felikas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Εβλεπα το πρώτο Top Gear της 10-ης σεζόν, όπου έψαχναν ποιός είναι ο καλύτερος δρόμος στον κόσμο. Ολοι γνωρίζουμε πως στην Ελλάδα οι δρόμοι είναι οι πλέον άθλιοι, αλλά δεν μπορεί... όλο και κάποιος καλός θα υπάρχει. Οταν λέω καλός δεν εννοώ μόνο για τρελό γκάζι, αλλά να έχει καλή άσφαλτο, όχι λακούβες, να είναι ανοιχτός, διασκεδαστικός, με τις στροφές του, την θέα του κ.ο.κ.! Θυμάμαι, όταν είχε πρωτοφτιαχτεί η Εθνική Αθηνών - Θεσ/νίκης στο ύψος της Κατερίνης μου είχε κάνει εντύπωση (έχω καιρό να πάω πλέον κ δεν ξέρω την τωρινή του κατάσταση) και ο δρόμος από τον Διόνυσο προς την Πεντέλη με ωραίες στροφές, κλειστές και αρκετές ευθείες, "τα έσπαγε"!
felikas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 @ sotoss: Ειδικά 8:30 το πρωί! Οχι ρε συ, η Αττική είναι μία απέραντη ευθεία, βάλ' το στον αυτόματο κ αυτό ήταν!
PlaStiK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Αθηνών - Σουνίου, χειμώνας, καθαρός καιρός, λίγο πριν πέσει ο ήλιος.
Fan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Ο αυτοκινητόδρομος τριών λωρίδων ανα κατεύθυνση Γιάννενα - Τρίκαλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Θυμάμαι, όταν είχε πρωτοφτιαχτεί η Εθνική Αθηνών - Θεσ/νίκης στο ύψος της Κατερίνης μου είχε κάνει εντύπωση Όλα τα λεφτά. Και καβάλα σε ρουκέτα να είσαι, θα το τερματίσεις το εργαλείο. Είναι όμως λίγο βαρετές αυτές οι ευθείες σε άλλη περίπτωση.
zazik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Όλα τα λεφτά.Και καβάλα σε ρουκέτα να είσαι, θα το τερματίσεις το εργαλείο. Είναι όμως λίγο βαρετές αυτές οι ευθείες σε άλλη περίπτωση. το hyundai το είχα τελικιάσει σε φάση που έτρεμε....170km το 1400 cc. Γαμεί ο δρόμος
kage Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 η αττικη εχει ψηφιστει σαν ασφαλεστερος ή καλυτερος δρομος στην ευρωπη
Houston Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 ούτε 1 παρκιν, ούτε ένα μοτελ, τπτ. ο πιο απρόσωπος δρόμος που έχω δει αττική οδός: μακράν η καλύτερη από τεχνική άποψη
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 το hyundai το είχα τελικιάσει σε φάση που έτρεμε....170km το 1400 cc. Γαμεί ο δρόμος Για κανε και μια ζυγοσταθμιση καλου κακου... Θα ψηφίσω Κατερινη-θεσσαλονικη. Περασα περσι και μου αρεσε πολυ αυτος ο δρομος.
felikas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Η Υμητού "μετράει" άγρια! Ειδικά νυχτερινές ώρες, μετά από μια-δυο μπυρίτσες!!! Εκπληκτικές καμπύλες, αλλά θέλει το κατάλληλο αμάξι και την απαραίτητη προσοχή! Λίγο να αφαιρεθείς... Για να ξαναπεράσω μία βόλτα από Κατερίνη!! @zazik: Αλλο πράμα όταν τρέμει το hyundai, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.