gas83 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, linkin είπε Περι του "για το σουαρεζ δεν εχω να σχολιασω κατι μπες απλα στο νημα της ομαδας μου" Μπηκα μετα το 6-1 επι της Παρι και σας ειδα να πανηγυριζετε. Οποτε ας αφησετε (οχι προσωπικα εσυ αλλα οι περισσοτεροι ομοιδεατες σου) τα παραμυθια οτι θελετε καθαρο ποδοσφαιρο, χαλιφης στην θεση του χαλιφη θελετε να γινετε και απλα το 3/4 σας χαλασε τα σχεδια. δεν εχω προβλημα να εχεις διαφορετικη αποψη απο τη δικη μου ,σαβαστη η καθε αποψη αλλα μη χρησιμοποιεις ενα συγκεκριμενο ματς για να αποδειξεις κατι.νομιζω δεν ειναι λογικο σχεδον σε ολα τα ματς τον κραζουμε οταν κανει τετοια τα περι χαλιφη δεν εχω να απαντησω κατι εκτος του οτι πρεπει να εχουμε τους τριπλασιους τιτλους τα τελευταια χρονια οποτε...
Cygnus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Το ματς με τη Villareal δεν ήταν για να χάσουμε. Αντιθέτως έπρεπε να είχαμε βάλει παραπάνω από ένα γκολ. Αλλά σε τέτοια σεζόν που κάνουμε όλα πάνε στραβά. Οι αλλαγές του ΖΖ δε βοήθησαν, πχ Isco, Bale έπρεπε να μείνουν μέσα στο ματς και να βγει κάποιος περισσότερο αρνητικός. Απο μεταγραφές, τέλος, δεν ακούγεται τίποτα.
linkin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/14/2018 στις 11:02 ΠΜ, kirileman είπε Πρέπει να έλειπες από τον πλανήτη, γιατί με βάση τα μαθηματικά των τίτλων, ήδη από το 2009 είμαστε ο χαλίφης. https://www.amazon.com/Basic-Math-Pre-Algebra-Dummies-Science/dp/1119293634 Στις 1/14/2018 στις 1:55 ΜΜ, gas83 είπε δεν εχω προβλημα να εχεις διαφορετικη αποψη απο τη δικη μου ,σαβαστη η καθε αποψη αλλα μη χρησιμοποιεις ενα συγκεκριμενο ματς για να αποδειξεις κατι.νομιζω δεν ειναι λογικο σχεδον σε ολα τα ματς τον κραζουμε οταν κανει τετοια τα περι χαλιφη δεν εχω να απαντησω κατι εκτος του οτι πρεπει να εχουμε τους τριπλασιους τιτλους τα τελευταια χρονια οποτε... Μα δεν νομιζεις οτι σε αυτο ακριβως το ματς φαινεται ο χαρακτηρας του καθενος αγαπητε? Οταν πεφτει ο Σουαρεζ ενω προηγειστε 2-0 με την Λεγκανες ναι τον κραζετε αλλα οταν ειναι κρισιμα τα πραγματα και κρινεται προκριση, δε βαριεσαι, επος.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Καλα δεν νμζ οτι το ματς Της Barcelona με την PSG μπορει να συζητηθει...Οπως και αν ηρθε οποιος και αν επαιζε ειναι απο τα ματς που το βλεπεις και το αφηνεις καπου στην ακρη του μυαλου σου για παντα...Μιλαμε για την μεγαλυτερη ανατροπη στην συγχρονη ιστορια του CL (αν οχι απο παντα) και μαλιστα σε νοκ-αουτ φαση μετα τους ομιλους.Οποτε δεν νμζ οτι μπορουμε να το παιρνουμε σαν παραδειγμα...Οταν εισαι αναξιος να κρατησεις το 4-0 και παιζεις σαν την παιδικη χαρα της γειτονιας μου λες και εχασες 4-0 στο προηγουμενο ματς και φοβασαι μην ξευτιλιστεις.Ολα θα ειναι εναντιον σου και ολος ο κοσμος θα ειναι υπερ της αλλης ομαδας.(ο φιλαθλος κοσμος εννοω οχι οπαδοι μιας ομαδος με παροπιδες) 2
gas83 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, linkin είπε Μα δεν νομιζεις οτι σε αυτο ακριβως το ματς φαινεται ο χαρακτηρας του καθενος αγαπητε? Οταν πεφτει ο Σουαρεζ ενω προηγειστε 2-0 με την Λεγκανες ναι τον κραζετε αλλα οταν ειναι κρισιμα τα πραγματα και κρινεται προκριση, δε βαριεσαι, επος. απαντησε ο αποπανω φιλος νομιζω και συ να ησουν αυτο το ματς θα το πανηγυριζες.
Cygnus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μας δείχνει κανένα κανάλι σήμερα (ΕΡΤ/OTE/Nova);
kargo130 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΕΡΤ2 10 και μιση... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από kargo130
Cygnus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ! Άντε να δούμε..Χωρίς BBC, Marcelo σήμερα.
margaritagr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Φτουυυυυ τι χάθηκε Και πάρε το γκολ μετά....
Cygnus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μας κολακεύει πολύ το 3-1 με βάση την εικόνα του αγώνα και της ομάδας μας. Φυσικά δεν τέλειωσε τίποτα και ο επαναληπτικός στο Παρίσι θα είναι πολύ πολύ δύσκολος. Οι αλλαγές του ΖΖ ήταν πολύ σωστές χθες αλλά δεν τον βοήθησε καθόλου η απουσία του Carvajal και η παρουσία του Nacho ως δεξιού μπακ.
margaritagr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Τον βοηθησε η αλλαγη του Εμερι Η Παρι στο β εδειξε "δειλη" , αλλα ναι στο Παρισι πιστευω θα ναι πιο δυσκολα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα