CarbonFibre Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Η 6η σεζόν είχε τη μεγαλύτερη θεαματικότητα πάντως.
king2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Κορυφαια τα 2 πρωτα επεισοδια του εβδομου κυκλου.Πολλες στιγμες γελιου.Απο την αλλη μερια το himym που ο πατος δεν εχει τελειωμο και εδω και 4 σεζον ειναι ενα εκτρωμα.Το big bang theory εχει κρατησει το γελιο που ειχαν οι πρωτες σεζον μεχρι τωρα.Στυλ friends. 2
deesnider Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τα είδα κι εγώ σήμερα. Όντως γέλασα πολύ σε αρκετά σημεία.
stavros88 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει καποιος να μου θυμισει τι εγινε στο τελος της 6ης σαιζον?
Mr.Etherium Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μίλησε ο ραζ χωρίς αλκοόλ και έφυγε ο λέοναρντ σε ταξίδι. Πολύ φρεσκαρισμένη η σειρά. Φαίνεται πολλά υποσχόμενη η καινούρια κ μαρέσει!
gavros10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ειδα εχθες τα πρωτα 2 επεισοδια της 7ης σεζον και μετα απο λιγο 2 επεισοδια απο την 1η σεζον στο star. Η διαφορα του σελντον τοτε με τον τωρα ειναι υπερδιαγαλιαξιακη.
Mr.Etherium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον ο σκηνοθέτης δείχνει το πως θα ήταν ο σελντον σε ένα εναλλακτικό σύμπαν. Μπορεί να το έχει κάνει και multiverse και δεν νιώσαμε ακόμα! :Ρ
gavros10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον ο σκηνοθέτης δείχνει το πως θα ήταν ο σελντον σε ένα εναλλακτικό σύμπαν. Μπορεί να το έχει κάνει και multiverse και δεν νιώσαμε ακόμα! :Ρ Ειλικρινα ενα τετοιο twist σε sitcom θα μου αρεσε και θα εμενε και στην ιστορια κιολας
tzinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 το 3το με το κυνηγι του θυσαυρου ηταν γαματο η μου φανηκε? Ολοι οι χαρακτηρες συμετειχαν ισαξια και βγαλανε ολοι γελιο. Απο τα καλυτερα που θυμαμαι. Μοιαζει σαν να χει μπει νεο αιμα απο ιδεες στην σειρα (κανας νεος writer?)
bosei Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 το 3το με το κυνηγι του θυσαυρου ηταν γαματο η μου φανηκε? Ολοι οι χαρακτηρες συμετειχαν ισαξια και βγαλανε ολοι γελιο. Απο τα καλυτερα που θυμαμαι. Μοιαζει σαν να χει μπει νεο αιμα απο ιδεες στην σειρα (κανας νεος writer?) Ισχύει το 3ο ήταν φοβερό...Ειδικά amy και howard δώσαν ρεσιτάλ...
leonidas_fs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Τα είδα μαζεμένα και τα 3 επεισόδια της 7ης σεζόν χθες..Ξεκίνησε πολύ δυνατά και το τρίτο επεισόδιο ήταν πραγματικά πολυ ωραίο! Και λιγα λες.. Οχι απλά λίγα...Κρίμα γιατι του πήγαινε του Sheldon αυτο το pure nerd που ήταν στην αρχή...Τώρα πλεόν κοντεύει να γίνει κανονικός!
king2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Παρα πολυ ωραιο επεισοδιο και το 4.Μεχρις στιγμης και τα 4 επεισοδια της εβδομης σεζον ειναι πολυ ωραια.Μακαρι να συνεχισει ετσι Sent from my LG-P880 using Insomnia
nickmanak Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Χωρισε το ζευγαρι και στην πραγματικοτητα κ διακρινω μια κρυαδα μεταξυ τους στις σκηνες. Ο Λεοναρντ εφαγε το κερατο και του ειναι δυσκολο να παιζει με την πρωην του. τι γνωμη εχετε;
gavros10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Στις αρχιες είχαν σχέση και μετά χώρισαν. Πάει καιρός από τοτε Sent from my LG-E900
alimentas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 2 κιλα κιμα κοψε μου απο μπουτι.Κριμα πραγματικα που χει χαλασει τοοοοοοσο πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα