Προς το περιεχόμενο

Χωρίς ρούχα!

greeneye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχ; Δεν ξέρω τι εννοεί ο μπλις,...

Εννοω οτι υπαρχει ενα video που δειχνει ενα διαταραγμενο ατομο, να εξευτελιζεται στη μεση του δρομου, και αντι να προκαλει θλιψη, προκαλει τον γελωτα σε καποιους.

Αν εδειχνε ακομα πιο καθαρα τη φατσα του ή αν τον παταγε και κανενα αυτοκινητο θα ηταν ακομα πιο αστειο ισως....

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ, ας πάρουμε τα πράματα με την σειρά. Δεν πιστεύω ότι το άτομο αυτό είναι διαταραγμένο. Εκεί κοντά δεν έχει κανένα κέντρο για τέτοια άτομα. Το πιο κοντινό απέχει από εκεί κανά χιλιόμετρο και παραπάνω. Μπορεί να τον πέταξε η γκόμενα από το σπίτι...

Και ναι μου φαίνεται αστείο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα έπρεπε να σκεφτώ κάτι άλλο...

Δημοσ.
Οκ, ας πάρουμε τα πράματα με την σειρά. Δεν πιστεύω ότι το άτομο αυτό είναι διαταραγμένο. Εκεί κοντά δεν έχει κανένα κέντρο για τέτοια άτομα. Το πιο κοντινό απέχει από εκεί κανά χιλιόμετρο και παραπάνω. Μπορεί να τον πέταξε η γκόμενα από το σπίτι...

Και ναι μου φαίνεται αστείο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα έπρεπε να σκεφτώ κάτι άλλο...

κόσμος και κοσμάκης...

Δημοσ.

αν δεν είχαμε ρούχα;

-δεν Θα υπήρχαν σερβιετακια

-το κολύμπι στην θάλασσα θα ήταν πιο διασκεδαστικό, αλλα φανταστιτε να καιγόταν ο ... απο τον ήλιο, τι θα κάναμε?

-αν υπήρχαν ρούχα Θα είχα καινούριο αυτοκίνητο και pc αφού δεν θα χρειαζόταν να ξοδεύω χρήματα για ρούχα!

-φανταστιτε σκηνικό, να είσαι με την κοπέλα σου και να περνάει δίπλα σου μια θέα και να σου σηκωνότανε...θα το έβλεπε η δικια σου...και θα άρχιζε την γκρίνια....

Δημοσ.

νομίζω οτι θα έπρεπε να κοιτάμε το φανερά πρακτικότερο ενδεχόμενο να μην φοράμε ρούχα, αλλά να κυκλοφορούμε με μια μαλακιά απορροφητική αλλά ελαφριά μακριά πετσέτα. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Δημοσ.

φανταζεστε το προβλημα με τις περιοδους στα σχολεια κτλ αιματα ιστοριες....αρρωστιες οπως ηπαττιτιδες!

τι να πρωτοσκεφτει κανεις!

Δημοσ.
να κυκλοφορούμε με μια μαλακιά απορροφητική αλλά ελαφριά μακριά πετσέτα. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Θα λύναμε και το πρόβλημα του ωτοστόπ.

Douglas Adams

Δημοσ.

1. Όταν κάποια σε ρώταγε αν είναι ωραία ή όχι δεν θα μπορούσες να πεις ψέμματα!

2. Η συστροφή όρχεων θα εξελισσόταν σε επιδημία!

3. Μαζικές αυτοκτονίες χοντρών/άσχημων.

4. ΜΟΝΟ γυναίκες καθηγητές στα Γυμνάσια/Λύκεια/Πανεπιστήμια. Δεν νομίζω άντρας να μπορούσε να αντέξει τόση ώρα μπροστά σε γδυτά πιπίνια...

Δημοσ.
1. Όταν κάποια σε ρώταγε αν είναι ωραία ή όχι δεν θα μπορούσες να πεις ψέμματα!

2. Η συστροφή όρχεων θα εξελισσόταν σε επιδημία!

3. Μαζικές αυτοκτονίες χοντρών/άσχημων.

4. ΜΟΝΟ γυναίκες καθηγητές στα Γυμνάσια/Λύκεια/Πανεπιστήμια. Δεν νομίζω άντρας να μπορούσε να αντέξει τόση ώρα μπροστά σε γδυτά πιπίνια...

Για φαντάσου

Αυταρχικές σαραντάρες ….

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...