Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπα να ξαναδωσω αλλη μια ευκαιρια στον compiz (σκετο παντα ως standalone session) κυριως για το opengl του πραγματος, λογο καποιων θεματων που εχα με tearing και artifacts στο openbox με xrender compositing και να αλλαξω gtk theme :P

compiz σκετος λοιπον με πολυ απλα εφε παραθυρων χωρις χαζομαρες και τσιρκο-παιδικη χαρα, lxpanel και conky.

2012_07_03_190410_1280x1024_scrot.jpg

2012_07_03_190612_1280x1024_scrot.jpg

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε συ tritona μιας και το έβαλες το compiz

στο kde έχει ένα εφέ που μόλις πας το ποντίκι σε κάποια γωνία που του έχεις ορίσει σου δείχνει όλα τα ανοιχτά παράθυρα, παίζει κάνα τέτοιο κόλπο?

Δημοσ.

ω ναι.

οποιοδηποτε action μπορεις να το ορισεις να ενεργοποιειται με κινηση του ποντικιου σε οποια γωνια της οθονης του πεις, ή με συνδυασμο πληκτρων.

πως ακριβως λεγεται το εφε που λες (στα αγγλικα) να κοιταξω στο panel του compiz αν το χει ?

Δημοσ.

yeap το εχει σαν scale windows, και απο default ενεργοποιειται οταν παω το ποντικι τερμα πανω δεξια.

2012_07_03_212020_1280x1024_scrot.jpg

Δημοσ.

χμμμμμ :unsure: :unsure:

Eμενα(compiz 0.9.7) το έχει στα ελληνικά "Κλιμάκωση" αλλά δεν μου είχε αυτόματα κάποια ενεργοποιημένη γωνιά ,το χρησιμοποιούσα κάποια στιγμή αλλα θα μου άρεσε αν έδειχνε όλα τα ανοιχτά προγράμματα και οχι μόνο τα ανοιχτά παράθυρα ,το cinnamon εχει ενα πρόσθετο που το κάνει αυτο.

Και ενα περιποιημένο απο μένα

26091740.jpg

Δημοσ.

Ορίστε και το δικό μου.Απλό!

Debian testing

Faenza icon pack

aasgrhMe.png

Θα ανεβάσεις το wallpaper εδώ, για να το πάρω και 'γω; :-D

Μ' αρέσει πολύ(ειδικά τα χρώματά του) :wub:

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...