Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το wine εχει πολλα προβληματα με το RM,δεν λειτουργει σωστα.Η διαφορα του χρωματος ηταν δικη μου αβλεψια.Σου στελνω μνμ για να καταλαβεις περισσοτερα

k5OFbir.png

Σε παρακαλω στειλτο και σε μενα το ομορφο αυτο!!!

Δημοσ.

Σε παρακαλω στειλτο και σε μενα το ομορφο αυτο!!!

Τσεκαρε τα μνματα σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο προτροπη και πολλη σκεψη αλλαξα διανομη, αφου τρελανα τον SSD με απανωτες εγκαταστασεις αυτων που πιστευα οτι θα ταιριαζαν με το pc μου...(Mx, Antix, Tiny core, Wattos, Bondhi, Lxle κλπ)κατεληξα στο Lite, μιας και δουλευε οπως πρεπει τοσο απο το live usb οσο και εγκατεστημενο χωρις προβλημα (οι αλλες διανομες μου εβγαζαν θεματακια και κολληματα, αλλα οχι παντα απο το live usb, γιαυτο και αναγκαζομουν να εγκαταστησω).Ολα τα περιφερειακα δουλευουν αψογα, η ασυρματη συνδεση πλεον δεν μου βγαζει προβλημα στα καναλια και επιτελους αναγνωριζει το bluetooth! :-D (ΑΛΛΑ γρηγορη σαν το manjaro δεν ειναι......κριμα..... :fear: )

Edit: και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣ!!

post-418150-0-63502700-1483290331_thumb.png

Επεξ/σία από ΛεναΛενα
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οταν ολα ειναι παγωμενα κατι πρεπει να κάνεις να περασει η ωρα

cVujqly.png

Δημοσ.

Το θέμα είναι να βρεθεί το wallpaper χωρίς να χρειαστεί να εγκατασταθεί το λειτουργικό. Διαφορετικά υπάρχει και αυτό. Όσο έψαξα δεν κατάφερα να το βρω σε ανάλυση πάνω από 1920x1080.

edit: βλάκας εντελώς, τώρα μόλις κατάλαβα ότι το παραπάνω link περιέχει τα wallpapers, εκεί κάτω αριστερά που λέει "Get this package". Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το Grasslands Under The Moon και υπάρχει σε ανάλυση 3840x2400.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...