Sugizo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ηταν 3 και ελεγαν συνεχεια ειμαστε αρειανοι, ενωμενοι δυνατοι. πως λεγετε; νομιζω λεγετε "Κλεανθης Βικελιδης"
gavros10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 νομιζω λεγετε "Κλεανθης Βικελιδης" οχι ρε αληθεια λεω. ετσι ελεγαν. ηταν ο κοκκινος ο μπλε και ο πρασινος νομιζω
Geerryy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Η λέξη "αστροπίστολο" σας λέει κάτι. Ήταν κάτι παιδιά που είχαν αυτά τα όπλα και έβγαζαν κάτι σαν μωβ/μπλε λέιζερ. Κυνηγούσαν κάτι σα ζόμπι και σε κάποιο επεισόδιο οι οικογένειες των παιδιών γίνονταν ζόμπι. :? αχ αυτό ψάχνω απελπισμένα κ εγώ!
bnvdarklord Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Mαλλον αυτό ψαχνετε: http://www.youtube.com/watch?v=t1p9v96KWZY
theo93 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 θυμαστε ενα cartoon που εβαζε το αλτερ παλια με κατι εξωγηινους... αν δεν κανω λαθος ηταν 3 και ελεγαν συνεχεια ειμαστε αρειανοι, ενωμενοι δυνατοι. πως λεγετε; πιστευω πως ειναι αυτο εγω θελω να ρωτησω αν θυματε κανενας ενα παιδικο που ηταν στον αντεννα , με ανθρωπους σε στυλ παουερ ρειντζερ μονο που ηταν πιο μικροι σε ηλικια και νομιζω πως ειχαν κατι μηχανες και κλασικα κυνηγουασαν το κακο.
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 εγω θελω να ρωτησω αν θυματε κανενας ενα παιδικο που ηταν στον αντεννα , με ανθρωπους σε στυλ παουερ ρειντζερ μονο που ηταν πιο μικροι σε ηλικια και νομιζω πως ειχαν κατι μηχανες και κλασικα κυνηγουασαν το κακο. Σάν σκαθάρια εννοείς φίλε ; Εγώ πάντως κάτι τέτοιο ψάχνω το έδειχνε στον ΑΝΤ1 το 90-20~ και ήταν κάτι τύποι-παιδιά που φόραγαν κάτι στολές σαν σκαθάρια αν θυμάμαι καλά, παραγωγή όπως των Power Rangers με Real Life ηθοποιούς. Και παρεπιμπτόντως και γαμώ τα thread 1
theo93 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 νομιζω πως ναι σε αυτο ηταν και ενα "πλανο" (δεν ξερω πως αλλιος να το χαρακτηρισω) με μια πρασινη μασκα σε ενα τζακι που ηταν κακια 1
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 νομιζω πως ναι σε αυτο ηταν και ενα "πλανο" (δεν ξερω πως αλλιος να το χαρακτηρισω) με μια πρασινη μασκα σε ενα τζακι που ηταν κακια +1 ΝΑΙ
theo93 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 +1 ΝΑΙ εννοεις πως εκει ηταν η μασκα???? :confused:
Jimie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 εννοεις πως εκει ηταν η μασκα???? :confused: Κάτι τέτοιο θυμήθηκα εγώ μόλις διάβασα το δικό σου
theo93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 αυτη η μασκα ηταν ο λογος που δεν περνουσα απο ενα στενακι μικρος τα βραδυα νιωθω συγκινημενος ... :P πρεπει να το βρουμε...
Jimie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ρε γαμώτο Προσπαθώ σήμερα με διάφορες αναζητήσεις στο Γοογλε...
paoqqq12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Καλησπερα κ απο μενα παιδιαα.. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει γτ δεν το βρισκω με τπτ!! Ειναι cartoon των 80's κατα 80%.. Το μονο π θυμαμαι ειναι πως 3 φιλοι - ενας χοντρος με μια ελια κοντα στο ματι, ενας λεπτος με γυαλια κ ενας αλλος π ξερει καρατε κ δινει κλωτσιες - ταξιδευουν με ενα spaceship για να σωσουν μια πριγκιπισσα π την εχει απαγαγει ενας γιγαντας με ενα σκουλαρικι στη μυτη. Σιγουρα το εδειχνε παλια η TV αλλα δεν θυμαμαι σε πιο καναλι.. Κατι αλλο δεν μ ερχεται για να σας διαφωτισω περισσοτεροο.. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα τ ειμαι ευγνωμων.. Ευχαριστω εκ των προτερων παιδιαα!!!
astymagos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ποιο καρτουν σας θυμίζει;ενα με ενα παιδακι επιστημονα ή κατασκοπο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα