Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 soturin αυτό ισχύει εδώ και χρόνια για το Play.com. και φταίνε οι Ελληνάρες όχι το play.com Με την ευκαιρία να ξαναπώ ότι @@ free delivery έχουν. Συνήθως το πληρώνεις μέσα στην τιμή του προϊόντος. Και πάλι όμως είναι πιο φτηνά από άλλα eshops
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Παράδειγμα προϊόντος με "free delivery" (από playtrade). 100 λίρες = 300€ Την ισοτιμία μου μέσα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Χρειάζεται τσεκάρισμα συνεχώς. Νόμιζα ότι το play.com (ιδίως με το free delivery) είναι το φτηνότερο αλλά πρόσφατα διαψεύστηκα πανηγυρικά: Ήθελα το The West Wing Complete Series Collectors' Set (44 δισκάκια). Στο play.com το βρήκα με 99,99 λίρες, το απέρριψα γιατί μάλλον δεν θα μου έστελναν λόγω ποσού. Στο amazon.co.uk, βρήκα το ίδιο ακριβώς boxset με 48 λίρες (!) + 1,88 λίρες μεταφορικά = 50 λίρες συνολική τιμή! Και έφτασε σε 3 ημέρες! Σημειοτέον ότι την παραγγελία μου την έκανα το Σάββατο το βράδυ, Κυριακή μου στέλνουν mail ότι η παραγγελία μου έφυγε, Τρίτη είχα στα χέρια μου το κουτί!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Πάντοτε χρειάζεται τσεκάρισμα με τις τιμές. Ειδικά αυτές τις μέρες που η λίρα ακολουθεί έντονα καθοδική πορεία. Αγόρασα από play.com 2 βιβλία και βγήκαν οριακά φτηνότερα από ό,τι στο amazon, καθώς φυσικά και το κόστος αποστολής συμπεριλαμβάνεται στην τιμή και η τιμή σε λίρες δεν έχει καμία σχέση με την τιμή σε ευρώ, συν η ισοτιμία που έχει πάρει την κατιούσα. Το play ακολουθεί επικίνδυνη πολιτική: αν συνεχίσει να χαρατσώνει στο ευρώ και δεν ανανεώνει τις τιμές βάσει ισοτιμίας, θα χάσει σε σχέση με το amazon. Πάντως, όντας χρόνια πελάτης του play χρόνια, το όριο των 30 λιρών ανά item το έχω ξεπεράσει επανειλλημένα και μου στέλνουν κανονικά τα πάντα -από τα επιτρεπόμενα είδη, εννοείται, δεν επιχείρησα να αγοράσω ηλεκτρονικά αλλά μάλλον (σίγουρα) θα έτρωγα πόρτα.
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 καλά κατέβαζε εσύ 12GB game και πες μας σε poses μέρες το κατέβασες . και για πες μου poses μπλού-ray ταινίες κατέβασες δυστυχώς η αύξηση τις πληροφορίας δεν πηγαίνει ανάλογος με την αύξηση τον ταχυτήτων Είπα ότι υπάρχει τόπικ ρε πνεύμα αντιλογίας... δεν είπα την άποψη μου. Εγώ ταινίες μόνο στην τιβι βλέπω. Αξίζει να το δείς.. Highlight 3:30 ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΗ!!! Το στέλνω αμέσως σε όλους.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Χρειάζεται τσεκάρισμα συνεχώς. Νόμιζα ότι το play.com (ιδίως με το free delivery) είναι το φτηνότερο αλλά πρόσφατα διαψεύστηκα πανηγυρικά: Ήθελα το The West Wing Complete Series Collectors' Set (44 δισκάκια). Στο play.com το βρήκα με 99,99 λίρες, το απέρριψα γιατί μάλλον δεν θα μου έστελναν λόγω ποσού. Στο amazon.co.uk, βρήκα το ίδιο ακριβώς boxset με 48 λίρες (!) + 1,88 λίρες μεταφορικά = 50 λίρες συνολική τιμή! Και έφτασε σε 3 ημέρες! Σημειοτέον ότι την παραγγελία μου την έκανα το Σάββατο το βράδυ, Κυριακή μου στέλνουν mail ότι η παραγγελία μου έφυγε, Τρίτη είχα στα χέρια μου το κουτί! σε σχέση με αυτό?
doctorkostis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Αξίζει να το δείς.. Highlight 3:30 Απο το "Ολα ειναι δρομος" του Παντελη Βουλγαρη.Πολυ καλη ταινια,ουσιαστικα ειναι 3 ξεχωριστες ιστοριες.Και ο Βεγγος και ο Αρμενης σε πολυ καλες ερμηνειες...Δειτε το,αλλα δεν ειναι ταινια για χαβαλε-παρεα.
klainmaingr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Πρέπει να μου κάνεις πλάκα... ΚΟΡΥΦΑΙΑ ταινία μαζί με τα highlight του Οικονομίδη, "Σπιρτόκουτο" και την "Ψυχή στο στόμα", για παρέα. Τρελό γέλιο καθ'όλη τη διάρκεια.. Greek cult movies are the best.. xD
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Πρέπει να μου κάνεις πλάκα...ΚΟΡΥΦΑΙΑ ταινία μαζί με τα highlight του Οικονομίδη, "Σπιρτόκουτο" και την "Ψυχή στο στόμα", για παρέα. Τρελό γέλιο καθ'όλη τη διάρκεια.. Greek cult movies are the best.. xD -----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 05 : 15 : 25----- Πρέπει να μου κάνεις πλάκα... ΚΟΡΥΦΑΙΑ ταινία μαζί με τα highlight του Οικονομίδη, "Σπιρτόκουτο" και την "Ψυχή στο στόμα", για παρέα. Τρελό γέλιο καθ'όλη τη διάρκεια.. Greek cult movies are the best.. xD -----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 05 : 20 : 14----- Πρέπει να μου κάνεις πλάκα... ΚΟΡΥΦΑΙΑ ταινία μαζί με τα highlight του Οικονομίδη, "Σπιρτόκουτο" και την "Ψυχή στο στόμα", για παρέα. Τρελό γέλιο καθ'όλη τη διάρκεια.. Greek cult movies are the best.. xD 3 hit combo! FINISH HIM!
klainmaingr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μόνο σε μένα γαμ$$!@!ται το insomnia? Όλα πάνε με ρυθμούς χελώνας και γενικά υπάρχει μια τραγική αργοπορία στα πάντα (ΜΟΝΟ στο ινσόμνια)... Όλα τα άλλα πάνε jet :| BABALITY!!
poscaman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 οχι και σε μενα σερνεται... apoikos,για δωσε ενα top -d 0.5 να δουμε τι παιζει...
doctorkostis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δε μπορω να πω οτι γελασα.Καθολου μαλλον.Σαν ταινια μ'αρεσε αρκετα παντως....Whateva,γουστα ειναι αυτα......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 σέρνεται γενικότερα σε όλους...
Vatos_locos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 και σε εμένα το ίδιο κάνει εδώ και καιρό αλλά μόνο από το σπίτι :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.