Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Ροναλντο επαιζε με ματωμενο αστραγαλο η μου φαινεται???

Δεν πρεπει να ρισκαρει να παιζει τραυματιας... Το εκανε στο μουντιαλ και θα μπορουσε να αποβει μοιραιο...

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Ο Ροναλντο επαιζε με ματωμενο αστραγαλο η μου φαινεται???</p>

<p>Δεν πρεπει να ρισκαρει να παιζει τραυματιας... Το εκανε στο μουντιαλ και θα μπορουσε να αποβει μοιραιο...</p>

Ο ματωμένος αστράγαλος να γίνει μοιραίος? Λίγο δύσκολο... Καμία κλωτσια ή πάτημα από ταπες θα ήταν.

Δημοσ.

Οχι δεν λεω για τον ματωμενο αστραγαλο... Λεω οτι δεν πρεπει να παιζει αν ειναι τραυματιας οπως εκανε στο μουντιαλ. Εκει θα μπορουσε να αποβει μοιραιο... Δεν πρεπει να τον αφηνει να παιζει ο Αντσελοτι αν ειναι τραυματιας. Που σε αυτην την περιπτωση πιστευω οτι κατι παιζει σιγουρα...

• Like 1
Δημοσ.

Ειστε που ειστε χωμα παω και εγω και σας παιζω σκορ 3-0, 4-1, 3-1 και τρωτε 2 γκολ στο πρωτο ημιχρονο απο την σαλκε! Απο την Σαλκε!!!

Δημοσ.

Έπρεπε να περάσει η Σάλκε σήμερα.

(οπαδός της Ρεάλ)

Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει στο clasico αν συνεχίσουν έτσι.

Δημοσ.

Ποιο σαπια αμυνα πεθαινεις... Ο Πεπε μονο τσιγαρακι δεν καπνισε σήμερα...

Σε ενα γκολ (νομίζω στο 4ο της Σάλκε) ο Πέπε παίζει στην αρχή να βαριόταν να τρέξει.

Ο Κασίγιας στο 3-3 δεν πήδηξε, ούτε καν για τα μάτια του κόσμου.

Δημοσ.

μετα τον περσινο τελικο ΤΛ που στο .... και πεντε το στειλατε παραταση και το πηρατε απο την ατλετικο (και ηθελα να το σηκωσει η ατλετικο οχι επειδη ειμαι μπαρτσα αλλα επειδη το αξιζε αυτη η ομαδα), πολυ ηθελα να γινει αντιστοιχο σκηνικο χτες με τη σαλκε! θα ηταν φαση "karma is a bitch!!"χεχεχε

Δημοσ.

Το καλό για την Ρεάλ είναι ότι στην χειρότερη της φόρμα κληρωθηκε με την πιο εύκολη ομάδα, μαζί μ Βασιλεία, και πέρασε...

Τα ίδια είχε κ η Τσέλσι επί ντι Ματέο που σέρνονταν κ στη συνέχεια το σήκωσαν.

Δημοσ.

Μετα την ήττα απο την Μπαρτσα(συγνώμη που ειμαι τοσο απόλυτος αλλα με την εικόνα της ομάδας το 2015 δεν βλεπω πως μπορουμε να νικισουμε) θα πάρει δρομο και ο Κάρλο απο ότι κατάλαβα. Τα δημοσιεύματα λενε για Ιερο Ζινταν στον παγκο...

Δημοσ.

Κρίμα για την Σάλκε.

Τον Ζιντάν θα ήθελα να τον δω προπονητή οπουδήποτε, μόνο και μόνο για το highlight που θα κάνει όταν θα βγει η μπάλα πλάγιο προς το μέρος του από τα 50 μέτρα και θα την κοντρολάρει με το σκαρπίνι. :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...