Jim_sdtv Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Γεια σας παιδιά, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω άμεσα ένα Air Condition για εγκατάσταση σε δυαράκι. Σκέφτομαι να το βάλω στο χολ έτσι ώστε ο αέρας να πηγαίνει και στα δύο δωμάτια. Επειδή δε γνωρίζω πολλά και από το διαδίκτυο δε βρήκα σχετικές πληροφορίες - συμβουλές θα παρακαλούσα κάποιος που ξέρει να με ενημερώσει σχετικά. Θα ήθελα πληροφορίες - συμβουλές - προτάσεις για αγορά (με λίγκ αν γίνεται). Τιμές από 200 μέχρι 600 Ευρώ. Το κόστος εγκατάστασης πόσο είναι; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Κάνε και μία αναζήτηση με λήμμα κλιματισ* να δεις τι έχει γραφτεί στο παρελθόν. Δεν σου λέω ότι κακώς άνοιξες το παρόν topic γιατί κάθε χρονιά βγαίνουν νέα μοντέλα και αλλάζουν και οι τιμές. Απλώς κάνε μια αναζήτηση να πάρεις ιδέες...
Jim_sdtv Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Βρήκα τη σχετική συζήτηση. Επειδή όμως είναι περσινή καλό θα ήταν -αν υπάρχει και το ανάλογο ενδιαφέρον από άλλους - να το συνεχίσουμε εδώ. Τρεις είναι οι παράγοντες που πρέπει να προσέξουμε: 1.Απόδοση σε "κρύο" και σε "ζεστό" (καλή) 2.Κατανάλωση σε ενέργεια (ελάχιστη) - Τύπου inverter 3.Παραγωγή θορύβου (μικρή) Υπάρχει άραγε κάποιο κλιματιστικό που είναι καλό και στους τρεις παράγοντες σε λογική τιμή; Πόσο κοστίζει περίπου η εγκατάσταση;
pp6210 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 φίλε μου είναι μια σοβαρή αγορά, και πα΄ρόλο που δεν είμια ειδκός, θα σε συμβούλευα: 1. να επιλέξεις κάποια επώνυμη συσκευή (Sharp, Panasonic, Mitsubishi κτλ), οι τιμές στις αλυσίδες συνήθως ΔΕΝ περιλαμβάνουν κόστη εγκατάστασης - εγώ πέρσυ πλήρωσα 30Ε για κάθε κομμάτι, 2. να πάρεις προσφορές και απο τυχόν επαγγελματίες του είδους ΚΟΝΤΑ στο σπίτι σου, γιατί συνήθως έχουν μικρή διαφορά τιμής και θα κάνουν "καλύτερη" δουλειά (=λιγότερη ζημιά και τσαπατσουλιά) από τα συνεργεία των μεγάλων αλυσίδων. Ανάλογα με το που θα το τοποθετήσεις στο 2αράκι, μπορεί να αρκεί και ενα 9000 BTU, μπορεί και να συμφέρει ένα 12000 για να καλύψεις όλο το διαμέρισμα. Εννοείται inverter, από θόρυβο όλα τα επώνυμα πάνε καλά, και θα δεις οτι έχουν κατηγορίες κατανάλωσης (νομίζω Α, Β, Γ κτλ).
electroasd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Κοιταξε , νομιζω οτι σε θεμα κλιματισμου , τα Mitsubishi ειναι μονοδρομος.... Παρεχουν ολα αυτα που λες , στοιχιζουν βεβαι κατι παραπανω , αλα δεν θα σου παθουν ποτε τιποτα!!!! Υπαρχουν και αλλες μαρκες αλλα νομιζω οτι η Panasonic ειναι για καμια καμερα και η sharp για καμια τηλεοραση. Δεν το λεω με κακια γι αυτες τις μαρκες , προς Θεου , αλλα αν εχω δει τα εργοστασια σχεδον ολων των μεγαλων εταιριων κλιματισμου (μην με ρωτησεις που , πως κτλ ειναι ολοκληρη ιστορια) , θα καταλαβαινες γιατι πρεπει να περεις Mitsubishi. Αυτη ειναι η γνωμη μου , οπως επισης θελω να πω , να μην παρεις το κλιματιστικο απο αλυσιδα καταστηματων , αλλα απο εξουσιοδοτημενο εμπορο , μιας και αυτοι εχουν καλυτερους τεχνικους.
vision Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 καλά τα mitsu αλλά κι αυτά έρχονται από Μαλαισία/Ταιλάνδη πλέον...οπότε καταλαβαίνεις οτι θες δε θες η ποιότητα έχει πέσει. Ψάξε (αν βρεις) για made in japan.
Jim_sdtv Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Σκέφτομαι για το AIR COND.FUJITSU ASYA-12LCC INVERTER KΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΨΥΞΗΣ-ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΨΥΚΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 11900BTU/h. ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 14300ΒΤU/h. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ INVERTER. Τιμή 799,00 ? - έφυγα λίγο από τον προϋπολογισμό Για mitsu πείτε κάποιο καλό μοντέλο κάτω όμως από 1000Ε (αν γίνεται και από 600Ε θα ήταν καλύτερο). Επίσης θέλω αν έχετε χρόνο και προτάσεις για... made in japan.
nk_surfer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Καλά πλέον το Made in Japan δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα προϊόντα είναι και καλύτερα από τα Made in Taiwan. Παράδειγμα: πήραν οι δικοί μου ένα Toyotomi το οποίο είναι μάλιστα Made in Japan, 18000ΒΤU, και ακριβούτσικο και τελικά είναι πολύ μέτριο σαν μηχάνημα, και αρκετά θορυβώδες. Από την άλλη, ένα Fujitsu 12άρι που μπήκε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού (όχι Japan) και φθηνότερο είναι και με πολύ καλή απόδοση και πολύ ήσυχο. Παντώς και εγώ προτείνω Mitsubishi!
momotis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Aυτη τη στιγμη εχω 3 fujitsu 9000 btu και 2 toyotomi 12000 btu. Τα πρωτα τα εχω 5 χρονια και ουδεποτε ειχα προβλημα λειτουργιας. Τα 2α τα χρησιμοποιω περισσοτερο επειδη ειναι στην κουζινα και στο καθιστικα και τα εχω 8 μηνες χωρις μεχρι τωρα να εχω το παραμικρο προβλημα παλι. Η προταση μου ειναι ως προς αυτες τις μαρκες που εχω εμπειρια. Απεφευγε παντως προσφορες κραχτες 200 ευρω που παιζουν κατα καιρους.
electroasd Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Τα mitsu χωριζονται σε 2 υπο-εταιριες , ας το πουμε. Το κεντρικο εργοστασιο ειναι στην Ιαπωνια και η εκταση του ειναι σαν μια κανονικη πολη(εχει κανονικα δρομους σπιτια κτλ). Οσο αναφορα για το εργοστασιο στην μαλαισιο δεν παιζει κανενα ρολο στην αξιοπιστια... Περνανε τρελους ελεγχους!!! Στο θεμα μας τωρα , εννοειται πως υπαρχουν και αλλες αξιοπιστες μαρκες. Δεν θελω να επεκταθω και να γινω κουραστικος γιατι ο σκοπος μου δεν ειναι να πισω τον φιλο μου να παρει mitsu. Απλα ηθελα να πω τι εχω δει και εχω ζησει και ο καθενας ας κρινει...
xp-user Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 daikin ...ta kalitera poy kikloforane ,alla poli akribotera apo olla ta alla.an se perni ikonomika me klista matia pare daikin
nodas_21greek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Εγώ έχω εδώ και 6 χρόνια ένα Panasonic κι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Έχω και 2 Funai που πλησιάζουν 10ετία και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αθόρυβα και πολύ αποδοτικά. edit: Eνδεικρικά κάποια λινκς http://www.megamarket.gr/funai26h2407v9000btu-p-31383.html http://www.megamarket.gr/funai35h2407v12000btu-p-31385.html http://www.megamarket.gr/funai26i2407g9000btuinverter-p-31393.html http://www.megamarket.gr/funai65h2407v24000btu-p-31391.html
boredmind Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 pantos makria apo toyama mia fora tous xreiastika gia service k exoun trisathlio ews tetrasathlio tha elega
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα