Προς το περιεχόμενο

Απομόνωση ήχου από dvd


spiros315

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους.Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά πως γίνεται να απομονώσουμε μόνο τον ήχο από το dvd προκειμένου να μετατρέψουμε τα κομμάτια που έχει σε mp3?Υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω πως υπαρχουν τουλαχιστον δυο τροποι για να το κανεις.

Ο ενας ειναι να βαλεις το dvd να παιξει,και με καποιο προγραμμα τυπου wavelab/audacity/cooledit να ηχογραφησεις ο,τι ακουγεται.

Ο αλλος -πιο αμεσος- τροπος ειναι να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα που να φορτωνει το dvd,και μεσα απ'άυτο να σωσεις κατευθειαν μονο τον ηχο.Με το Adobe Premiere Elements,ή το cladDVD,ή αλλα,μπορεις να το κανεις αυτο.

 

Και στις δυο περιπτωσεις ομως θα εχεις ενα αρχειο ηχου και οχι χωρισμενα τα κομματια,αν αναφερεσαι σε συναυλια,ας πουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το DVD Decrypter κάνεις demux το audio stream σε ένα AC3 αρχείο. Με το delaycut κόβεις τα σημεία που θες σε ξεχωριστά αρχεία. Μέχρι εδώ, η διαδικασία είναι εντελώς μη απωλεστική, αφού δεν έχεις πουθενά decoding/reencoding. Από εκεί και πέρα, μένει να τα μετατρέψεις σε όποιο format θέλεις. Ένα καλό εργαλείο γι' αυτήν τη δουλειά είναι το BeSweetGUI, ή για πιο εύκολο interface, το BeLight

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...