Xero1991 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Imho το "χειρότερο" δεν ήταν το πέναλτι αυτό καθαυτό, αλλά ότι μια παρόμοια φάση(ακούσιο στον Μαρσέλο) δεν σφυρίχτηκε. Και όπως είπαν και οι εκφωνητές "αυστηρή απόφαση αν το έδινε, αλλά γιατί το έδωσε υπέρ της Ρεάλ πριν?". Τέσπα, τουλάχιστον η ομάδα έδειξε κάποιον χαρακτήρα.
kirileman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Και μιλάμε για κομβικό σημείο του αγώνα και για ακόμα πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος.
Pencil Vester Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Imho το "χειρότερο" δεν ήταν το πέναλτι αυτό καθαυτό, αλλά ότι μια παρόμοια φάση(ακούσιο στον Μαρσέλο) δεν σφυρίχτηκε. Και όπως είπαν και οι εκφωνητές "αυστηρή απόφαση αν το έδινε, αλλά γιατί το έδωσε υπέρ της Ρεάλ πριν?" Εν τω μεταξυ, στο ιδιο γηπεδο, 2 μηνες πριν που επαιξε η Μπαρτσελονα: https://youtu.be/nngRX5ihhoQ Δυστυχως η σεζον αρχιζει και θυμιζει επικiνδυνα την 2011/2012, τοτε που απλως ΕΠΡΕΠΕ να το παρει η Ρεαλ...
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ακομα εφιαλτες βλεπεις με την καλμα του Ροναλντο στο Καμπ Νου... Δεν πειραζει καποτε θα σου περασει... edit: Επειδη απο οτι φαινεται εφαγες ban σε main account η απλα εφτιαξες κανουργιο τρολοaccount πες μας τουλαχιστον ποιος εισαι να ξερουμε και εμεις με ποιον μιλαμε... 5 μηνυματα ολα κιολα και ειπες ξαφνικα να αφησεις και ενα σχολιο εδω. Λογικα και εσυ στα στενα της Καταλωνιας μεγαλωσες μαζι με τους υπολοιπους "επαναστατες" του Thread των αθλητικων... 1
Pencil Vester Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μπα, δεν συνηθιζω να τρωω ban απο forum, ξερω να συζηταω κι οταν δεν συμφωνω με καποιον. Εφιαλτες, περαστικα, ποσο σας ποναει, θα σου περασει και τετοια φαινεται να ειναι δικες σου εκφρασεις. Επισης, ουτε καν Μπαρτσελονα δεν ειμαι, παικτες ακολουθω κι οχι ομαδες, επειδη γουσταρω ποδοσφαιρο. Οποτε, παρακολουθω Μπαρτσελονα (και Αργεντινη) επειδη μ αρεσει ο Μεσσι, αν φυγει και παει Παρι π.χ. θα βλεπω Παρι, αν παει Ρεαλ το ιδιο. Αλλα, επειδη παρακολουθω Μεσσι, βλεπω και τι γινεται στο ισπανικο ποδοσφαιρο, την σεζον 2011/2012 λοιπον εφιαλτες μου εδινε η διαιτησια, οχι ο Κριστιανο. Υ.Γ Εσυ που μεγαλωσες? Στα στενα της Σαλαμανκα επαιζες μπαλιτσα?
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Φαινεται απο αυτα που λες ποσο ασχολεισαι η οχι με μπαρτσελονα ... Το blaugrana.gr πρεπει να το εχεις κανει φυλο και φτερο. Ειδικα εκει που ειπες οτι το 11/12 ΕΠΡΕΠΕ ( με κεφαλαια κιολας, μολις το διαβασα εσκασα στα γελια) να το παρει η Ρεαλ... Τεσπα έχω ήδη ρίξει αρκετά το επίπεδο μου απαντώντας σου, εχουμε και πολλα trolls εδω δεν εισαι ο πρωτος. Καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι.
Cygnus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Raikkonen δωροδοκήθηκε ο ref με στυλό και φανέλα Real αφού ρε. 1
kirileman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Περιμένω να δω με ποιον απίθανο τρόπο θα γίνει και απόψε η επική ανατροπή. ...LOL για το 2-3. 1
Xero1991 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ναι. Αλλά γενικά, όποιος είδε το ματς, μπορεί να πει, ότι η διαιτησία δεν ήθελε να κερδίσει η Ρεαλ με το ζόρι. Και, όχι, δεν λέω ότι αδικήθηκε. Απλά μην στέκεστε μόνο στο πέναλτι. Για όσους είδαν ΌΛΟ το ματς.
PostHelper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Έδωσε πάλι μουφα πέναλτι... Το Ισπανικο δυστυχως με αυτα που κανει η Ρεαλ Μ. στο θεμα διαιτησιας, πλησιαζει αρκετα το Ελληνικο και αυτα που κανει ο Ολυμπιακος εδω και παρα πολλα χρονια. Δυστυχως εγινε κωμικο πρωταθλημα για αυτον και μόνο τον λογο. Ο Ροναλντο πιθανοτατα πρεπει να βαπτιστει πεναλντο οπως κοροιδευτικα τον λενε, αλλά ετσι οπως το πανε το πραγμα μαλλον πρεπει να γινει πραγματικοτητα τελικα. Προσωπικα γλιτωσα απο την μια και εχω πολυ καιρο να το παρακολουθησω για αυτον ακριβως τον λογο αλλά απο την αλλη παντα η πικρα θα υπαρχει για το οτι χανω ενα τοσο θεαματικο πρωταθλημα.
johnyboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 και πιο γελοίοι είναι οι σχολιαστές του ΟΤΕ που για 2ο ματς βλέπουν κανονικό πέναλτι και μάλιστα καθαρό. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εμένα το πεναλτυ μου φάνηκε κανονικό. Απο το ρεπλει που είδα τουλάχιστον δεν είδα κάτι το αμφισβήτησιμο. Από διαφορετική κάμερα μπορεί να φαίνεται αλλιώς μένει να το δούμε. Τώρα βέβαια κάποιοι εδώ μέσα είναι τόσο σχετικοί μπορούν να αμφισβήτησουν και 30 μετρα άουτ. Νταξει τα παιδιά με όσα ξέρουν παλεύουν, δεν τους κακολογω. Το Ισπανικο δυστυχως με αυτα που κανει η Ρεαλ Μ. στο θεμα διαιτησιας, πλησιαζει αρκετα το Ελληνικο και αυτα που κανει ο Ολυμπιακος εδω και παρα πολλα χρονια. Δυστυχως εγινε κωμικο πρωταθλημα για αυτον και μόνο τον λογο. Ο Ροναλντο πιθανοτατα πρεπει να βαπτιστει πεναλντο οπως κοροιδευτικα τον λενε, αλλά ετσι οπως το πανε το πραγμα μαλλον πρεπει να γινει πραγματικοτητα τελικα. Προσωπικα γλιτωσα απο την μια και εχω πολυ καιρο να το παρακολουθησω για αυτον ακριβως τον λογο αλλά απο την αλλη παντα η πικρα θα υπαρχει για το οτι χανω ενα τοσο θεαματικο πρωταθλημα. Επέστρεψε!!!!!!!
_linuslost_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ραϊκόνεν έδειξε στο τέλος το Ρίπλεϊ από την πλευρά του επόπτη... Δεν είναι πέναλτι ούτε μία στο εκατομμύριο
Raikkonen86 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Θα ψάξω να βρω αυτό που λες. Αυτό που είδα εγώ η αλήθεια είναι οτι δεν είναι και το καλύτερο για να βγάλεις ακρη, οποτε θα το ξαναδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα