optimus_crime Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Χωρίς να γίνω κακός, για τον Bale δεν με πολυνοιάζει. Δεν υποτιμάω την αξία του, αλλά τελευταία είναι πολύ ντεφορμέ. Γιατί πρόσφερε όσα έπρεπε αναλόγως πάντα με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του; Πάντως προσωπικά πιστεύω πως η Ατλέτικο την Τετάρτη πρέπει να μπει στο γήπεδο με στόχο να σκοράρει.. Και όχι να κάτσει πίσω για να πάρει το Χ(ίσως την κάνει και το 0-0 για παράταση..) Ωραίο GoalGoal θα είναι για τους φίλους του στοιχήματος πιστεύω.
alexis333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Βλεπω τελικο Μπαρτσα - Αθλετικο οπως παει ..
Raikkonen86 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Κριμα τώρα που ειχαμε αρχισει να ξαναβρισκουμε τα πατηματα μας να χανουμε τον Modric... Δεν θέλω να ειμαι απαισιοδοξος αλλα αυτή η χρονιά θα βγει χωρις τίτλους κατα την γνώμη μου...
Xero1991 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Διάβασα στο gazzetta ότι μπορεί η Ρεαλ να δώσει Ίσκο(και για Μπάρτσα ακούγεται) ώστε να πάρει Pogba. Γνώμες? To link του άρθρου(λέμε τώρα): http://www.gazzetta.gr/fourfourtwo/article/731172/na-mpei-politirio-ston-isko-i-ohi
linkin Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Διάβασα στο gazzetta ότι μπορεί η Ρεαλ να δώσει Ίσκο(και για Μπάρτσα ακούγεται) ώστε να πάρει Pogba. Γνώμες? To link του άρθρου(λέμε τώρα): http://www.gazzetta.gr/fourfourtwo/article/731172/na-mpei-politirio-ston-isko-i-ohi O Pogba ειναι χαφαρα και τον θελω στην ομαδα ωστοσο δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα να δωθει ο Ισκο. Ειναι σε πολυ καλη ηλικια, με πολλες παραστασεις, μπορει να παιξει σε αρκετες θεσεις απο την μεση και μπροστα, εχει δειξει οτι εχει ορεξη να δουλεψει σκληρα, μαρκαει, κυνηγαει τις φασεις, βαζει το κεφαλι κατω και δεν λεει τιποτα οταν τρωει παγκο..... Εγω δεν τον εδινα. Zidane δεν ειναι αλλα νομιζω πως η ομαδα χρειαζεται παιχτες που βρεξει χιονισει θα δωσουν το 100%, σε αντιθεση με κατι αλλους που καμια φορα ....ψιλοβαριουνται. Οταν ειχε πρωτοερθει δεν τον πολυπιστευα για να ειμαι ειλικρινης αλλα εχει βελτιωθει απιστευτα τωρα τελευταια. + Ειναι και Ισπανος. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2015 από linkin 3
Linus_Lost Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Παντως θα ηταν τελειος αντικαταστατης του Ινιεστα, αμα δεν το θελετε εσεις 1
Linus_Lost Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Κάλχα εσύ; Xaxaxa, οχι απλως ειχα διαβασει οτι ειναι τραυματιας και ενδεχεται να μην αγωνιστει!
flik Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ε άμα δούμε και τις προσπάθειες του Chicharito πάλι δεν με ενοχλεί τόσο του Benzema. Δίνει ενέργεια στην επίθεση που δεν τη δίνει ο Benzema που τον τελευτελευταίο καιρό είναι τόσο αργός σε όλα. Μολις διάβασα ότι ο Μοντριτς μπορεί να απουσιάσει μόνο 3 εβδομάδες. Τι να πω. Απλα άλλη ομάδα η Ρεαλ χωρίς αυτόν. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Με τετοιες απουσιες που θα εχουμε αυριο, θα ελεγα οτι η προκριση ειναι 40-60 για την Ατλετικο... Αν παιζαμε πληρεις θα ελεγα 70-30 για μας... Τεσπα οπως και να εχει πρεπει να μπουν με δυναμη στο παιχνιδι... Πρεπει να σκοραρουμε στο 1ο ημιχρονο παση θυσια. Δυο γκολ θα ηταν αρκετα για πρωτο ημιχρονο ( πολυ ευκολα τα λεω ε??) για να εχουμε πλεονεκτημα. Μετα θα πρεπει να επικεντρωθουμε στην αμυνα γιατι θα λυσαξουν οι της ατλετικο και να χτυπαμε στην αντεπιθεση. Οτι καναμε περυσι και διαλυσαμε την μπαγερν ουσιαστικα...
Linus_Lost Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αμα βαλετε πρωτοι γκολ, νομιζω οτι θα περασετε... 1
gas83 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 λογικα οποιος σκοραρει πρωτος σε αυτο το ζευγαρι θα περασει
flik Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δε ξέρω και αν θα βάλει Illara/Lucas ή Jese αύριο. Αυτός θα είναι ο αδύναμος κρίκος δεν φοβάμαι ούτε Chicharito και φυσικά τον James και τον Isco τους θέλω ούτως ή άλλως βασικούς.Δλδ ο τραυματισμός Bale αν ήταν μόνο αυτός θα έλεγα καλύτερα θα ήταν,πιο καλά λειτουργεί η ομάδα χωρίς αυτόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα