Metroid Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά , έχω το εξής πρόβλημα. Κατέβασα με το Opera ένα Torrent του Enemy Territory Quake Wars Public Demo. Αφού έβαλα το Torrent στο uTorrent μου , πήγα στο Transfers του Opera , και πάτησα να πετάξω το Torrent (καθώς το κατέβαζα από το uTorrent πια). Το πρόβλημα είναι , ότι όταν πέταξα το Torrent από το Opera , πετάχτηκε μόνο το Torrent , και όχι το αρχείο :| Τώρα , αφού κατέβασα το Demo κανονικά , το αρχείο από το Opera έχει μείνει εκεί. Πατάω να το πετάξω στον κάδο ανακύκλωσης και μου πετάει Error ότι χρησιμοποιήται από άλλο χρήστη ή πρόγραμμα. Δοκίμασα από Safe Mode , τίποτα. Δοκίμασα με κλειστές όσες διεργασίες γινόταν , τίποτα. Δοκίμασα αφού πέταξα το Opera , τίποτα. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά Υ.Γ. Ασχολούμαι πολύ με Torrents και αυτό το πρόβλημα δε το έχω ξανασυναντήσει , ενώ όλα τα υπόλοιπα με τον ίδιο τρόπο τα έκανα τόσο καιρό.
Metroid Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε συ , έβαλα το Unlocker , και όταν πατάω δεξί κλικ σε έναν φάκελο ή αρχείο , δε μου έχει την επιλογή Unlocker :S Έκανα Reset , αλλά πάλι τα ίδια
Metroid Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Πέταξα το Unlocker , το ξαναέβαλα και λειτουργεί. Όταν πάτησα το Unlocker στο αρχείο που θέλω , έβγαλε 3 κλειδωμένες διαδρομές. Πάτησα Unlock All και ΟΚ. Πήγα να το πετάξω ... τα ίδια πάλι. Πατάω πάλι Unlocker , και έβγαλε 1 κλειδωμένη διαδρομή. Πάτησα Unlock All πάλι. Πατάω να το πετάξω ... πάλι τα ίδια Τί γίνεται ρε γμτ ...
dimitris2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 εχει καμια επιλογη για διαγραφη στην επομενη εκκινηση του υπολογιστη?
Metroid Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Το πρόβλημα λύθηκε Είχε μια επιλογή , για να το διαγράψει από μόνο του , και δούλεψε
accipio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Kάνε εκκίνηση με ένα LiveCD τύπου Ubuntu ή παρόμοιο και δοκίμασε από εκεί. EDIT Άκυρο, μια και το έλυσες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.