Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα αν κατσεις να σκεφτεις τι δεν ειναι λογικο θα βρεις πολλα, οπως οτι δεν εχει ξεσπασει επιδημια στη φυλακη, ή οτι ο αλλος βγηκε απο τους υπονομους που ουτε και γω ξερω ποσο καιρο ηταν τρωγοντας ποντικια(μαλλον ωμα) και ηταν σα να βγηκε απο spa, αλλα δε θα μπω καν σε αυτη τη συζητηση απολαμβανω απλα τη σειρα

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tο θεμα ειναι οτι επιμενεις να μας περιγραφεις το αυτονοητο. Ολα αυτα ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα βλεπουμε. Δεν ειπε κανεις κατι αντιθετο. ΑΠλα ειπα τι με χαλαει

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι το PB μας έκανε πολύ απαιτητικούς (λόγο τέλειας-omg-οne of a kind πρώτης σαιζόν και μιας πααααρα πολύ καλής δεύτερης..)..έτσι ο παραμικρό μας χαλάει πολύ σε αυτή την τρίτη σαιζόν..δεν λέω το δεύτερο επεισόδιο ήταν κατά πολύ κάτω του μετρίου...η σκηνή που ο MacGyver Scofield ανατινάζει τους σωλήνες του νερού με τον κουβά cocteil..δηλαδή πως ήξερε ο Mike τα υδραυλικά της φυλακής μέσα σε μια βδομάδα και ο Λετσέρο παρακαλούσε να του στείλουν νερό απ' έξω??και μέσα στην φυλακή δεν είχαν νερό και ο πιτσιρικάς βρήκε έναν κουβά ουίσκι έλεος...το τρίτο επεισόδιο ήταν πολύ καλό..φαίνεται να βρίσκουν τον ρυθμό τους..ας ελπίσουμε σε καλύτερα από εδώ και πέρα..Αλλιώς ας ελπίσουμε σε μια δεύτερη σαιζόν Dexter ανάλογη της πρώτης..:mrgreen:

/pray mode on

Δημοσ.
Tο θεμα ειναι οτι επιμενεις να μας περιγραφεις το αυτονοητο. Ολα αυτα ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα βλεπουμε. Δεν ειπε κανεις κατι αντιθετο. ΑΠλα ειπα τι με χαλαει

Τότε να σταθείς μόνο στην πρώτη πρόταση. Και θα σε παρακαλούσα να μην μου απευθύνεις τον λόγο. Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι μέχρι να το δούμε μέσα στη σειρά ή να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τα πράγματα δείχνουν σκούρα βέβαια αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Δημοσ.

δεν ξερω αν θα γινειι ετσι αλλα μου φαινεται αδυνατο να εχει κανει η ηθοποιος συνεντευξη και να εχει πει τετοιο on the record καθως δε νομιζω να μην υπογραφουν συμβολαια για μη αποκαλυψη του σεναριου

Δημοσ.

Η Σαρα δεν εχει πεθανει, μην λετε οτι θελετε. Το οτι δεν παιζει πια στην σειρα δεν σημαίνει κατι για μενα. Προφανως ΘΑ πεθανει καποια στιγμη στο αμεσο μελλον, αλλα τωρα δεν μπορεις να βγαλεις αβιαστα αυτο το συμπερασμα potis1980.

Δημοσ.
Φαντάσου τι έχει να γίνει αν πιάσει ο Λατσάρο (ή όπως τον λένε) τον Μάικλ να σκάβει τρύπες και να ξεβιδώνει βίδες. Ώπα ώπα τα μπουζούκια...

XAXAXAXA καλοοοοό....

Δημοσ.
Τότε να σταθείς μόνο στην πρώτη πρόταση. Και θα σε παρακαλούσα να μην μου απευθύνεις τον λόγο. Ευχαριστώ.
Aν δεν θες να σχολιαζονται τα γραφομενα σου σταματα να γραφεις. Παρακαλω
Δημοσ.

Οσο και να θελετε να παρηγοριεστε με σεναρια επιστημονικης φαντασιας τα πραγματα ειναι απλα

αλλαγη ηθοποιων σε ρολο γινεται ΜΟΝΟ στις σαπουνοπερες που κρατανε χρονια. Απο την στιγμη που Sara Callies πλεον δεν εχει συμβολαιο τοτε ο χαρακτηρας της ή θα πεθανει ή θα εξαφανιστει για μελλοντικη χρηση. Παντως φετος Sarah οχι. Και να πω την αληθεια μακαρι να πεθανει γιατι αν την δειξουν στην 5η σεζον ξερω γω, σημαινει οτι θα υπαρχει 5η σεζον που για μενα ειναι μαλακια

• Moderators
Δημοσ.

Ακόμα και χωρίς

συμβόλαιο, αν όντως ισχύει ότι δεν έχει συμβόλαιο δηλαδή καθώς ακόμα καμιά επίσημη ανακοίνωση από κανένα involved party δεν υπάρχει, νομίζω ότι οι guest star εμφανίσεις δεν αποκλείονται (έστω και για να πυροβοληθεί εξ'επαφής βρε αδερφε).

Το να πετάξουν ένα "πάει πέθανε", όπως έχει ειπωθεί σε άλλο thread (24 νομίζω), είναι πολύ αναξιόπιστο, μια και για να πεθάνει οριστικά και αμετάκλητα κεντρικός χαρακτήρας πρέπει να γίνει ολόκληρη σκηνή που θα είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει γυρισμός απο εκεί (εξαιρούνται τα zombie films)

Δημοσ.
Οσο και να θελετε να παρηγοριεστε με σεναρια επιστημονικης φαντασιας τα πραγματα ειναι απλα

αλλαγη ηθοποιων σε ρολο γινεται ΜΟΝΟ στις σαπουνοπερες που κρατανε χρονια. Απο την στιγμη που Sara Callies πλεον δεν εχει συμβολαιο τοτε ο χαρακτηρας της ή θα πεθανει ή θα εξαφανιστει για μελλοντικη χρηση. Παντως φετος Sarah οχι. Και να πω την αληθεια μακαρι να πεθανει γιατι αν την δειξουν στην 5η σεζον ξερω γω, σημαινει οτι θα υπαρχει 5η σεζον που για μενα ειναι μαλακια

απλά να υπενθυμίσω οτι στο πρώτο πρώτο επεισόδιο του PB τη Μαρικρούζ την υποδύεται άλλη ηθοποιός απο αυτή που την παίζει μέχρι σήμερα :-D

καλά δε μιλάμε για σούπερ πρωταγωνιστή βέβαια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...