπορείς να πάρεις +2000 ακόμα αν δώσεις αριθμό πιστωτικής κάρτας. ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΕΙ, είναι μόνο για να τεστάρουν το σύστημά τους. (είπαν σε ένα announcement/AmA δεν θυμάμαι, ότι υπάρχει ένα bug όπου φαίνεται να έχει χρεωθεί η κάρτα με $1 αλλά παρόλαυτα δεν γίνεται καμμία χρέωση) Όπως και να'χει, δεν χρεώνει την κάρτα - δοκιμασμένο Επίσης τα gems είναι προαιρετικά, οπότε ακόμα και όταν αρχίσουν να τα χρεώνουν πάλι δεν μπορείς να πεις ότι το παιχνίδι είναι "πληρωτό". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 παιδια Οpen Βετα υπαρχει? η θα υπαρξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Σήμερα το πρωϊ, στις 11 νομίζω, τελείωσε Άρχισε την Παρασκευή στις 8 το βράδυ. Θα υπάρξουν άλλες δύο, απ' όσο άκουσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 open ηταν?η μονο οσοι εχουν προπαραγγειλει το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 open ηταν?η μονο οσοι εχουν προπαραγγειλει το game? Έτσι όπως το θέτεις... δεν θα υπάρξει open beta, το έχουν πει. Ήταν ανοιχτή σε όσους: α) έχουν προ-αγοράσει (όχι προ-παραγγείλει) το παιχνίδι β) όσους κέρδισαν κλειδάκι από κάποιο site Μάλλον closed θα την έλεγες, φαντάζομαι; Open-open δεν θα υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 κάποιες φήμες για release 28/6 δεν ισχύουν έτσι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 κάποιες φήμες για release 28/6 δεν ισχύουν έτσι ; Guild Wars 2 devs answer anything, including launch date speculation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Όχι πια... Δυστυχώς διαψεύστηκαν πανηγυρικώς κατά τη διάρκεια του πρόσφατου AmA/Reddit με τον 'μεγάλο' Mike O'Brien. Από την άλλη... μπορεί όλα να είναι θέμα marketing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 γιατι δεν το βγαζουν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos94 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ο 8anos94 έγραψε ότι έφτασε level 18 και τελείωσε το στόρυ και για τα υπόλοιπα 2 level... μπλα μπλα Ποιος είπε ότι το level cap της beta είναι το 20; Δεν υπάρχει cap στην beta, θεωρητικά μπορείς να φτάσεις ως το 80 ! (θεωρητικά...) οχι ειπα μεχρι το 20 γιατι ειχα βαρεθει shmera einai 25 lvl:P το ξερω οτι παει μεχρι 80 (αλοι λενε οτι το max θα το κανουν στα 120 ετσι λεγανε καποιοι μεσα στο game)παντος στο game μου την εσπασε λιγακι το map αυτο το στηλακι σε καθε κανουργιο map να ειναι τεραγονο ητανε καπως περιεργο γιατι δεν το βγαζουν..... Γιατι ακομα εχει πολλα προβληματακια εγω παρατηρησα ενα οταν εκανα gather δεν ακουγοτανε σωστα το κοψιμο του ξυλου παραδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δεν παίζει να βγεί ξαφνικά, χωρίς να ξέρουμε το release date λίγο καιρό νωρίτερα. Η Arenanet έχει πει ότι θα υπάρξει τουλάχιστον 1 beta event ακόμη. Και συνήθως το τουλάχιστον ένα σημαίνει ότι πάμε για 2+ beta, + λίγος καιρός promotion πριν το release, υπολογίστε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα