Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω οσμη αεριου απο τις μπροστινες περσιδες. Αλλα μετα το μισάωρο. Οταν βαζω καλοριφερ,μετα απο μιση ωρα ,θα μου βγαζει μυρωδια. Απο πισω απο την μπουκαλα δεν ειναι σιγουρα.

Ειναι σιγουρα απο μπροστά. Τι να κοιταξω? Ειμαι ασχετος απο αεριο,το ειχα παρει μεταχειρισμενο το αυτοκινητο.3 χρονια δεν ειχα θεμα. Τωρα ετυχε αυτό.

Δημοσ.

Εμείς τι να σου πούμε να κοιτάξεις; Χρήστες είμαστε όχι εγκαταστάτες υγραερίου. Να πας σε έναν εγκαταστάτη-μηχανικό στην περιοχή σου να του πεις τα συμπτώματα και να το κοιτάξει. Δηλαδή αυτά τα 3 χρόνια δεν έχεις κάνει σέρβις στο αυτοκίνητο και την εγκατάσταση του υγραερίου;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, lele322 είπε

Εχω οσμη αεριου απο τις μπροστινες περσιδες. Αλλα μετα το μισάωρο. Οταν βαζω καλοριφερ,μετα απο μιση ωρα ,θα μου βγαζει μυρωδια. Απο πισω απο την μπουκαλα δεν ειναι σιγουρα.

Ειναι σιγουρα απο μπροστά. Τι να κοιταξω? Ειμαι ασχετος απο αεριο,το ειχα παρει μεταχειρισμενο το αυτοκινητο.3 χρονια δεν ειχα θεμα. Τωρα ετυχε αυτό.

3 χρόνια που το έχεις , έχει πάει για έλεγχο service υγραερίου; 

Κλείνεις το υγραέριο και πας σε εγκαταστατη το συντομότερο 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, meletis_m είπε

3 χρόνια που το έχεις , έχει πάει για έλεγχο service υγραερίου; 

Κλείνεις το υγραέριο και πας σε εγκαταστατη το συντομότερο 

Εννοειται κανω τα σερβις του. Αλλα το θεμα τωρα προεκυψε.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lele322 είπε

Χαίρετε.

Απο την στιγμη που εχει οσμη ειναι επιτακτικο να γινει ελεγχος απο τεχνικο για υγραεριο.

Οπως εγραφη, κλεισε το να ειναι με βενζινη και πηγαινε το οπωσδηποτε.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια χαρα αν η εγκατασταση γινει σωστα. Χαλια αν η εγκατασταση γινει λαθος. Οπως και να εχει προκαλει ζημιες στο οχημα στην πλεξουδα και στο αμαξωμα τρυπες ιστοριες κλπ. Αν σε νοιαζει το αμαξι μην βαλεις αν θες να κανεις οικονομια βαλε, εγω μια φορα εκανα delpgification και εριχνα καταρες για 30 μερες σε αυτον που εκανε την εγκατασταση. ΑΧ ΡΕ ΠΙΤ ΑΜΑ ΣΕ ΒΡΩ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ιδέα κάνεις για αμάξι με καρμπυρατέρ τι γίνεται με την ανάφλεξη ; 

Τοποθετήθηκε σε Nissan d21 1992 υγραέριο (σύστημα καρμπυρατέρ) . Το αμάξι παρόλο τη ηλικία έχει μόνο 150,000.

Το συγκεκριμένο έχει πλατίνες που επαρχία είναι δύσκολο να βρεθεί , κάνει μικροδιακοπες στο υγραέριο κάποιες φορές . Υπάρχει δυνατότητα μετατροπής σε ηλεκτρονική/ διανομέα ;  Ρυθμίστηκαν και βαλβίδες και θα ελέγχονται κάθε 15000. Από κατανάλωση το φέρνει 10λτ/100 που είναι λογικό για το μοτέρ του / τεχνολογία.

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχουμε κανέναν με εμπειρία σε ford Fusion του 11 (κινητήρας 1,4 duratec); Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μόνο 145000 χλμ. και λέω να το μετατρέψω.Κανα αξιόπιστο σύστημα; προσωπικά είχα καλή εμπειρία με focus του 7 150000 χλμ διανυθεντα μια χαρά μόνο μια φορά τρόμπα και μια θερμοστάτη. Είχα βέβαια και συγγενή με 2λιτρο Mondeo του 9 που του έβγαζε συχνά τρόμπα (αλλά στη δεκαετία στο σύνολο και πάλι με κέρδος βγήκε αλλά και ταλαιπωρία). Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Varnavas89 είπε

Καλησπέρα σας έχουμε κανέναν με εμπειρία σε ford Fusion του 11 (κινητήρας 1,4 duratec); Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μόνο 145000 χλμ. και λέω να το μετατρέψω.Κανα αξιόπιστο σύστημα; προσωπικά είχα καλή εμπειρία με focus του 7 150000 χλμ διανυθεντα μια χαρά μόνο μια φορά τρόμπα και μια θερμοστάτη. Είχα βέβαια και συγγενή με 2λιτρο Mondeo του 9 που του έβγαζε συχνά τρόμπα (αλλά στη δεκαετία στο σύνολο και πάλι με κέρδος βγήκε αλλά και ταλαιπωρία). Ευχαριστώ 

Οποιοδοηποτε βάλεις με γρήγορα μπεκ υγραερίου Hana . Δες AEB , Europegas, Stag. Εάν βάλεις Lovato ή BRC μόνο τα δικά του μπεκ υγραερίου.

Σίγουρα βάλε ψεκασμούς βενζίνης (ότι σου πει ο εγκαταστατης ) , ή ακόμη καλύτερα και ηλεκτρονική λαδιερα όχι απλές με υποπίεση. Ρίχνει το ίδιο σε όλους τους κυλινδρους ! 

Είναι ευαίσθητο μοτέρ και κατά πάσα πιθανότητα έχει μηχανικές με καπελωτα βαλβίδες. (Ρώτησε το).

Επιπλέον δες τη ανάφλεξη του από πριν . Το Lpg απαιτεί καλό ρεύμα!

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Οποιοδοηποτε βάλεις με γρήγορα μπεκ υγραερίου Hana . Δες AEB , Europegas, Stag. Εάν βάλεις Lovato ή BRC μόνο τα δικά του μπεκ υγραερίου.

Σίγουρα βάλε ψεκασμούς βενζίνης (ότι σου πει ο εγκαταστατης ) , ή ακόμη καλύτερα και ηλεκτρονική λαδιερα όχι απλές με υποπίεση. Ρίχνει το ίδιο σε όλους τους κυλινδρους ! 

Είναι ευαίσθητο μοτέρ και κατά πάσα πιθανότητα έχει μηχανικές με καπελωτα βαλβίδες. (Ρώτησε το).

Επιπλέον δες τη ανάφλεξη του από πριν . Το Lpg απαιτεί καλό ρεύμα!

Ευχαριστώ πολύ σύντομα θα πάω να δω τί παίζει από κούνια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Την άλλη βδομάδα θα πάει το Honda CRV, δυστυχώς χωρίς εμένα, από Αθήνα ως Θεσσαλονίκη με επιστροφή.

Κάποιο αξιόπιστο πρατήριο στον οδικό αξωνα κάπου 250 με το πολύ 300 χλμ από τις δύο πόλεις στο πήγαινε και στο έλα για υγραέριο;

Νόμιζα κάπου στον οδικό αξωνα κοντά στον Βόλο μοιράζεται η απόσταση. 

Σαφώς θα φύγει γεμάτο από Αθήνα και θα γεμίσει από Θεσσαλονίκη στην επιστροφή.

Αν υπάρχει πινέζα ακόμα πιο καλά. Ευχαριστώ.

Υπολογισα κόστος συνολικά με διόδια κάπου στα 170 ευρώ

Για 4 άτομα καλά είναι.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα!!

Έχω ένα bmw 116i 2004 και θα ήθελα να εγκαταστήσω υγραέριο, γιατί με την τιμή της βενζίνης είναι πλέον μονόδρομος. Είμαι Θεσσαλονίκη και μου έχουν προτείνει το GAS THEODOROU. Ζήτησα μια προσφορά μέσα από την σελίδα τους, με απάντηση ένα σύστημα 8ης γενιάς κοντά στο 1000ρικο. Τι άποψη έχετε για το συγκεκριμένο κατάστημα και γενικά είναι έμπιστο συνεργείο για την τοποθέτηση και το σύστημα (παραθέτω παρακάτω) που μου προσφέρουν?

Ακολουθεί απόσπασμα από την προσφορά: 

Το κόστος μετατροπής σε Υγραεριοκίνηση, για το συγκεκριμένο Κινητήρα, ανέρχεται σε:

- 795,00€+ΦΠΑ24% (985,80€) για σύστημα νέας γενεάς (8ης) BORA by ZAVOLI (νέος Εγκέφαλος BORA S32/80 noOBDii + νέοι Εγχυτές-Μπεκ HANA)

- 740,00€+ΦΠΑ24% (917,60€) για σύστημα νέας γενεάς (8ης) BORA by ZAVOLI (νέος Εγκέφαλος BORA S32/80 noOBDii + νέοι Εγχυτές-Μπεκ JET-20).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση!

Επεξ/σία από Nasosdim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Nasosdim είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!!

Έχω ένα bmw 116i 2004 και θα ήθελα να εγκαταστήσω υγραέριο, γιατί με την τιμή της βενζίνης είναι πλέον μονόδρομος. Είμαι Θεσσαλονίκη και μου έχουν προτείνει το GAS THEODOROU. Ζήτησα μια προσφορά μέσα από την σελίδα τους, με απάντηση ένα σύστημα 8ης γενιάς κοντά στο 1000ρικο. Τι άποψη έχετε για το συγκεκριμένο κατάστημα και γενικά είναι έμπιστο συνεργείο για την τοποθέτηση και το σύστημα (παραθέτω παρακάτω) που μου προσφέρουν?

Ακολουθεί απόσπασμα από την προσφορά: 

Το κόστος μετατροπής σε Υγραεριοκίνηση, για το συγκεκριμένο Κινητήρα, ανέρχεται σε:

- 795,00€+ΦΠΑ24% (985,80€) για σύστημα νέας γενεάς (8ης) BORA by ZAVOLI (νέος Εγκέφαλος BORA S32/80 noOBDii + νέοι Εγχυτές-Μπεκ HANA)

- 740,00€+ΦΠΑ24% (917,60€) για σύστημα νέας γενεάς (8ης) BORA by ZAVOLI (νέος Εγκέφαλος BORA S32/80 noOBDii + νέοι Εγχυτές-Μπεκ JET-20).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση!

Αν και δεν τον ξέρω έχω διαβάσει καλά λόγια για αυτόν. Νομίζω είναι στην Μοναστηριου

Πριν από οτιδήποτε να είναι σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο μηχανολογικσ

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...