Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίμενε κανα μήνα, βάλε φιξ τιμή και να παρακαλάς να μην σε αξιολογήσει αρνητικά αυτός που προηγούνταν στη δημοπρασία.

• Like 1
  • Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οκ καταλαβα.

να του στειλω κανα εμαιλ αν το κανει που να του ζηταω συγνωμη επειδη δεν ηξερα, η οχι?

Δημοσ.

Περίμενε κανα μήνα, βάλε φιξ τιμή και να παρακαλάς να μην σε αξιολογήσει αρνητικά αυτός που προηγούνταν στη δημοπρασία.

Να σου κανω μια ερώτηση, εφ' οσον η αγγελία ειναι πλεον ανύπαρκτη πως μπορει κάποιος να αφήσει αξιολόγηση?

• Like 1
Δημοσ.

Ο highest bidder σε δημοπρασία που ακυρώθηκε μπορεί να κάνει. Τουλάχιστον εγώ είχα κάνει πριν κανα χρόνο όταν ο πωλητής ακύρωσε την δημοπρασία γιατί δεν έπιανε την τιμή που περίμενε.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν κατεβάσεις την δημοπρασία πριν αυτη κλείσει, ειναι προφανές οτι δεν υπαρχει πλέον στο εβαυ για να αφησει κάποιος αρνητικά σχόλια, σε αυτο που μπορει να αφησει ειναι οταν τελειώσει η δημοπρασία και εσυ (λογω χαμηλής τιμης) δεν δεχτείς το αποτέλεσμα.

Αλλο το ενα και άλλο το άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Έκανα ένα review την υπόθεση και είδα οτι είχε τελειώσει κανονικά η δημοπρασία και δεν δεχόταν την πώλησή του. :-)

Περιττό να πω οτι τον μαύρισα :P

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Έκανα ένα review την υπόθεση και είδα οτι είχε τελειώσει κανονικά η δημοπρασία και δεν δεχόταν την πώλησή του. :-)

Περιττό να πω οτι τον μαύρισα :P

Τώρα μιλάς ορθώς παρ΄οτι καθήμενος :-D

• Like 1
Δημοσ.

οποτε με παιρνει να το ξαναβαλω?

με φιξ τιμη βεβαια. η να το αφησω να το ξεχασουν..για παν ενδεχομενο?

Δημοσ.

οποτε με παιρνει να το ξαναβαλω?

με φιξ τιμη βεβαια. η να το αφησω να το ξεχασουν..για παν ενδεχομενο?

Δεν παίζει να ξεχάσουν κάτι, ετσι και αλλιώς όποιος το αγοράσει θα αφήσει σχόλια. Βάλτο πάλι

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι να παρω ένα tablet pc μέσω ebay . δεν θέλω να δώσω πολλά και σκέφτομαι να το παραγγείλω από Κίνα το μόνο που φοβάμαι είναι το τελωνείο. Βέβαια το ίδιο το βρίσκω και από Αγγλία με κάποιες λίρες παραπάνω μη φανταστείται 2 -3. τι προτίνετε;

Δημοσ.

εχω αγορασει ενα αντικειμενο που δεν εχει ερθει και αυριο ειναι οι 45 μερες διορια που εχω για dispute.

εχω επικοινωνησει με τον αγοραστη εδω και μερες, εχω ζητησει refund λέγοντάς του αν τυχων το λαβω να του το πληρωσω ξανα.

μου λεει οτι δεν θελει να μου κανει refund γιατι πολλοι αγοραστες του το ζητανε και μετα δεν του το πληρωνουν οταν το λαβουν.

παρολα αυτα λεει οτι με καταλαβαινει μιας και αν δεν ερθει ποτε δεν μπορω να διεκδικησω τιποτα μετα τις 45 μερες, και μου πρωτεινει σαν λυση να του κανω dispute στο paypal γραφοντας οτι συμφωνω να περιμενω μερικες μερες αν ερθει χωρις να κανω Escalation, και να εχω και buyer protection ολο αυτο το διαστημα.

εγω δεν εχω προβλημα να περιμενω κιαλλο.

αυτο που με απασχολει ομως ειναι οτι ζητησε να κανω το dispute στο paypal και οχι στο ebay γιατι εκει θα εχει προβλημα με τις πωλησεις του.

αν κανω dispute στο paypal ειμαι λιγοτερο καλυμενος απο οτι στο ebay?

αν τελικα δεν ερθει ποτε μπορει να χασω το refund ετσι? το ποσο ειναι ~12ε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...