Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να το πάλι λιγo καλυτερο με καλύτερο θέμα πισω στο wallpaper

πολυ ωραιο μαγκες, χαιρομαι που βγαινουν ομορφες διανομες και ευκολες σε σχεση με 10 χρονια πριν (που ξεκινησα) εχει κανει βηματα μεγαλα το linux και με πολλες ευκολίες. Εννοειται θα μου πεις ολα τα λειτουργικα αλλα το λεω!

Στιγμιότυπο από 2018-02-17 13-21-33.png

Επεξ/σία από aris1986
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 2/17/2018 στις 1:28 ΜΜ, aris1986 είπε

Να το πάλι λιγo καλυτερο με καλύτερο θέμα πισω στο wallpaper

πολυ ωραιο μαγκες, χαιρομαι που βγαινουν ομορφες διανομες και ευκολες σε σχεση με 10 χρονια πριν (που ξεκινησα) εχει κανει βηματα μεγαλα το linux και με πολλες ευκολίες. Εννοειται θα μου πεις ολα τα λειτουργικα αλλα το λεω!

Στιγμιότυπο από 2018-02-17 13-21-33.png

Ακόμα να φτιάξουν το bug με το μέγεθος των custom εικονιδίων στο top bar; wtf...

• Like 1
Δημοσ.
On 21/02/2018 at 3:16 PM, Dinos_12345 said:

Ακόμα να φτιάξουν το bug με το μέγεθος των custom εικονιδίων στο top bar; wtf...

Ένας θεός ξέρει πόσο με κρατάει μακρια απο τα eOS αυτό το bug. Είμαστε και εμεις οι ψυχαναγκαστικοί

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimisvog είπε

Ένας θεός ξέρει πόσο με κρατάει μακρια απο τα eOS αυτό το bug. Είμαστε και εμεις οι ψυχαναγκαστικοί

My brother

Δημοσ.
1 minute ago, Dinos_12345 said:

My brother

Το ζήτημα που το eOS έχει συνειδητοποιήσει ειναι οτι δεν μπορείς να πετύχεις απόλυτη σταθερότητα και απόλυτο customization. Θα γέρνει πάντα η βάρκα απο την μία πλευρά. Για αυτό και στο eOS  έχουν επικεντρωθεί στην σταθερότητα προσφέροντας σου ένα σχετικά όμορφο σύστημα που όμως δεν θα μπορείς να το κάνεις εντελώς όπως το θέλεις. Και αν το κάνεις θα φαίνεται άσχημο. Γιατί όσο και να έχω παιδευτεί και να έχω ρίξει ώρες πάνω του, πάντα κάτι με χαλάει στο τέλος. Για αυτό και εχουν restrictions για τις εφαρμογές που μπαίνουν στο  AppCenter τους (χρήση Vala WTF???). Για να υπάρχει ομοιομορφία

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimisvog είπε

Το ζήτημα που το eOS έχει συνειδητοποιήσει ειναι οτι δεν μπορείς να πετύχεις απόλυτη σταθερότητα και απόλυτο customization. Θα γέρνει πάντα η βάρκα απο την μία πλευρά. Για αυτό και στο eOS  έχουν επικεντρωθεί στην σταθερότητα προσφέροντας σου ένα σχετικά όμορφο σύστημα που όμως δεν θα μπορείς να το κάνεις εντελώς όπως το θέλεις. Και αν το κάνεις θα φαίνεται άσχημο. Γιατί όσο και να έχω παιδευτεί και να έχω ρίξει ώρες πάνω του, πάντα κάτι με χαλάει στο τέλος. Για αυτό και εχουν restrictions για τις εφαρμογές που μπαίνουν στο  AppCenter τους (χρήση Vala WTF???). Για να υπάρχει ομοιομορφία

Vanilla Gnome και τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Στα πρωτα βηματα ειμαι, ακομα μαθαίνω και ειπα να ξεκινησω με ubuntu (KDE neon ηθελα βασικα αλλα δεν πηγαινε καλα στο laptop)

Spoiler

gdfgdfgd.png.2fd1914c03abf748f00a3aae1169f550.png

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pmav99 είπε

τι εορτολόγιο είναι αυτό που γιορτάζει τον «Έντη»; :P

Των Iron Μaiden θα ειναι λογικα!

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, pmav99 είπε

τι εορτολόγιο είναι αυτό που γιορτάζει τον «Έντη»; :P

http://www.greeknamedays.gr

wget -q -O- http://www.greeknamedays.gr/tools/eortologiorssfeed/index.php?langid=gr | grep -o "<description>.*" | tail -n1  | cut -c 14- | cut -f1 -d"<" | sed 's/\, /\n/g'

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...