IoannisSM Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Για opel corsa D 1.2 τι λετε για μετατροπη σε υγραεριο απο εμπειρια? Τι συστημα προτεινετε? Να πεταει σκετο υγραεριο ή και με λιγη βενζινη? @meletis_m εχεις το C θυμαμαι καλα? 1
meletis_m Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 10 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Για opel corsa D 1.2 τι λετε για μετατροπη σε υγραεριο απο εμπειρια? Τι συστημα προτεινετε? Να πεταει σκετο υγραεριο ή και με λιγη βενζινη? @meletis_m εχεις το C θυμαμαι καλα? Προχωράς άφοβα ! Εάν έχεις > 150,000 πάρε και ένα πολλ/στη . Προτίμησε σύστημα με υποστήριξη μπεκ τύπου βενζίνης Hana . Ναι έχω Opel Corsa C 45.000 με υγραέριο σε 2 χρόνια . Σύστημα Europegas με Hana μπεκ . Και ναι έχει ρυθμιστεί να ρίχνει και βενζίνη . Αρχικά να ξοδεύεται σταθερά η βενζίνη και 2ον να δουλεύουν και τα μπεκ βενζίνης του. Σύνολο έχει 330,000. 1
IoannisSM Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Στις 15/4/2025 στις 9:33 ΜΜ, meletis_m είπε Προχωράς άφοβα ! Εάν έχεις > 150,000 πάρε και ένα πολλ/στη . Προτίμησε σύστημα με υποστήριξη μπεκ τύπου βενζίνης Hana . Ναι έχω Opel Corsa C 45.000 με υγραέριο σε 2 χρόνια . Σύστημα Europegas με Hana μπεκ . Και ναι έχει ρυθμιστεί να ρίχνει και βενζίνη . Αρχικά να ξοδεύεται σταθερά η βενζίνη και 2ον να δουλεύουν και τα μπεκ βενζίνης του. Σύνολο έχει 330,000. Ρωτησα στην περιοχη μου και βρηκα τα εξης: Europegas 800 Lovato 1000 Prins 1250 To τελευταιο γιατι ειναι τοσο ακριβο?
meletis_m Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 ώρα πριν, IoannisSM είπε Ρωτησα στην περιοχη μου και βρηκα τα εξης: Europegas 800 Lovato 1000 Prins 1250 To τελευταιο γιατι ειναι τοσο ακριβο? Βάλε είτε Lovato με μπεκ υγραερίου Lovato ή Europegas με μπεκ υγραερίου Hana . Μια χαρά σε καλύπτουν για το Opel. Το Prins έχουν και πιο ακριβά μπεκ . Η κάθε εταιρεία κοστολογεί και αλλιώς . Το αμάξι στη βενζίνη δουλεύει σωστά ; Συντήρηση έχεις κάνει τελευταία; Τα Corsa και σκέτα βενζίνη ζητάνε και πολλά/στη . Υπολόγισε ~100€ . Εγώ το είχα αλλάξει πριν τη εγκατάσταση υγραερίου, είχε δυσλειτουργία και στη βενζίνη. 1
IoannisSM Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Βάλε είτε Lovato με μπεκ υγραερίου Lovato ή Europegas με μπεκ υγραερίου Hana . Μια χαρά σε καλύπτουν για το Opel. Το Prins έχουν και πιο ακριβά μπεκ . Η κάθε εταιρεία κοστολογεί και αλλιώς . Το αμάξι στη βενζίνη δουλεύει σωστά ; Συντήρηση έχεις κάνει τελευταία; Τα Corsa και σκέτα βενζίνη ζητάνε και πολλά/στη . Υπολόγισε ~100€ . Εγώ το είχα αλλάξει πριν τη εγκατάσταση υγραερίου, είχε δυσλειτουργία και στη βενζίνη. Έχει γίνει συντήρηση και δουλεύει καλά.
meletis_m Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 ώρα πριν, IoannisSM είπε Έχει γίνει συντήρηση και δουλεύει καλά. Ωραία τότε προχωράς στη εγκατασταση του συστήματος , εφόσον το έχεις αποφασίσει . Να πεις στο εγκαταστατη να ρυθμίσει και βενζίνη να ρίχνει . Το έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα και έχει αναλυθεί και εδώ μέσα .
IoannisSM Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 5 ώρες πριν, meletis_m είπε Ωραία τότε προχωράς στη εγκατασταση του συστήματος , εφόσον το έχεις αποφασίσει . Να πεις στο εγκαταστατη να ρυθμίσει και βενζίνη να ρίχνει . Το έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα και έχει αναλυθεί και εδώ μέσα . Απο τους 3 που ρωτησα μονο ο prins μου ειπε οτι ριχνει μονο αεριο.
meletis11 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Αν θελετε ας αναζητατε πληροφορίες σε προτερες αναρτήσεις (σελιδες).
meletis_m Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Γνωρίζουμε για έκτακτη ανάγκη σε Europegas Basico πως λειτουργεί η εκκίνηση με υγραέριο; Στο Manual αναφέρει μόνο πως ενεργοποιείται η επιλογή μέσα από το Software . Δοκίμασα και με πατημένο το κουμπί εναλλαγής και πριν δώσω μίζα και ανοίξω διακόπτη . Έμεινα από αντλία καυσίμου (αλλαγμένη πριν 2 μήνες ) μαζί με ρυθμιστή πίεσης και έλεγα να αποφύγω οδική. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 17 ώρες πριν, meletis_m είπε Γνωρίζουμε για έκτακτη ανάγκη σε Europegas Basico πως λειτουργεί η εκκίνηση με υγραέριο; Στο Manual αναφέρει μόνο πως ενεργοποιείται η επιλογή μέσα από το Software . Δοκίμασα και με πατημένο το κουμπί εναλλαγής και πριν δώσω μίζα και ανοίξω διακόπτη . Έμεινα από αντλία καυσίμου (αλλαγμένη πριν 2 μήνες ) μαζί με ρυθμιστή πίεσης και έλεγα να αποφύγω οδική. Αυτο ηξερα κι εγω αλλα με τον διακοπτη στην πρωτη σκαλα ...Δεν μου εχει χρειαστει ...ακομα .
meletis_m Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 2 ώρες πριν, meletis11 είπε Πρεπει να αλλαχθει αντλια τωρα; Ναι , το αμάξι είναι σταθμευμένο τώρα . Μπροστά δε παίρνει . Μίζα δίνει . Δούλευε κανονικά και ανέβαζε κανονικά πίεση καυσίμου. Είτε αστοχία υλικού ή δε ξέρω τι . Bosch αντλία καυσίμου είχε μπει . Θα συννενοηθω με το συνεργείο. 53 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο ηξερα κι εγω αλλα με τον διακοπτη στην πρωτη σκαλα ...Δεν μου εχει χρειαστει ...ακομα . Μπορεί και να μην έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα έκτακτης ανάγκης με υγραέριο εκκίνηση . Δε το έχω χρησιμοποιήσει. Τη προηγούμενη φορά πριν 2 μήνες έπαιρνε και έσβηνε . Το ζορισα λίγο , ζεστάθηκε και γύρισε υγραέριο. Πήγε συνεργείο οδικώς . Αναγκάστηκα τώρα θα πάρω τη οδική βοήθεια που υπάρχει. 1
meletis11 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Μπορεί και να μην έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα έκτακτης ανάγκης με υγραέριο εκκίνηση . Δε το έχω χρησιμοποιήσει. Τι εννοείς; Τι κάνει αυτο το συστημα;
IoannisSM Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 21 ώρες πριν, meletis_m είπε Γνωρίζουμε για έκτακτη ανάγκη σε Europegas Basico πως λειτουργεί η εκκίνηση με υγραέριο; Στο Manual αναφέρει μόνο πως ενεργοποιείται η επιλογή μέσα από το Software . Δοκίμασα και με πατημένο το κουμπί εναλλαγής και πριν δώσω μίζα και ανοίξω διακόπτη . Έμεινα από αντλία καυσίμου (αλλαγμένη πριν 2 μήνες ) μαζί με ρυθμιστή πίεσης και έλεγα να αποφύγω οδική. Χτυπα την αντλια απο πανω (κατω απο πισω καθισματα ξερω) μηπως και... Λογικα η αντλια ειναι μεσα στην εγγυηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα