Sellers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πολύ καλό. Του χρειαζόταν μια αλλαγή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ros_Original Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πολύ ωραία δουλειά παιδιά!!! Μπράβο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dealer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μεγειές κ απο μένα! θα πάρει λίγο χρόνο να το συνηθίσουμε,αλλά κατά την γνώμη μου ειναι καλύτερο απο το προηγούμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Γαμεί το site. Μπράβο Κώστα. Επιπλέον το ρουφιανόκουμπο (notify) είναι θεικό... Και εγώ το πρόσεξα το ρουφιανόκουμπο. Πολύ καλό. Γενικά πολύ όμορφο, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, δεν το έχω κοιτάξει περισσότερο. Congrats, τελικά καλά κάνετε και τους μαστιγώνετε, δουλεύουν καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 para polu kalh douleia sunxaritiria....psaxnomoun stin arxi an mpika sot swsto site....alla xarika para polu pou egeine auth h allagh.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Και τα δικά μου συγχαρητήρια το μωρό δεν μου άρεσε κατά τα άλλα μεγειά μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Και εγώ το πρόσεξα το ρουφιανόκουμπο. Πολύ καλό. όντος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag_del Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μεγαλη αλλαγη προς το πολυ καλυτερο. Συγχαρητήρια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι τα εικονίδια και τα γραφικά του νέου forum έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την Insomnia από το Photishop. Δεν υπάρχουν δηλαδή σε κάποιο skin του VBulletin αλλά είναι ειδική παραγγελία. Έτσι, η Insomnia θα ξεχωρίζει και οπτικά από τα υπόλοιπα VBulletin fora. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalaeimaigr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μπραβο παιδια, αν και στην αρχη με ξενισε τελικα οσο παει για ωραιο μου φαινεται.Πολλη καλη δουλεια.Μεγεια μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα, ήταν ωραία έκπληξη. Μου αρέσει το καινούργιο insomnia είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Με το που άνοιξα τη σελίδα έμεινα... Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο Ο λαός απαιτεί να φύγει το "Senior member"!!! Θέλουμε custom ranking! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
God Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πολυ ωραια δουλεια παιδια, χρειαζοταν ενα refresh στο site και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonnys23 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 καλύτερο πάντως απο το άλλο που ήταν απο το 2001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πολύ καλή δουλειά.. Το template "φωνάζει" insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.