Razor911 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Παιδια εχω ενα μικρο προβληματακι!! ενας φιλος μου εχει ενα προγραμματακι (4.8GB) κ ειναι σε αλλη πολη. . . εχει κανενας να μου προτινει κανα προγραμμα που να μπορω να μεταφερω αρχεια μεγαλου μεγεθους???
accipio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Για να το κάνει upload αυτό σκέφτεσαι πόσο χρόνο θα χρειαστεί; Ξέχνα το καλύτερα, ας σου το στείλει σε ένα ή δύο dvd με ταχυδρομείο να τελειώνει η υπόθεση, ή να το βρεις από άλλη πηγή.
Razor911 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Για να το κάνει upload αυτό σκέφτεσαι πόσο χρόνο θα χρειαστεί; Ξέχνα το καλύτερα, ας σου το στείλει σε ένα ή δύο dvd με ταχυδρομείο να τελειώνει η υπόθεση, ή να το βρεις από άλλη πηγή. δν θα μου το στειλει με απλη συνδεση.. . .με ταχυτητα οπως του πολυτεχνειου(εως 24mbs)... δηλαδη τη μεγαλυτερη δυνατη στην Ελλαδα(πιστευω).
leftermann Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 μια λύση είναι να το σπάσει σε κομμάτια των 100 mb με το winrar, να τα ανεβάσει στο rapidshare, και να σου δώσει τα link για να το κατεβάσεις. Φέξε μου και γλίστρησα. Η λύση του accipio είναι σαφώς καλύτερη.
Razor911 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 μια λύση είναι να το σπάσει σε κομμάτια των 100 mb με το winrar, να τα αναιβάσει στο rapidshare, και να σου δώσει τα link για να το κατεβάσεις. Φέξε μου και γλίστρησα. Η λύση του accipio είναι σαφώς καλύτερη. αμα ειναι να περιμενω 100χρονια το ΕΛΤΑ. . . ειμαι κ πορωμενος με το συγκεκριμενο .... δεν γινεται να περιμενω:-D οποιος εχει δει η εχει παιξει nfs με καταλαβαινει
accipio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχει και μια άλλη λύση: Θα μπορούσε να στήσει ένα ftp και να συνδεθείς άμεσα με τον υπολογιστή του. Επειδή όμως δεν το κατέχω το "άθλημα", ας βοηθήσει κάποιος πιο σχετικός. Πάντως θα βρεις info σχετικά εδώ.
Razor911 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 και ετσι θα κανω απλα copy + paste στο pc μου τo αρχειο?
disqualified Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 μερικες φορες το απλο ειναι το καλυτερο, αποστολη express και καθαρισες δε θα περιμενεις καθολου. Αλλιως ftp ή rapidshare
accipio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 και ετσι θα κανω απλα copy + paste στο pc μου τo αρχειο? Nαι, στο περίπου. Το θέμα είναι να στήσει σωστά το ftp και να σου δώσει τη διεύθυνση. Το σχετικό άρθρο του parsifal πάντως είναι πολύ κατατοπιστικό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 μια λύση είναι να το σπάσει σε κομμάτια των 100 mb με το winrar, να τα ανεβάσει στο rapidshare, και να σου δώσει τα link για να το κατεβάσεις. Φέξε μου και γλίστρησα. Η λύση του accipio είναι σαφώς καλύτερη. Η πιο καλη λυση ειναι αυτη μου φαινεται κι εμενα...
geioannou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 εγω ειμαι υπερ της αποψης του ftp.εχω στησει και ειναι καλη περιπτωση γιατι συνδεεσε με τον αλλο υπολογιστη και δεν επιρεαζει την ταχυτητα μεταξυ των δυο κανενας.... οποτε εαν αυτος που κατεβαζει εχει καλο download θα παεο καλα...
Razor911 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχει και μια άλλη λύση: Θα μπορούσε να στήσει ένα ftp και να συνδεθείς άμεσα με τον υπολογιστή του. Επειδή όμως δεν το κατέχω το "άθλημα", ας βοηθήσει κάποιος πιο σχετικός.Πάντως θα βρεις info σχετικά εδώ. γιατι να μου το στειλει με αυτο τον τροπο και να μπλεκω.... βρηκα απο καποιον αυτο το site :http://www.sendthisfile.com/info/sendthisfile.jsp νομιζω οτι αυτο ειναι πολυ καλο.!
HER_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 to thema einai na sto slteilei se ena site pou na poianei kales taxitites...an poianei poio kales apo to rapidshare tote ok....alla nomizw oti den tha exei kai toso kales taxitites...
Razor911 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 μια λύση είναι να το σπάσει σε κομμάτια των 100 mb με το winrar, να τα ανεβάσει στο rapidshare, και να σου δώσει τα link για να το κατεβάσεις. Φέξε μου και γλίστρησα. Η λύση του accipio είναι σαφώς καλύτερη. το rapidshare ειναι τζαμπα ή πληρωνεις? γιατι κατι εχω ακουσει για συνδρομη! δεν ειμαι σιγουρος ομως
PETROS13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 πρέπει να πληρώσεις rapidshare. ίσως mediafire σε βολεύει καλύτερα. καλύτερος τρόπος είναι με ταχυδρομείο (συστημένο ή εχpress) εν ανάγκη και το courrier κάνει δουλειά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.