Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση πως ειναι θεμα προπονητη αυτο που βλεπουμε. Τους εχει καλομαθει ο Αντσελοτι μου φαινεται, δεν εχουν καθολου διψα για την νικη οι παικτες, νομιζουν οτι θα κερδιζουν μονο με τις φανελες. 

Κανείς δε θέλει αυτό το πρωτάθλημα; Προβλέπω Χ αύριο με την αμπαλοσύνη που μας δέρνει πίσω.

Κορεσμενες ομαδες και παικτες.

Δημοσ.

Κανείς δε θέλει αυτό το πρωτάθλημα; Προβλέπω Χ αύριο με την αμπαλοσύνη που μας δέρνει πίσω.

Πολλά με λίγα αύριο.

Δημοσ.

neymar, bale, suarez, alba, rakitic, bravo και αρκετους αλλους δεν τους λες και κορεσμενους.. 

Δημοσ.

neymar, bale, suarez, alba, rakitic, bravo και αρκετους αλλους δεν τους λες και κορεσμενους.. 

Αρη η συντριπτικη πλειονοτητα των παικτων που εχουν και οι 2 ομαδες εχει κατακτησει τα παντα. Επισης, ειναι και θεμα γενικοτερης νοοτροπιας, οταν παιζεις σε μια ομαδα που καποιοι οσο χαλια και να παιξουν, εχουν σταθερη θεση στην 11αδα, αυτο επηρεαζει και τους υπολοιπους. Θα το δεις και στην συνεχεια, μονο στο ch.l τις βλεπω να φορτσαρουν τις ομαδες.

Δημοσ.

Ο Ροναλντο επαιζε με ματωμενο αστραγαλο η μου φαινεται???

Δεν πρεπει να ρισκαρει να παιζει τραυματιας... Το εκανε στο μουντιαλ και θα μπορουσε να αποβει μοιραιο...

Δημοσ.

<p>Ο Ροναλντο επαιζε με ματωμενο αστραγαλο η μου φαινεται???</p>

<p>Δεν πρεπει να ρισκαρει να παιζει τραυματιας... Το εκανε στο μουντιαλ και θα μπορουσε να αποβει μοιραιο...</p>

Ο ματωμένος αστράγαλος να γίνει μοιραίος? Λίγο δύσκολο... Καμία κλωτσια ή πάτημα από ταπες θα ήταν.

Δημοσ.

Οχι δεν λεω για τον ματωμενο αστραγαλο... Λεω οτι δεν πρεπει να παιζει αν ειναι τραυματιας οπως εκανε στο μουντιαλ. Εκει θα μπορουσε να αποβει μοιραιο... Δεν πρεπει να τον αφηνει να παιζει ο Αντσελοτι αν ειναι τραυματιας. Που σε αυτην την περιπτωση πιστευω οτι κατι παιζει σιγουρα...

• Like 1
Δημοσ.

Ειστε που ειστε χωμα παω και εγω και σας παιζω σκορ 3-0, 4-1, 3-1 και τρωτε 2 γκολ στο πρωτο ημιχρονο απο την σαλκε! Απο την Σαλκε!!!

Δημοσ.

Έπρεπε να περάσει η Σάλκε σήμερα.

(οπαδός της Ρεάλ)

Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει στο clasico αν συνεχίσουν έτσι.

Δημοσ.

Ποιο σαπια αμυνα πεθαινεις... Ο Πεπε μονο τσιγαρακι δεν καπνισε σήμερα...

Σε ενα γκολ (νομίζω στο 4ο της Σάλκε) ο Πέπε παίζει στην αρχή να βαριόταν να τρέξει.

Ο Κασίγιας στο 3-3 δεν πήδηξε, ούτε καν για τα μάτια του κόσμου.

Δημοσ.

μετα τον περσινο τελικο ΤΛ που στο .... και πεντε το στειλατε παραταση και το πηρατε απο την ατλετικο (και ηθελα να το σηκωσει η ατλετικο οχι επειδη ειμαι μπαρτσα αλλα επειδη το αξιζε αυτη η ομαδα), πολυ ηθελα να γινει αντιστοιχο σκηνικο χτες με τη σαλκε! θα ηταν φαση "karma is a bitch!!"χεχεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...